Tuesday, July 31, 2012

Yakin Abuya Ghaib Bukan Soal AkidahPETIKAN KULIAH

 "…… dan ibunya bernama Aminah.

- ambik namanya dengan namaku, dan nama bapanya dengan nama bapaku,

- lahirlah orang itu

- kita takut nak kata, kalau kata itu Imam Mahdi – eh kufur ! – (tak boleh)

- oleh yang demikian oleh kerana Mahdi ini bukan sebahagian daripada Nabi, beriman dengan Mahdi lain daripada beriman dengan Rasulullah SAW yang mana secara mengingkari wujudnya Nabi, sepertimana jika mempercayai ada nabi selepas Nabi sebagaimana Mirza Ghulam Muhammad Qadiyani, mengatakan dia itu nabi, maka kufurlah dan musyrik, waliyauzubillah.


- Yang demikian, tidak ada satu hadis yang menunjukkan bahawa, kepercayaan orang yang meneka dirinya itu Mahdi syirik. Kerana daripada mula perpecahan Islam, telah wujud orang yang mengaku dirinya Mahdi, terlalu banyak hingga ke saat hari ini pun adanya orang yang mengaku dirinya Mahdi, bukan baru ini.

- Kita ambil petikan dari beberapa hadis yang banyak bahawa Mahdi ini kelak akan zahir di dunia ini sewaktu dunia ini penuh dengan kezaliman dan kecurangan, kesengsaraan yang amat sangat, lahirlah orang yang bernama Muhammad bin Abdullah, umurnya 40 tahun waktu dia diperkenalkan, dketengahkan dalam masyarakat, maka berbunyilah suara daripada arah atas – Inilah Mahdi, angkatlah dia, sokonglah dia, junjunglah dia.

Maka dia pun dibaiah oleh penduduk Mekah, Madinah, Syam, semua penduduk dunia membai’ah dia,.
Dalam waktu mana, semasa sebelum wujud Mahdi sesetengah mereka berpendapat, sebelum wujud Mahdi telah wujud seorang yang menguatkan bagi Mahdi, yang mengangkatkan darjat Mahdi, yang menguatkan perjuangan Mahdi sendiri, dia ini telah dilenyapkan dari atas muka bumi ini kata sesetengah pendapat. ( Ini ulama maksud saya)

Alim ulama mengatakan, telah wujud orang kuat atau penyokong Mahdi tapi ranap.
Walau macam mana ia tidak mati, dia akan keluar balik sewaktu Mahdi diisytiharkan keluar, bermakna dia ini sembunyi ataupun mati ataupun apa-apa tidak akan menjadi apa-apa akidah bagi kita kata mereka itu.

Saudara Mahdi itu akan keluar bersama dia setelah lama dia menghilangkan diri, akan muncul kembali setelah….( Truncated)

Dengar petikan kuliah yang tidak bertarikh diBox Net blog ini :—->

Kuliah oleh : As Syed Omar Abdul Kadir AI ldrus


YBM Habib Dato As Syed Omar Abdul Kadir Al Idrus adalah cucu kepada Tokku Paloh, ulama dan wali Allah yang terkenal dalam penentangannya kepada kerajaan kolonial British.  Tuan Syed Omar pernah menulis dalam buku Aurad Muhammadiah Pegangan Darul Arqam sebagai berikut :
SETELAH Saya membaca dan meneliti isi kandungan buku yang dikarang oleh AI Fadhil AI Ustaz Haji Ashaari Muhammad, Syeikhul Arqam, bagi menjawab dan menolak tuduhan yang di­lemparkan ke atas dirinya dan ke atas Al Arqam bagi menggelakkan fitnah, yang mana boleh membawa kehancuran kepada pertubuhan Islam yang begitu memberi makna kepada perjuangan Islam, maka saya dapati isi kandungannya amat baik dan menarik, terutama dari segi usaha bersungguh-sungguh AI Ustaz Haji Ashaari bagi mendapat­ kan bahan-bahan murajaah daripada beberapa buah kitab yang dimuktabarkan.

AI Ustaz Haji Ashaari telah memperlihatkan kesungguhannya sepertimana yang ditunjukkan dalam usaha kepimpinannya menjayakan pertubuhan AI Arqam dari awal sehingga ke hari ini.
Dalam beberapa bab dan fasal di dalam buku ini jika kedapatan kesamaran terutama dalam masalah tawassul pada bab tariqat, saya nasihatkan para pembaca sekelian jangan mudah membuat andaian sendiri, dan hendaklah rujuk kepada ahlinya.
( Teks Arab)
Dan janganlah jadi seperti seseorang yang menyangka bahawa apakah ilmu yang ia tiada pelajari atau tiada tahu maka ilmu itu sesat atau salah – Barang dilindungi Allah Taala.
Kuala Terengganu,
10 Zulhijjah 1406.
As Syed Omar Abdul Kadir AI ldrus
Beliau seorang ulama pendamping Raja sebagaimana datuknya dulu, pernah dilantik sebagai pemangku Sultan oleh Tuanku Mizan semasa anak-anak baginda masih kecil lagi.
Subject: Sultan Mizan lantik Syed Omar Pemangku Sultan
Date: Thu, 5 Oct 2000 12:17:01 +0800
Sultan Mizan lantik Syed Omar Pemangku Sultan
KUALA TERENGGANU: Sultan Mizan Zainal Abidin berkenan melantik guru baginda
Syed Omar Abdul Kadir al-Idrus sebagai pemangku Sultan berkuatkuasa 13
September lalu.
Syed Omar dilantik sebagai Pemangku Sultan selama Sultan Mizan menjalakan
tugas Yang Dipertuan Agung yang kini bercuti di luar negeri bersama Raja
Permaisuri Agung.
Sultan yang juga Timbalan Yang Dipertuan Agung menjalankan tugas resmi
pertamanya dengan menutup Perayaan Bulan Kemerdekaan di Telok Likas, Kota
Kinabalu, Sabah pada malam 16 September lalu.
Baginda diiringi Menteri Besar Terengganu, Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang
berangkat ke Kuala Lumpur untuk menjalankan tugas berkenaan baru-baru ini.
Berikut pula adalah petikan Kitab lama kurun ke 7 H,
Dalam kitab ‘Uqdudrar fi Akhbari Muntazar’ yang ditulis oleh Syeikh Yusuf bin Yahya bin Ali b Abdul Aziz AlMaqdisi AsSayafie, yaitu ulama kurun ke 7, pada bab ke 5 yang berjudul ‘Sesungguhnya Allah akan mengirim seseorang yang mempersiapkan tapak sebelum pemerintahan Imam Mahdi ‘ tertulis sebagai berikut:
Telah dikeluarkan oleh alHafiz Abu Abdullah Nu’im bin Hamad dalam kitab “FITAN” dan juga sebagian ulama-ulama lain berkata bahwa: “Telah sampai kepadaku tentang AlHasyimi adalah saudara AlMahdi di sebelah ibunya (ada juga yang berkata dia adalah anak paman kepada AlMahdi), sesunguhnya dia tidak MATI, (setelah heboh berita tentang kematiannya) tetapi setelah terjadinya peperangan yang amat dahsyat, dia AlHasyimi akan keluar ke Mekah dan bila Imam Mahdi lahir dia akan keluar bersama AlMahdi.”
“Akan keluar seorang lelaki dari Ahlul Bait dari Timur, dia akan memikul pedang selama 18 bulan, dan dia tidak akan mati sehingga dia sampai ke Baitulmaqdis.”

“Bagi pemilik mandat ini (Imam Mahdi) berlaku padanya dua kali ghaib, salah satunya sangat panjang hingga sebagian mereka berkata beliau telah terbunuh dan sebagian yang lain berkata beliau telah pergi entah kemana. Tiada siapapun yang mengetahui kedudukan sebenarnya walaupun di kalangan anggota keluarga atau selainnya, melainkan seorang Maula (Arab yang sudah bercampur ajam) yang mengambil alih urusannya.”

“Mereka diketuai oleh seorang lelaki yang bergelar sebagai Syuaib Bin Soleh dari keturunan Bani Tamim, mereka ini akan mengalahkan Sufyani sehingga tiba di Baitulmaqdis. Dia (Putera Bani Tamim) akan menyerahkan pemerintahannya kepada Imam Mahdi dan menyerahkan kepadanya 300 orang dari Syam. Tempoh diantara keluarnya dan dia menyerahkan pemerintahan kepada Imam Mahdi adalah 72 bulan.”
Kepada pembaca yang asing dengan karamah para wali Allah saya sarankan membaca kisah Tuan Tulis di sini, antaranya. dari ratusan kisah-kisah seperti ini.
Mengubat Secara Rohaniah
Tuan Tulis kembali ke rahmatullah pada tahun 1922. Bagai­manapun, pada tahun 1925, Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan Pertama, Tuanku Muhammad ibnu Tuanku Antah (ninda kepada Yang Dipertuan Besar sekarang), diberitakan telah diziarahi oleh Tuan Tulis ketika sedang terlantar uzur di London.
Mereka memang saling kenal-mengenal kerana Kuala Talang tempat tinggal Tuan Tulis berdekatan dengan istana Sri Menanti yang juga dalam daerah Kuala Pilah.

Dalam pertemuan di London itu, Tuan Tulis meminta segelas air lalu menjampinya. Air jampi itu disapu di tempat sakit dan selebihnya diminum oleh Tuanku Muhammad. Seketika itu juga Yang Dipertuan Besar merasa sembuh dari penyakitnya.

Kemudian Tuanku Muhammad masuk ke dalam bilik untuk mengambil sesuatu (mungkin hadiah). Apabila keluar dari bilik, baginda mendapati Tuan Tulis sudah ghaib. Dalam kehairanan itulah Tuanku Muhammad baru sedar bahawa sebenarnya Tuan Tulis sudah meninggal lebih tiga tahun sudah. Dan kehadiran Tuan Tulis itu secara kerohanian.
Pada masa itu juga hati baginda berniat, apabila kembali ke tanah air, baginda akan menziarahi maqam Tuan Tulis. Niat Yang Dipertuan Besar itu ditunaikan beberapa tahun kemudian. Baginda juga menitahkan supaya dibina bangunan di maqam Tuan Tulis di Kuala Talang yang masih wujud hingga sekarang.
 Demikian kejadian luar biasa yang merupakan karamah yang dikurniakan oleh ALLAH SWT kepada Tuan Tulis. Kelebihan seumpama itu ALLAH kurniakan kepada hamba-hamba-Nya yang dikehendaki dan disayangi. Mereka yang mendapat kumiaan itu bukan saja dapat menolong orang yang dalam kesempitan secara kerohanian bahkan dapat membantu tentera Islam di medan peperangan menghadapi tentera kafir musyrikin.

SOURCE HELICONIA

Bayangan CD Korporat Profile GISB – Terbaru ( UPDATED! )

Berikut adalah petikan isi utama dari CD Korporat Profile GISB. Teks ini asalnya adalah terjemahan semula dari teks Bahasa Inggeris (Google Translate). Saya sarankan pembaca dapatkan sendiri CD Korporat Profile GISB selama 60 minit, yang dijual kepada umum. Dipersembahkan seperti skrip teater, meriah dengan sajak dan nasyid perjuangan, serta visual-visual menarik.


Abuya Ashaari Muhammad sudahpun wafat. Kembali ke alam roh tempat di mana dia berasal. Kembali ke hadrat Allah dalam keadaan Imam Mahdinya belum juga datang-datang.
Beliau pergi meninggalkan jadual Allah yang tidak sempat disempurnakannya. Pergi tanpa menunaikan janji Allah yang beliau janjikan.
Beliau pergi sebelum berhasil menjadikan Malaysia Daulah Islamiyah yang dia pernah mendakwa dirinya akan menjadi Perdana Menteri! Beliau juga gagal untuk membuktikan dirinya sebagai Satria Piningit yang juga dikenali sebagai Presiden Indonesia sebuah Negara Islam, seperti yang dinyatakan di dalam buku terakhirnya: Tsunami Membuktikan bahawa Abuya adalah Putra Bani Tamim dan Satria Peninggit.
Walau bagaimanapun, ‘Pemilik’ Tsunami seperti yang didakwanya ini telah pergi apabila semua orang sudah merasakan bahawa adalah tidak mustahil bagi beliau untuk mencapai cita-citanya, kerana beliau telahpun berjaya membina suatu kebangkitan besar-besaran walaupun keadaan fizikalnya terjejas dengan teruk oleh sakitnya.
Tetapi sekarang, setelah 2 tahun sejak pemergian beliau, dunia kini seperti gempar kerana syarikat GISB yang ditinggalkannya jadi begitu besar dan meriah sekali. Seolah-olah Abuya tidak mati. Jika beliau betul mati tentu syarikat beliau turut mati dan lesu.
Saksikanlah bagaimana syarikat antarabangsa yang berpusat di Malaysia ini memulakan perjuangannya dan kini disempurnakan untuk merealisasikan janji Allah Untuk Akhir Zaman.
Kewujudan Syarikat Global Ikhwan Sdn Bhd adalah hasil atau buah yang terbit dari kerinduan dan kasih sayang Abuya kepada Allah dan Rasul-Nya yang terlalu mendalam.
Pada masa ini GISB berpusat di Makkah dan Madinah, di bumi yang agung, tempat di mana terciptanya sejarah Islam yang sungguh agung, diwujudkan oleh peribadi-peribadi agung : yakni Rasulullah SAW dan para sahabat. Sekarang, kita juga menikmati keagungan itu, di sini di Makkah dan Madinah.
Allah memilih Makkah untuk menjadi Ibu Kampung, Ummul Qura, kampung halaman Nabi, kampung yang penuh keberkatan ini mampu menjadi makmal dan kilang untuk melahirkan peribadi -peribadi agung yang mempunyai jiwa yang luar biasa besar bagi kebangkitan Islam besar-besaran untuk kali pertama. Dan kini sedang melakukan kebangkitan ke 2 Islam yakni untuk zaman yang akhir (era kita sekarang).
Abuya dan Arqam terus disebut oleh orang walaupun kedua-duanya telah ‘mati’. Ramai yang menganggap bahawa habislah Global Ikhwan apabila Ashaari mati. Walau bagaimanapun, Profil ini adalah hujah untuk menafikan kenyataan di atas. Sesuatu yang sangat tidak dijangka telah terjadi. Di atas kematian Abuya, Global Ikhwan Sdn Bhd telah berkembang pesat untuk menjadi lebih subur daripada sebelumnya. Tidakkah ini bermakna bahawa Arqam dan Abuya sebenarnya belum mati? Kebenaran dari Allah yang demikian kekuasaanNya, sudah tentu mampu mewujudkan hal seajaib ini. Jadual Allah yang Abuya perkenalkan dan perjuangkan kelihatan terus berlaku. Kematian Abuya yang berlaku dalam jadual Allah ini, jangan-jangan bukan kematian biasa. Sama-sama kita tunggu dan lihat. Bagaimana Jadual ini atau janji Allah itu mencipta kesudahannya. Bukankah Allah itu tiada yang mustahil baginya?
Sheikh Fakhrurazzi Asahaari berkata, sebagai anak Abuya yang telah dididik oleh Abuya sejak zaman kanak-kanaknya, beliau adalah hujah untuk mengesahkan kebenaran itu.. Kebenaran mengenai ketepatan kenyataan-kenyataan yang dibuat oleh Bonda Wasilah Ummu Jah. Kebenaran tentang apa yang telah dilaksanakan di GISB sejak pemergian permusafiran Abuya Attamimi ke alam roh. Segala-galanya adalah benar. Beliau sangat percaya dengan semua ini kerana setakat yang diiingatnya, Abuya Ashaari Muhammad telah memberikan segala panduan sepanjang umurnya, untuk membolehkan beliau sangat menyokong penuh Ummu Jah, ibu-tirinya, ibu dalam perjuangannya. Sesungguhnya semua yang menjadi kenyataan di GISB adalah ilham dari team RSA – Rasulullah, Sayidi Sheikh( Imam Mahdi) dan Abuya, kepada Bonda Umu Jah selaku Wasilah mereka. (pengantara) *Sebagai tipu daya kerajaan ghaib kepada musuh-musuh Islam – HWP*
Arqam, nama yang telah lama dikebumikan tetapi ia datang kembali untuk hidup semula. Serupa dengan pemiliknya, Ustaz Asaari Muhammad yang fizikalnya telah dikebumikan tetapi namanya terus hidup dengan ketara dan mencapai populariti yang semakin menjadi-jadi. Arqam dan Ashaari, sesungguhnya adalah dua nama yang semakin dihargai oleh dunia tetapi semakin digeruni musuh-musuhnya.
Pada masa ini, ramai orang di dalam dan di luar negara ini yang sibuk bertanya tentang Al-Arqam.
Jika kita ingat semula zaman Al-Arqam, semasa itu orang ramai amnya berkata pergerakan itu perlu diharamkan, terdapat pro dan kontra. Walau bagaimanapun, selepas ia diharamkan, orang ramai masih menghubungkaitkan perkataan ‘Arqam’ dengan Global Ikhwan. Sama juga dengan Abuya. Abuya, yang jasadnya dikatakan sebagai telah dikebumikan pada tahun 2010. Sekarang orang mahu bercakap mengenai Abuya lagi dan kejayaan perniagaannya yang masih subur di seluruh dunia.
Rakyat telah mula sedar walaupun Abuya tidak ada lagi, mereka masih merasakan kehadirannya.
Itu adalah apa yang kita dengar dan ia telah dikatakan oleh orang-orang yang pulang dari Makkah, dan dari ramai orang lain juga. Mereka berkata, “Oh! Arqam sudah berada di Makkah. Mereka mempunyai unta, kuda dan banyak lagi haiwan lain di ladang mereka. Jadi, seolah-olah Abuya ada di sana”.
Nampaknya sesetengah orang tertanya-tanya tentang Abuya: dia dikatakan telah mati tetapi jemaahnya adalah lebih hidup dan mantap serta berkembang pesat di seluruh dunia.
Jadi apa yang dimaksudkan ialah bahawa terdapat kumpulan orang-orang yang yakin bahawa Abuya tidak lagi mati dan satu lagi kumpulan orang-orang yang yakin Abuya benar-benar telah mati.
Secara logik, dengan perginya Abuya sahaja, jemaah ini tidak akan bertahan. Abuya meninggal dunia pada tahun 2010, kini kita adalah pada tahun 2012. Sejak itu, jemaahnya berkembang hingga ke Frankfurt, Makkah, Madinah, bermakna pertumbuhan itu malah lebih cepat daripada sebelumnya.
Inilah apa yang dimaksudkan dengan cakap orang sebagai ‘hidup semula’. Sama dengan apa yang sedang berlaku di Malaysia, di mana orang mengaitkan Kelab Poligami Ikhwan dan Kelab Taat Suami dengan Al-Arqam, dilakukan oleh orang-orang Al-Arqam. Maka jika Abuya mati, nescaya semua perkara ini tidak ada. Ini adalah perkara-perkara yang membuat orang bercerita semula tentang Al-Arqam, dan sekali lagi bercakap mengenai Abuya. Ini menunjukkan bahawa Abuya tidak lagi mati.
Nama rasmi Al-Arqam pada masa ini adalah Global Ikhwan Sdn Bhd (GISB). Ia mempunyai 500 BOD (Lembaga Pengarah) dari lelaki dan perempuan. Ahli GISB seramai 4000 orang. Mereka berada di 42 Zon GISB di seluruh dunia.

# Zon Utama ( Putrajaya, Selayang) : Zon Sarawak 3 (Sibu)
# Zon Ibu Pejabat ( Makkah) : Zon Makassar
# Zon Pusat ( Damansara) : Zon Sumatra 3 ( Palembang)
# Zon Tengah ( Segambut, Bukit Bintang) : Zon Australia Zon 2 ( Geraldton)
# Zon Singapura : Zon Timur Tengah 1 (Jordan)
# Zon Selatan (Kluang, Batu Pahat) : Zon Australia 1 (Perth)
# Zon Pahang (Temerloh) : Zon Khurasan 1 (Uzbekistan)
# Zon Melaka & Negri Sembilan : Zon Timur Tengah 3 (Mesir)
# Zon Barat ( Bandar Country Homes, Shah Alam, Ginching) : Zon Eropah 3 (Frankfurt, Jerman)
# Zon Perak (Ipoh) : Zon Timur Tengah 2 (Syria)
# Zon Pulau Pinang ( Lahar Yooi) : Zon Eropah 1 (London, Manchester, England)
# Zon Kedah (Jitra, Alor Setar) ) : Zon Timur Tengah 4 (Madinah)
# Zon Kelantan : Zon Australia 3 (Canberra)
# Zon Utara ( Perlis, P.Langkawi) : Zon Khurasan 2 (Yunnan)
# Zon Pantai Timur ( K.Terengganu) : Zon Thailand 1 (Satun)
# Zon Sabah 1 ( Kota Kinabalu) : Zon Thailand 2 (Bangkok)
# Zon Sabah 2 ( Lahad Datu) : Zon Thailand 3 (Chiengmai)
# Zon Sarawak 1 ( Kuching ) : Zon Papua
# Zon Sarawak 2: Zon Eropah 2 (Perancis)
# Zon Sumatera 1 ( Pekanbaru) : Zon Jawa 2 (Bandung)
# Zon Jawa 1 ( Sentul, Jakarta) : Zon Sumatera 2 (Medan)
Nampaknya GISB sedang melagang tapak perjuangan untuk membentuk tapak sebuah empayar Islam seperti yang dinyatakan dalam Hadis. Asasnya di Malaysia, dengan 300 BOD lelaki dan 200 ibu, bersama-sama dengan 4000 ahli sebagai pembantu. Tanpa ragu-ragu kualiti mereka sebagai manusia itu tentulah cukup tinggi untuk memikul tanggungjawab sebesar yang dicita-citakan. Penyusunan zon semula secara berkembar adalah satu langkah karamah yang telah mempercepatkan pembukaan zon GISB antarabangsa yang baru. Pencapaian GISB ini bukanlah dibuat oleh manusia biasa. Abuya Syeikh Imam Ashaari Muhammad At Tamimi, pemimpin roh itu sebenarnya sedang menelusuri hadis akhir zaman di bumi ini secara roh. ‘Orang roh’ itu walaupun wafat, tetapi terus mampu untuk berjuang. Lihatlah Rasulullah, keluarganya dan para sahabat, sebenarnya mereka masih meneruskan perjuangan mereka secara rohaniah, mereka mampu mengukuhkan dan mengembangkan agama lebih-lebih lagi selepas kewafatan mereka.
GISB yang kini beroperasi di 42 zon di hampir 3/4 bahagian dunia, dengan 500 pemimpin lelaki dan perempuan dan 4,000 ahli sepenuh masa, adalah jemaah yang telah dijanjikan oleh Allah untuk menyempurnakan Kebangkitan Semula Islam ke-2 di akhir zaman iaitu di zaman ini berdasarkan dari hadis Nabi Muhammad SAW.
Dari Abu Khuzaifah RA, Rasulullah SAW telah berkata, yang bermaksud;
“Telah berlaku zaman kenabian keatas kamu, maka berlakulah zaman kenabian itu sebagaimana yang Allah kehendaki, kemudian Allah mengangkat zaman itu apabila Dia telah berkehendak untuk mengangkatnya. Kemudian berlakulah zaman yang berjalan seperti mana zaman kenabian ( minhaj nubuwwah). Maka berlakulah zaman kekhalifahan itu sebagaimana yang Allah kehendaki, kemudian Allah mengangkatnya apabila Dia telah berkehendak untuk mengangkatnya. Kemudian berlakulah zaman pemerintahan yang menggigit (zaman fitnah -keamiran/beraja /zaman kesultanan ). Berlaku zaman itu seperti yang Allah kehendaki. Kemudian Allah mengangkatnya juga, apabila Dia telah berkehendak untuk mengangkatnya. Kemudian berlakulah zaman pemerintahan kuku besi (zaman pemerintahan diktator dan demokrasi) dan berlakulah zaman itu sebagaimana yang Allah kehendaki. Kemudian berlaku pula zaman khalifah yang berjalan diatas cara hidup zaman kenabian.
(Hadis Riwayat: Ahmad, Abu Daud dan Termizi.)
500 pemimpin lelaki dan perempuan di GISB dinamakan Ikhwan oleh Abuya, manakala baki 4,000 anggota itu dinamakan Asoib. Mereka mempunyai dua watak dan peranan yang tersendiri: abid dan pejuang. Semua ini adalah dirujuk kepada hadis Rasulullah SAW.
Sesungguhnya Abuya melagang perjuangannya dengan merujuk segala-galanya di atas asas Al Quran dan Hadis. Abuya menekankan bahawa Allah mempunyai JadualNya untuk akhir zaman.
Melalui lidahnya, Rasulullah mensabdakan jadual Allah dan Abuya bergerak menelusuri hadis-hadis tersebut. Tujuannya adalah untuk menagih dan merealisasi apa yang Allah dan Rasul-Nya telah jjanjikan untuk umat di zaman akhir ini, yang ditinggalkan oleh Nabi kira-kira 1,400 tahun lalu.
Sebelum ini, dalam sejarah, Allah melantik Nabi dan Rasul hanya setiap 300 atau 700 tahun. Bayangkanlah nasib umat Iman dan Islam sekarang, selepas ditinggalkan oleh Rasulullah saw hampir lebih 1,400 tahun lalu.
Percayalah kita sedang hidup di akhir zaman, di Zaman Jahilliyah kedua, dalam era Muhammad Kedua sedangkan Roh Nabi Muhammad tetaplah aktif memainkan peranan di zaman ini sebagai Nabi Akhir Zaman.
Dan Abuya datang di muka bumi sebagai satu-satunya Pemimpin Islam di Asia Timur (Far East) yang menjadikan perjuangan beliau sebagai perjuangan Muhammad 2, iaitu Imam Mahdi yang di belakang tabirnya adalah Roh Rasulullah. Abuya sangat inginkan Daulah Islamiyah dan Empayar Islam yang telah dijanjikan oleh Allah itu. Bukan untuk dirinya tetapi untuk Islam, untuk dunia mengagungkan Allah dan membanggakan Nabi semula.
Nama Ikhwan dan Asoib, abid dan pejuang, dijumpai dalam Hadis yang diwarisi dari Rasulullah saw kepada kita. Selama 34 tahun, usaha Abuya di GISB telah melahirkan individu-individu abid dan pejuang di awal kurun hijrah. Kami optimis bahawa di kalangan ramai umat Islam yang sedang menunggu Imam Mahdi, jemaah Abuyalah yang paling menonjol dalam pencapaiannya hingga ke hari ini.
Tidaklah mustahil bagi Allah untuk membuat kematian Abuya itu sebagai kematian yang ‘luar biasa’, yakni ghaib, kerana selepas pemergiannya, jemaahnya kian memungkinkan janji Allah atau jadual Allah (seperti yang disebut oleh beliau), boleh berlaku. Mari kita tunggu dan lihat, jika cita-cita Abuya untuk memerintah Malaysia dengan Islam sebelum ini, akan ditunaikan oleh Allah pada akhirnya.
Sungguh tidak disangka sejak media Malaysia telah mengisytiharkan Abuya Ashaari sebagai mati 2 tahun lalu, pusat operasi syarikat itu telah berjaya berpindah ke Haramain iaitu kota-kota Makkah dan Madinah. Pada masa ini, terdapat 4 projek dengan status 5-bintang, 2 di Makkah dan 2 yang lain adalah di Madinah sebagai projek Zon Ibu Pejabat. Orang-orang etnik Arab dari semua lapisan masyarakat, atas hingga ke bawah sangat menerima dengan menawarkan sokongan dan kerjasama yang sungguh besar, bertaraf 5-bintang juga. Manakala di rantau Timur Tengah, di Jordan, Syria dan Mesir, Global Ikhwan Sdn Bhd telah wujud dengan mantap sekali, memeriahkan pengaruh Malaysia dalam masyarakat.
Benar, Abuya telah berjaya mendidik peribadi Ikhwan dan Asoib  menjadi abid dan pejuang, maka syarikat ini tiba-tiba menjadi besar dan sekuat ini. Oleh itu, tidak mustahil lagi, GISB mampu menerajui Daulah Islamiyah di rantau Asia sebelum mentadbir sebuah empayar Islam di peringkat dunia, di bawah pemerintahan dua pemimpin roh yang dijanjikan, Imam Mahdi dan Putra Bani Tamim.
GISB menjadikan Allah dan Rasul sebagai Modal mereka. Mengucapkan perkataan ‘Abuya tolong’ yakni kod laluan atau nombor pin untuk keluarnya kekayaan Allah dan RasulNya,  tuan punya Kerajaan Ajaib. Ia tidak sama sekali menyandar wang kepada sistem perbankan konvensional (Yahudi). Global Ikhwan Sdn Bhd menjadikan bank Tuhan sebagai sumber semua keperluan syarikat bagi membangunkan sistem kehidupan Islam seperti wang, kepakaran, strategi, pengetahuan, cahaya, rahsia, ubat dan anak kunci kepada segala kejayaan. Maka untuk itu, Abuya Putra Bani Tamim telah menyediakan satu pakej ibadah yang wajib untuk semua ahli menerima dan mengamalkannya, yakni  Pakej Mensucikan Roh Nur Muhammad.
Sebenarnya, satu kesilapan besar yang dibuat oleh umat Islam hari sekarang adalah tidak memasukkan program khas untuk menyucikan roh mereka dalam agenda harian mereka. Allah amat memerintahkan hamba-hambaNya untuk menyucikan jiwa. Apabila jiwa atau roh dibersihkan, hasil yang paling besar ialah, umat Islam mampu untuk melantik Tuhan sebagai ‘modal’ dalam kehidupan dan perjuangan mereka. Hanya dengan itu umat Islam akan menjadi kuat. Global Ikhwan Sdn Bhd telah berkembang lebih hebat disebabkan faktor ini.
Bank Allah termasuklah orang kaya dan berada yang sanggup membelanjakan harta mereka untuk pembangunan masyarakat model yang menegakkan cara hidup Islam secara total. Untuk memproses hati orang-orang kaya untuk sanggup berkorban habis-habisan dalam perjuangan bukan satu tugas yang mudah. Oleh itu, cara untuk melakukannya adalah dengan meminta roh Abuya sebagai pemimpin untuk membantu dengan nama Allah, Rasul dan Imamul Mahdi, untuk memproses hati orang-orang kaya. Sesungguhnya, (tawassul) ini adalah rahsia besar yang disembunyikan oleh orang-orang Yahudi yang menutupnya rapat-rapat dari pengetahuan umat Islam. Tetapi Global Ikhwan Sdn Bhd telah melaksanakan formula ini yang telah terbukti berhasil. Sesungguhnya Allah memberi bantuan kepada umat Islam kerana taqwa. Iaitu, roh pemimpin yang bertaqwa, mampu untuk aktif untuk melaksanakan apa sahaja yang mereka sasarkan demi menjayakan perjuangan mereka. Ambilan mereka adalah daripada Kerajaan ghaib Allah.
Perjuangan Abuya melalui Global Ikhwan Sdn Bhd tidak bersandar kepada mana-mana bank tetapi menekankan perhubungan dengan Allah dan Rasul. Ini telah terbukti dari pengalaman bagaimana Abuya mengambil alih satu syarikat pemprosesan ayam Melayu di Lahar Yooi Pulau Pinang, yang telah muflis dengan hutang dengan bank dan pembekal ayam yang berjumlah lebih RM6 juta. Masalah ini tidak boleh diselesaikan oleh mana-mana pihak. Ahli yang terlibat telah diminta untuk memperhebat dan membanyakkan tawasul dengan berkata ‘Abuya tolong’ ‘ Abuya tolong ‘ ‘ Abuya tolong ‘ jayakanlah projek ayam ini dan selesaikan semua hutang kilang ini’. Dengan mengatakan ‘Abuya tolong’, hakikat sebenarnya adalah meminta pertolongan dari Allah. Kami juga telah diminta untuk menjaga kasih sayang dan perpaduan. Bila ini berlaku maka malaikat-malaikat, roh-roh suci para rijal akan datang memberi bantuan mereka. Begitu juga, kami telah diminta untuk menjaga kebersihan, kerana malaikat akan datang jika kebersihan terjaga. Dalam tempoh yang sangat singkat selepas Abuya mengambil alih, hasilnya benar-benar menakjubkan, apabila Abuya berjaya menyelesaikan masalah hutang satu demi satu tanpa bersandar kepada mana-mana bank, sehingga kilang itu dapat beroperasi semula dan mampu membekalkan ayam kepada masyarakat.
Apabila roh disucikan manusia mampu menghubungkan hatinya setiap saat kepada Allah SWT, Rasulullah dirindu tanpa henti-henti. ‘ Mursyid’ atau ‘ Pemimpin Roh’ yakni Imam Mahdi dan Fata at Tamimi dapat dipanggil bila-bila dan sentiasa lalu oleh kerajaan Allah yang Maha Ajaib itupun akan membuka Pintu Rahmat untuk berlakunya pembangunan tamaddun lahiriah Islamiyah dalam syarikat GISB.
Di bidang keluarga, terdapat 3,000 keluarga Islam yang diperjuangkan oleh Kelab Poligami Indah dan Kelab Taat Suami.
Di bidang pendidikan, terdapat 300 sekolah untuk kanak-kanak, remaja dan dewasa untuk melahirkan abdi dan pejuang.
Di bidang sosial, terdapat 100 buah rumah amal yang memberi khidmat kepada janda-janda, anak yatim, orang fakir miskin dan mereka yang memerlukan.
Di bidang ekonomi, terdapat 80 pasaraya, 60 butik, 70 restoran, 3000 ekar tanah pertanian, 50 buah ladang ternakan, 1 ladang kurma di Madinah, hotel dan chalet, hospital dan klinik dan pelbagai aktiviti wajib harian yang berlaku di dalam masyarakat Islam Global Ikhwan Sdn Bhd di seluruh dunia.
Jumlah premis yang dimiliki oleh Global Ikhwan Sdn Bhd adalah 3000 buah di seluruh dunia, dilengkapi sepenuhnya dengan kenderaan dan alat komunikasi. Di bidang penerbitan, Global Ikhwan Sdn Bhd menerbitkan buku, risalah, buletin, TV internet dan surat khabar.
Global Ikhwan Sdn Bhd adalah sebenarnya 100 kali lebih besar daripada saiz Al-Arqam. Kekayaan yang Allah telah kurniakan hari ini adalah RM1, 000 juta. Tidaklah keterlaluan kalau dikatakan kekuatan sebenar GISB sekarang ialah kekuatan sebuah kerajaan seperti Malaysia. Demikianlah Allah menunaikan janji-janji-Nya kepada kita. Sesungguhnya, Allah adalah Pembela orang-orang yang taqwa.
Global Ikhwan Sdn Bhd menawarkan kepada Malaysia sebuah perjuangan alternatif, iaitu Islam. Islam yang merealitikan Allah dan Rasul sebagai sebuah kerajaan untuk tempat sandaran. Segala pertolongan diperolehi dari mereka, hingga umat Islam mampu menjadi sebuah empayar seperti yang dijanjikan oleh Allah.
Semua orang mengatakan bahawa Islam mampu melakukan pembangunan insan dan material, tetapi pada masa ini, tiada orang Islam yang boleh membuktikan bahawa dengan membangunkan roh, entiti material akan turut dibangunkan secara serentak.
Ternyata bahawa Global Ikhwan Sdn Bhd boleh melakukannya! – Dengan izin Allah, di atas nama Rasulullah, Sayidi dan Abuya. Sesungguhnya GISB adalah mukjizat Nabi Akhir dan karomah Imam Mahdi dan Pemuda Bani Tamim.
Apabila asas bagi kebangkitan semula (Daulah dan empayar) dapat disiapkan oleh orang Melayu dan Asia, kita hanya perlu menunggu hari kezahiran dua tokoh simpanan Allah – 2 lelaki yang paling ajaib di akhir zaman, mencipta Negara dan empayar Islam tanpa melalui politik. Ia berlaku hasil daripada dakwah dan kasih sayang.
Salah seorang BOD, Syeikh Mohammad Adam, seorang warga Thailand, menyatakan beliau telah belajar di Makkah selama 10 tahun dan 7 tahun di Madinah. Tetapi beliau tidak menjadi WAHABI kerana Abuya telah berjaya memproses dirinya untuk kembali kepada kebenaran. Sekarang beliau bercakap dari Makkah atas nama Global Ikhwan Sdn Bhd. Beliau seorang saksi kepada perjuangan Global Ikhwan Sdn Bhd bahawa mereka TIDAK SESAT. Sesungguhnya, mereka ganjil berbanding dengan umat Islam yang lain di seluruh dunia. Kerana itulah yang telah dijanjikan oleh Allah melalui lidah Rasulullah SAW: Bahawa kebangkitan Islam yang kedua akan dijalankan oleh orang yang dianggap ganjil.
Abuya pernah berkata, jemaahnya akan menjadi penjaga Haramain. Sekarang, ia sudah hampir terjadi. Sudah tidak boleh disangkal lagi, sesiapa pun, bila melihat Global Ikhwan Sdn Bhd di Arab Saudi, khususnya di tanah Suci Makkah dan Madinah, pasti akan mengatakan bahawa inilah jemaah yang dijanjikan Allah di akhir zaman.
Kalau adalah orang yang menyangkal, dia ialah kuncu-kuncu Yahudi, yang tabiatnya adalah berhasad dengki, terhadap Allah dan Rasul dan pejuang-pejuang kebenaran.
GISB sedang menunggu Imam Mahdi, seorang lelaki yang pernah hidup dan berjalan di atas muka bumi ini, bernama  Muhammad bin Abdullah, ibunya Aminah.
Dia masih hidup dan sudah ghaib sejak 85 tahun lalu. Beliau akan zahir semula ke bumi untuk mencipta Empayar Dunia Islam.
Beliau telah disebut oleh orang-orang Yahudi sebagai Muhammad 2. Jumhur ulama Sunni sepakat bahawa Imam Mahdi adalah seorang lelaki yang ghaib. Kini, dunia Islam sedang menunggu Imam Mahdi sekalipun Syiah (yang mempunyai Imam Mahdi mereka tersendiri). Masing-masing menyatakan bahawa Imam Mahdi yang akan muncul di Makkah itu adalah dari kalangan mereka.
Tetapi GISB berbeza daripada kelompok lain, konsep mereka adalah – Masakan Imam Mahdi boleh muncul tanpa diperkenalkan oleh seseorang. Tanpa satu kuasa dari mana-mana negara yang menyambutnya, dan terutamanya tanpa sistem yang akan diterajuinya untuk memerintah dunia.
Abuya telah berkata,
Jika Imam Mahdi muncul tanpa dikenali sesiapa yang menyambut kedatangan beliau, dunia akan meragui kesahihannya. Jika dia tidak diiktiraf oleh mana-mana kuasa politik dunia, orang-orang Yahudi akan menangkapnya.
Abuya berkata lagi:
Malaysia dan Asia akan mengalu-alukan dan menyerahkan kuasa kepadanya. Negara Arab juga akan menyerahkan kuasa kepadanya.
Dengan kekuatan itu, orang-orang Yahudi akan memeranginya dan Imam Mahdi akan memenangi semua medan pertempuran.
Demikian Abuya pernah menghuraikan secara terperinci hadith yang menyatakan bahawa Imam Mahdi akan muncul untuk mengambil alih tampuk kuasa dalam hanya hanya 1 malam, kerana dia didahului oleh wakil yang menyediakan dan menyiapkan kerja-kerja untuk kebangkitan semula Islam untuk dia memerintah dunia. Satu malam itu adalah proses penyerahan kuasa dan pertabalan.
Menurut Abuya, berdasarkan hadith-hadith yang sahih, Allah telah menjanjikan berulangnya Zaman Pemerintahan Khalifah. Imam Mahdi yang akan melakukannya, kata Abuya yakni bersama wazir-wazirnya seramai tujuh orang. Putera Bani Tamim selaku Wazir kanan. Mempersiapkan tapak atau asas bagi sistem kekhalifaan Imam Mahdi sebelum kedatangan beliau memerintah dunia. Kerja-kerja dilaksanakan pertamanya  di Malaysia dan Indonesia, manakala pengaruhnya meluas menguasai seluruh Asia..
Kalau begitu, tidaklah mustahil bagi Allah untuk melakukan Kuasa-Nya kepada Akhir Zaman, sebagai salah satu mukjizat Nabi Akhir Zaman. Demi mengalahkan kuasa Yahudi, bahawa pemergian Abuya di dalam jadual Allah ialah untuk mengiringi ketibaan Imam Mahdinya ke bumi.
Seperti ghaibnya Imam Mahdi apabila orang berkata maka sesungguhnya dia telah meninggal dunia (ada kuburnya di Klang), maka Abuya jangan-jangan ghaib juga walaupun dikatakan mati. Kematian bagi orang-orang roh, orang-orang Tuhan itu, hakikatnya seperti kita menukar pakaian sahaja. Sebab roh mereka cukup kuat dan mampu memperlakukan jasad mereka seperti pakaian, boleh ditukar ganti.
Malaikat Jibrael semasa menghadiri majlis Rasulullah SAW beliau sentiasa menjelma dengan wajah yang indah seperti sahabat yang bernama Dehyatul Qalbi. Tetapi Jibrael telah juga muncul dalam pelbagai rupa dan jasad yang lain.
Sama-sama Kita Lihat Kembalinya Abuya dan Imam Mahdi-nya, Dalam Jadual Allah, Untuk Menunaikan JANJINYA.

SOURCE HELICONIA

Sunday, July 29, 2012

Pencetus Pluralisme di Malaysia

Kini terserlah lah kini, sudah terang lagi bersuluh, sebagaimana yang dilaporkan oleh Steve Clemons didalam The Washington note , dan disusuli dgn maklumat ini, maka tidak diragui lagi bahawa Anwar Ibrahim adalah pengkhianat dan agen kepada barat sebagaimana dilakukan oleh seorang “anak muda” dengan meletakkan agen Singapura didalam NST ( Kalimullah Hassan)- Jika difikirkan adakah mereka berdua berkaitan?
 

Tulisan ini suntingan semula dari komen Angela yang menyentuh berkenaan jaringan Anwar di peringkat antarabangsa, berhubung kait dengan CIA/NED, jaringan intelektual, Jesuit, Yahudi, Freemason, Illuminati dan New World Order (NWO). Terima kasih Angela, satu komentar yang menarik dan maklumat yang berfakta.
 
Jaringan intelektual Al Faruqi tajaan CIA


Semasa saya belajar di salah satu universiti tempatan, saya mendengar kes mengenai Dr Ismail Al Faruqi dengan kegiatannya untuk “menegakkan” Islam, terutamanya melalui idea “clash of civilizations”(Pertembungan peradaban). Al Faruqi berkata, kalau kita mahu menandingi tamadun Barat, kita mesti mengatasi Barat melalui nilai-nilai yang murni dan tinggi. Kata-kata itulah yang telah memberikan semangat kepada saya untuk mengkaji ilmu.
Selepas itu, saya tidak lagi terpengaruh dengan idea Al Faruqi dan para pengikutnya yang ada di Malaysia, termasuk Anwar Ibrahim. Al Faruqi telah dididik oleh mubaligh-mubaligh Nasrani sehingga diberikan keistimewaan di Amerika Syarikat sebagai profesor [Al Faruqi adalah profesor agama di Universiti Temple, Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat]. Anak-anak didik seperti inilah yang digunakan untuk memesongkan Islam. Sekarang segala-galanya sudah terbongkar.
 
Dan, pada masa itu, Anwar sangat aktif, rupa-rupanya dia juga terjebak dengan kegiatan memesongkan Islam melalui saluran intelektual. Dan, rancangan Barat itu hampir berjaya setelah mereka mampu meletakkan Anwar di samping Dr Mahathir, sehingga Anwar menjadi TPM, dan pernah memangku jawatan PM.
Allah MAHA KAYA, rancangan untuk meletakkan Anwar sebagai PM tidak berhasil dan Mahathir pun akhirnya telah maklum, siapa Anwar yang sebenarnya, walaupun pada satu ketika dahulu Mahathir pernah meletakkan sepenuh harapan kepada Anwar.
Allah telah selamatkan Malaysia.
 
Kenapa guru Anwar mati dibunuh ?


AMY S. ROSENBERG, wartawan dari Philadelphia Inquirer, melaporkan Joseph Louis Young (seorang kulit hitam yang memeluk Islam dengan Yusuf Ali) membuat pengakuan bertulis kepada pihak polis Philadelphia mengatakan dia terpaksa membunuh keluarga Al Faruqi kerana mereka mendorong amalan homoseksual di kalangan pelajar-pelajarnya. Berikut laporan Amy S Rosenberg dalam Philadelphia Inquirer yang diterbitkan pada 21, Februari 1987:
Joseph Louis Young telah menikam pemikir Islam, Ismail Al Faruqi dan Lois al-Faruqi (pasangan suami isteri) dengan pisau 15 inci, hingga mati, di rumah kediaman pasangan suami isteri itu, di bandar Cheltenham (sebuah bandar di Daerah Montgomery, Philadelphia, Pennsylvania) kerana pembunuh mensyaki mereka mempunyai hubungan homoseksual dengan pelajar-pelajar Malaysia, menurut pengakuan Young yang dibacakan di mahkamah dalam perbicaraan semalam.
 
Ismail Faruqi mentor Anwar Ibrahim, pensyarah Universiti Temple, Amerika Syarikat,. Anwar pula diambil oleh anak buah Ismail Faruqi, John Esposito menjadi pensyarah pelawat di Georgetown, Amerika Syarikat. Anwar menyertai Al Faruqi menubuhkan IIIT (International Istitute of Islamic Thought) di Virginia, Amerika Syarikat.
 
Itu merupakan keterangan saksi, pada hari pertama perbicaraan kes kematian Ismail dan Lois Al Faruqi di Mahkamah Daerah Montgomery, Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat. Detektif Polis Philadelphia, Carol Keenan, telah membacakan pengakuan bertaip, lapan muka surat itu di mahkamah yang ditandatangani oleh Young apabila dia ditangkap pada 16 Januari 1987.
 
Berdasar pengakuan tersebut, Young, yang juga dikenali sebagai Yusuf Ali, telah membunuh pasangan suami isteri itu kerana dia “mengetahui bahawa Dr. Faruqi dan isterinya mempunyai hubungan homoseksual dengan pelajar-pelajar Malaysia.”
 
Peguam pembela Yong bernama Stephen G. Heckman berkata, semasa zaman kanak-kanak, Young, 40 tahun, dari Utara Philadelphia, telah diserang secara homoseksual oleh seorang lelaki. Homoseksual adalah “satu perbuatan yang memalukan untuk umat Islam,” kata Young dalam pengakuannya
 
Kenyataan Young itu menyatakan dia telah diberi galakan untuk melakukan pembunuhan itu oleh Ghulam Nabi Fai, Pemangku Presiden Persatuan Pelajar Islam (Muslim Student Association) atau lebih dikenali sebagai MSA, sebuah organisasi pelajar nasional.
 
[Ghulam Nabi Fai adalah seorang rakyat Kasmir yang menetap di Amerika syarikat, terlibat dalam MSA bersama-sama Ismail Faruqi di Universiti Temple. MSA ini adalah asas kepada penubuhan IIIT yang dipengerusikan oleh Ismail Faruqi. Menurut kajian Hudson Institute tiga individu pelarian dari Iraq (Dr Ahmad Totonji, Dr. Jamal al-Din Barzinji dan Dr. Hisham Yahya al-Talib) yang menetap di Amerika Syarikat memainkan peranan penting menubuhkan MSA (1963). Dari MSA dikembangkan keseluruh dunia menjadi pelajar Islam sedunia yang dikenali sebagai IIFSO(1969). Apabila pelajar tersebut melepas zaman pelajarnya, ditubuh pula persatuan belia, WAMY (1972) dan badan pemikir IIIT (1981)]
 
Berdasar kepada kenyataannya itu, Young menyatakan dia dan Nabi Fai adalah “kawan karib…dia (Nabi Fai) tidak pernah menyatakan secara langsung, tetapi saya tahu dia sentiasa mengharapkan agar Dr. Faruqi dan isterinya akan mati apabila dia berkata secara berlawak tentang mereka (Ismail Al Faruqi) dan mengelarkan mereka sebagai ‘Big Bubba’.”
[Big Bubba' satu istilah yang digunakan dalam masyarakat kulit hitam yang bermaksud 'seorang lelaki gemuk yang jahat yang akan menjadikan lelaki lain sebagai anjing pemuas nafsu menemaninya di penjara]
Amy S. Rosenberg, Inquirer Staff Writer. Philadelphia Inquirer, The (PA); Published: 1987-02-21
Anwar dikaderkan di Universiti Georgetown
Universiti Georgetown adalah universiti swasta Jesuits yang terletak di Georgetown, Washington, DC. Paderi John Carroll mengasaskan universiti itu pada 1789, walaupun asal-usulnya bermula dari tahun 1634.
[Jesuits bermaksud 'Ahli Kumpulan Jesus' atau 'Satu Pasukan Tentera Agama Jesus' yang dibentuk di bawah Arahan Gereja Roman Katolik. Kebiasaannya Jesuit menyembunyikan identitinya di sebalik jubah intelektual dan menetap di pusat-pusat pengajian tinggi. Juga dikenali sebagai 'orientalis'. Mereka mengelarkan diri mereka sebagai the Company of Jesus. Salah seorang daripada mereka adalah John Esposito, Pengarah Center for Muslim dan Christian Understanding, Universiti Georgetown]
 
 
  Perhatikan Anwar Ibrahim berada dalam rangkaian apa ? Perhatikan logo yang dibulatkan di ataskan dan bandingkan dengan dengan logo jesuits di atas.  Dari kiri Tony Blair(bekas Perdana Menteri Britain), John Esposito, Mustafa Ceric (Mufti Bosnia/IIIT), Kjell Magne Bondevik (Bekas Perdana Menteri Norway) dan Anwar Ibrahim (IIIT) dalam Program Common Word, Universiti Georgetown :
 
Universiti ini adalah salah satu universiti Jesuit yang terkemuka di dunia. Kaitan Anwar adalah dengan Jesuit sangat jelas,[klik di sini] dan dari sana Anwar Ibrahim menjalinkan hubungan dengan Zionist dan Mossad.
Sangat sedikit rakyat Malaysia pernah belajar Jesuitism , dan sebahagian besar rakyat Malaysia besar tidak mempunyai pengetahuan tentang Jesuits. Terdapat lebih kurang 25,000 Jesuits yang mempunyai paling tinggi (sumpah) di dunia , di mana kira-kira 10% berada di negara India. Rangkaian mereka sungguh cemerlang, mencampuradukkan keagamaan, pendidikan, mubaligh, politik , dan unsur-unsur diplomatik, kesemuanya menjadi satu rangkaian perisikan yang padu.
 
The Catholic Herald diterbitkan oleh Jesuits, ini merupakan punca isu Kalimah Allah.[bacaan lanjut klik di sini] Kebanyakan rakyat Malaysia hanya mengetahui berkaitan dengan Zionists, Freemasons, Yahudi, Illuminati, Bilderbergers, CFR, neocons, New World Order, Nazis dan lain-lain, tetapi amat jarang mereka mengetahui tentang Jesuits.
 
Diulangkan : Tokoh-tokoh di belakang Anwar Ibrahim adalah Jesuits – organisasi mereka paling berkuasa di dunia. Anwar ‘hebat di kaca mata dunia’ disebabkan oleh hubungan networkingnya dengan Jesuit – Pengalan mereka di Asia Tenggara adalah di Manila (Ateneo de Manila University),[bacaan lanjut, klik di sini] tetapi mereka mempunyai pusat-pusat di Malaysia, Singapura, Thailand dan Indonesia.
 
Putera Al Waleed Talal mempunyai hubungan sangat rapa dengan Jesuits , seperti juga hubungannya dengan Zionists dan Mossad. [bacaan lanjut klik di sini] Begitu juga dengan Anwar. Al Waleed Talal: Anak saudara Raja Arab Saudi ini adalah salah seorang pelabur terkaya di dunia, yang mendapat kepentingan besar dalam Citigroup(organisasi rangkain bank Yahudi). Menerima banyak publisiti, sebahagiannya negatif, pada Disember 2005 menderma sebanyak $20 million kepada Harvard dan Georgetown untuk mengembangkan jabatan-jabatan kajian Islam di sana.
 
Pada Januari 2006, dengan seorang rakan kongsi, Al Waleed Talal mengumumkan perjanjian $3.9 billion untuk membeli Fairmont Hotel & Resorts. Pada Februari beliau menyenaraikan pemegangan hotelnya dalam bursa saham di Dubai. Bercadang untuk menjadikan kumpulan pelaburan utamanya, Kingdom Holdings, (di London) kepada pertukaran Arab Saudi pada akhir tahun ini. Putera Alwaleed Bin Talal Al Saud mendapat tempat kelapan di antara The World’s Richest People In 2006.
Prince Alwaleed Bin Talal Foundation : Pemain di belakang tabir adalah IIIT, Dr Jamal Barzinji (Pengasas IIIT/duduk paling kiri), Muna Abu Sulaiman (anak Dr Abu Hamid Sulaiman/duduk tengah), Dr. Anas al-Shaikh-Ali (IIIT United Kingdom/berdiri no 3 dari kanan), Omer Totonji (anak Dr Ahmad Totonji pengasas IIIT/berdiri no 5 dari kanan). Di universiti Georgetown, Prince Alwaleed Talal Foundation menubuhkan CMCU (Center for Christian and Muslim Understanding). Wakil CMCU adalah John Esposito (duduk no 2 dari kanan), John Voll (berdiri no 3 dari kiri) dan Alexa Poletto (duduk no 3 dari kiri). CMCU adalah tempat Anwar menjadi pensyarah pelawat.

Anwar terperangkap dalam jaringan Jesuit-Yahudi-Freemason-Illuminati- New World Order
Kita mesti buka mata. Ini bukan hanya berkenaan Yahudi-Freemason-Illuminati New World Order. Tetapi, ini berkaitan Jesuit-Yahudi-Freemason-Illuminati New World Order. Buka minda, buka mata.
Lihat sini bagaimana Anwar sudah terperangkap dan jadi tali barut mereka :
Dalam Jesuit Oath (Sumpah Jesuit), pemimpin baru Jesuit diarahkan “anda telah diajar berlakon ‘dissembler’ (menyamar atau bersembunyi di belakang sesuatu yang palsu): antara Katolik Rom menjadi Roman Katolik , dan menjadi seorang pengintip walaupun di antara saudara anda sendiri; tidak mempercayai dan menyakini kepada sesiapa. Antara Reformers, menjadi seorang reformis ; antara Huguenots (reformer protestan gereja di Peranchis), menjadi seorang Huguenot; antara seorang Calvinists (Reformasi Protestan), menjadi seorang Calvinist ; antara Protestants lain, menjadi seorang Protestan , dan mendapatkan keyakinan mereka, untuk berdakwah dari mimbar mereka , dan untuk mengutuk dengan semua kesungguhan dalam sifat Agama Suci kita dan the Pope; malah untuk turun begitu rendah sebagai seorang Yahudi antara orang-orang Yahudi, bahawa anda dibolehkan menghimpunkan bersama semua maklumat untuk manfaat Order anda sebagai seorang askar setia the Pope…
 
Untuk berpihak dalam pertempuran dan berlakon secara rahsia dengan saudara Jesuit anda, yang boleh ‘bertunang’ dengan pihak sebelah yang lain, tetapi menentang secara terbuka terhadap sesuatu yang anda mungkin akan bina networking, (tetapi) pada akhirnya, hanya Gereja akan menerima faedahnya, dalam memperbaiki syarat-syarat dalam perjanjian-perjanjian untuk keamanan dan penghujungnya adalah menjustifikasikan makna.(The Jesuit Oath as told by Carlos Didier, Subterranean Rome, pp349-351).
 
Sambungan dari Jesuit Oath : “Anda telah diajar untuk menanam benih-benih kecemburuan dan kebencian antara komuniti-komuniti, wilayah-wilayah, negara-negara yang damai, dan menghasut mereka untuk pertumpahan-pertumpahan darah, melibatkan mereka dalam peperangan antara satu sama lain , dan mencipta revolusi-revolusi dan perang-perang minda di negara-negara yang bebas dan makmur, menanam benih-benih kesenian dan sains-sains dan menikmati rahmat keamanan. Untuk berpihak dalam pertempuran dan berlakon secara rahsia dengan saudara Jesuit anda, yang boleh ‘bertunang’ dengan pihak sebelah yang lain, tetapi menentang secara terbuka terhadap sesuatu yang anda mungkin akan bina networking, (tetapi) pada akhirnya, hanya Gereja akan menerima faedahnya, dalam memperbaiki syarat-syarat dalam perjanjian-perjanjian untuk keamanan dan penghujungnya adalah menjustifikasikan makna. (The Jesuit Oath as told by Carlos Didier, Subterranean Rome, pp349-351).
 
Jesuit Oath juga menyatakan “Anda telah diajar tugas anda adalah sebagai seorang pengintip, menghimpunkan hampir semua perangkaan-perangkaan, fakta-fakta dan maklumat dalam ‘tangan anda’ dari pelbagai sumber; untuk meningkatkan diri anda ke dalam keyakinan keluarga Protestant dan orang berfahaman menyeleweng dalam setiap kelas dan perwatakan, daripada saudagar, banker, peguam, di sekolah-sekolah dan universiti-universiti, dalam parlimen dan badan perundangan , dan mahkamah-mahkamah dan majlis-majlis tempatan negeri , dan untuk ‘menjadi semua benda untuk semua manusia,’ matlamat akhirnya kepada the Pope, yang menjadi hamba kami sampai mati.” (The Jesuit Oath as told by Carlos Didier, Subterranean Rome, pp349-351).
 
BEGITULAH BAGAIMANA ANWAR MENJADI AGEN JESUITS kerana kita telah diINFILTRATE sekian lama melalui orang-orang seperti Anwar Ibrahim.
Isu Kalimah Allah juga merupakan satu daripada agenda yang sama untuk menyusup masuk ke dalam masyarakat dan memecahbelahkan masyarakat. Semua itu kerja Anwar yang dibantu oleh rakan-rakan di belakang tabir. Kalau kita selidiki betul-betul, semua ini telah berlaku di negara kita.
 
Anwar proksi CIA di Malaysia
 
Agensi-agensi perisikan yang utama di dunia merupakan satu rangkaian antarabangsa. Mereka adalah di belakang Anwar. VATICAN (JESUITS) – CIA – KGB – MOSSAD.
Saya tidak boleh memasukkan grafik di sini, jadi saya tidak boleh menunjukkan versi grafik sambungan antara 4 agensi-agensi. MI5 / MI6 ialah satu lagi agensi utama, tetapi tidak dimasukkan. Modus operandi Anwar adalah bersama dengan mereka. Anwar merupakan upahan agensi perisikan antarabangsa, dan melalui Anwar lah akan dilakukan “regime change”(perubahan kerajaan) di Malaysia.
PRU 12 sepatutnya menjadi masa terbaik untuk ‘regime change’ (fungsi utama NED), tapi mereka tak dapat cukup kerusi. Wan Azizah kata “fajar menyinsing” (New Dawn) untuk Malaysia selepas PRU 12.
Anwar pula kata “Malaysia Baru” – slogan bagi pilihanraya kecil Permatang Pauh. Mereka tidak pernah berputus asa, jadi mereka akan bermati-matian untuk PRU 13. Anwar Ibrahim boleh dapat sponsor dari luar negara (pinjam dulu), tetapi apabila sudah menang PRU, pinjaman harus dibayar balik oleh Malaysia. IT WILL BE PAYBACK TIME FOR MALAYSIA.
Kita orang Melayu akan kehilangan segalanya ketika itu! Mereka mendapat pembiayaan yang sangat besar untuk PRU 12 , dan mungkin lebih besar lagi untuk PRU 13. Ini semua berkaitan tentang UNDI , dan ini dapat dimanipulasi dengan WANG. Demokrasi sendiri boleh dijadikan satu amalan tertinggi rasuah!
 
Mana-mana sistem adalah baik, tetapi manusia boleh merosakkannya. Thailand ialah satu contoh yang baik di mana Thaksin telah membeli penyokong-penyokongnya. PRU 13 adalah masa bagi keruntuhan KETUANAN MELAYU. Inilah yang dikehendaki oleh penaja-penaja tersebut.
 
Masyarakat Cina telah melakukan perkara yang sebenarnya buruk di Xinjiang. CIA telah mengambil kesempatan untuk menyokong kumpulan pemisah. Bukan sahaja media China mahupun media Barat, semuanya memberitahu kebenaran.
 
Kuasa-kuasa asing cuma mahu melakukan perkara itu menjadi lebih buruk, menggunakan polisi ‘pecah perintah’ untuk mengambilalih mana-mana negara. Kumpulan “Pro-Demokrasi” adalah projek CIA. CIA menyokong pemimpin-pemimpin pemimpin-pemimpin “Pro-Demokrasi” – Su Kyii (Myanmar), Anwar Ibrahim (Malaysia), Rabeya Kadeer (Xinjiang), Ahmad Chalabi (Iraq), Mousavi (Iran) dan lain-lain lagi. Jangan terperangkap dalam permainan ini. Di Thailand terdapat Thaksin. Di Nepal, sekutu-sekutu Jesuit-Communist menjatuhkan Raja Agama Hindu , dan hari ini, diperintah oleh Maoists. Tidak mengapalah, Maoists atau Komunis atau Sosialis atau prodemokrasi… – mereka adalah sama, DIKAWAL OLEH ORANG YANG SAMA!
 
Di Kemboja, raja telah digulingkan. Ini merupakan langkah untuk membuang raja-raja / keluarga diraja bagaimanapun yang dilakukan oleh ejen-ejen tempatan yang dibiayai oleh institusi asing . Jadi, Malaysia mesti berhati-hati! Kita perlu mempertahankan hak kita di sini dan ia sedang berlaku SEKARANG.
 
Apa perancangan Anwar seterusnya ?
 
Sila baca apa yang Anwar sedang lakukan. Anwar sedang mencari jalan untuk menjatuhkan BN dan digantikan dengan kerajaan yang baru (regime change) dan membariskan satu barisan pemimpin kerajaan yang baru. Untuk melakukan itu, Anwar perlu ada strategi tersendiri.
 
(1) Memecahkan orang Malayu supaya UMNO dapat ditumbangkan.
(2) Mendapatkan sokongan bukan Islam melalui pluralisme agama dan isu Kalimah Allah.
(3) Ekoran daripada itu, dapat menumbangkan BN di Semenanjung melalui pemindahan undi kepada calon2 bukan BN, dan mendapatkan undi majority daripada Sabah dan Sarawak menggunakan saluran underground.
(4) Membariskan pemimpin2 baru, termasuk bekas2 ahli2 politik serpihan BN, terutamanya yang mempunyai pengaruh dan title.
(5) Menggerakkan political activtists dengan dibantu oleh CIA operatives, jaringan intelligence antarabangsa etc.
(6) Mendapatkan sumber kewangan asing bagi membiayai kegiatan underground.
(7) Menumbangkan BN pada PRU13.
(8) Mewujudkan satu kerajaan baru yang akur kepada kehendak kuasa-kuasa asing.
(9) Menjadikan Malaysia sebuah kerajaan boneka yang mengikut agenda NWO.
(10) Mewujudkan agama Islam selari dengan fahaman Anwar sendiri yang akan cenderung kepada ajaran 
 
New Age (plurisme agama) dan kehendak New World Order (sistem Dajjal).
Di masa yang sama, PRU13 akan berlaku semasa era kekeliruan yang paling tinggi, iaitu kehangatan (kononnya) akan berlaku kehancuran dunia 2012 (galactic alignment), solar flares, polar shift, project Blue Beam / HAARP, economic crash, dan bermacam2 fitnah Dajjal.
 
Anwar akan menggunakan kekeliruan ini untuk mengambil kesempatan merampas tampuk pemerintahan melalui “demokrasi” – manipulasi undi menggunakan taktik2 halus.
 
Pada ketika ini, Anwar telah lulus dari “Akademi” CIA – cara-cara untuk melakukan operasi tersembunyi (false flag). Selamat berjaya Anwar, tetapi dunia tidak berakhir di sini, terdapat dunia AKHIRAT yang anda akan diperhitungkan nanti.
 Source :  Salam Perjuangan

NO FLUORIDE in NI WATER

NOT NOW, NOT EVER!

"Repeated doses of infinitesimal amounts of fluoride will in time reduce an individual's power to resist domination by slowly poisoning and narcotizing a certain area of the brain and will thus make him submissive to the will of those who wish to govern him."
A German Scientists opinion on fluoride, which was adopted by the German General Staff   LINK


Public Meeting:
Wednesday 23 May 2012 @ 7pm
Venue: Community Spirit, 27-29 Castle Lane Belfast BT1

LINK UTV report 25 april 2012                         Facebook Group "NO FLUORIDE in NI WATER"

Edwin Poots On the 25th April 2012, NI’s Minister for Health Edwin Poots announced he is considering putting fluoride in NI water. The UTV report demonstrated the most disgusting bias and misleading information. This blog will address the questions that UTV failed to ask, and correct the information presentation in the report. Mr Poots starts off by telling us that the Republic has the best teeth in Europe and we have the worst, they have fluoride, we do not. I have no clue where he came by studies which would back this up! Due to the high level fluoridation in the South, Fluorosis is a huge problem, which effects over half the population to one degree or another.

Poots said that NI children have the worst rate of dental decay in Europe; he failed to mention that 98% of EU countries have voted against fluoridating water.
  1. Because of grave concerns about the effect of fluoride on human health.
  2. Fluorides ineffectiveness in combating tooth decay.
  3. Drugging entire countries water supply breeches human rights.
IF THE REST OF THE EU HAS BETTER DENTAL HEALTH THAN NI, ITS NOT BECAUSE THEY ARE FLUORIDATED, because 98% are not fluoridated!

"They may not be able to afford the fluoride toothpaste frequently enough to give their kids the preventative effect," he added. Is this guy for real! NI people are so destitute they cannot afford the cheapest toothpaste on the market! Please!

I have not used fluoridated toothpaste for over 15 years, non fluoridated toothpaste is not available in Supermarkets or most chemists, I have to go to a Health Food shop to get my toothpaste, and it costs over £4!

For many years I suffered gum abscesses and cysts in my mouth, since switching to non fluoridated I have had no problems, the difference in my oral health was so significant, that my dentist asked what tooth paste I used, and he later recommended that his other patients with persistent mouth ulcers and cysts switch to the non fluoridated tooth paste which I used. If Mr Poots thinks that the dental problem with NI children exists because they cannot afford a 60p tube of toothpaste, why does the government not just give them toothpaste? Why drug 100% of the population for a problem which apparently only exists in 3% of the population?
Now onto dentist Derek Maguire! Derek would have us think that fluoride which is added to drinking water is 100% natural, he said and I quote “Fluoride is a natural substance”. This is true, fluoride does occur naturally in the environment, NI would have very low levels of naturally occurring fluoride, arsenic and lead are also naturally occurring elements in the environment, this does not mean that they are good for human health. Parts of the world with high level naturally occurring fluoride suffer great health problems from the fluoride, India in particular has high levels of fluorosis.

What Derek fails to mention, is that the fluoride which is added to water, is not naturally occurring fluoride, the fluoride added to drinking water is the toxic by product from the Aluminium, fertiliser and nuclear industries. If these industries had to dispose of this toxic waste it would cost them millions, if they dump it in drinking water, they actually get paid for it!

The toxic soup they want to add too our drinking water is called Hydrofluosilicic Acid.


This excellent mini documentary, demonstrates where the fluoride added to drinking water actually comes from. (under 13 mins long)

Derek compares the dental health of people in the South, to those in the North and says, “The dental health area is much better than it is here in the North”!!!!!!!

BIG FAT LIE!


A video presentation by NIFF, on Dental Fluorosis


The Minister for Health in the Republic of Ireland has admitted on camera that 50%* of Southern Irish people have varying degrees of dental fluorosis, caused by fluoridation. Fluorosis starts with white spots on the teeth, these spots then turn into brown marks, and the teeth appear as if they are rotten. Fluorosis does not just affect the teeth, it affects the skeletal system, and the damage to the teeth is just a marker of the damage to the skeletal system. There is no cure for fluorosis, and the only thing which can be done is cosmetic dentistry to hide the problem. Most dentists will not consider giving a patient crowns, caps or veneers until the patient is an adult (20-21). This means that if you take the fluorosis when you are 10, you have to go through your school life with brown teeth, which causes a great deal of emotional suffering to the child. This brings me to another of Derek’s comments!

*71% of ROI water is fluoridated, many people still get their water from springs on their land. So 50% of the people having fluorosis, means that the actual percent suffering fluorosis, as a result of fluoridation is much higher than 50%. The percentage of people suffering it who live in fluoridated areas would be more like approx 70%, possibly much higher.
“Dentists are keen on water fluoridation”!

Whys that then Derek?….could it be because they make a fortune from the caps and veneers to hide the fluorosis! Veneers range from £500-£1000 per veneer! 10 teeth affected…..£5000-£10000!!!!!!! Cha Ching!

Derek really, did you think NI people are to dumb to work this out!

In the Repubic of Ireland:

“By the age of 15 yrs, approx 1% or about 300 children in Ireland have developed 'severe' dental fluorosis”

“36% of 15 year olds living in fluoridated areas have some degree of abnormal damage to the teeth enamel.”(Source: Oral Health Services Research Centre, Cork) LINK

Childhood fillings are peanuts to dentists; the big bucks are in cosmetic dentistry. Childhood fillings are covered by the NHS, adult cosmetic work does not usually come under the NHS, in the South of Ireland this is a huge problem, and many people have to sink themselves in debt to borrow the money to hide the problem. Many at that age are embarking on their University education, and simply cannot afford the solution, and so have to go through University life with varying degrees of fluorosis.

''Oh what a tangled web we weave when first we practice to deceive''

Sir Walter Scott

Anyone like myself who has studied body language, will be aware that when we lie, our bodies instinctively blink when we lie….watch how many times Derek blinks in the interview!By the look of his web site, it would seem he specialises in cosmetic dentistryLINK

“The Celebrating Success event also recognised this year’s highest achiever through the Star Award, which was awarded to Portadown dentist Derek Maguire. Derek was presented with an iPad2 and spoke of the benefits of the Programme to SMEs in Northern Ireland”LINK
Derek would appear to be a very innovative fellow, always dreaming up new ways to drum up business!
Right after Dereks performance we have Michael Donaldson, Head of dental Services, who says that poor diet, too much sugary foods, and not enough brushing of teeth is the primary problem, he is also advocating fluoride, as head of dental services he also has a financial vested interest in promoting this deadly chemical which causes dental fluorosis. If this problem is as severe as they would have us believe, then surely the education of children and parents is the solution, and anyone with an iota of common sense, would remove the Coca-Cola machines from our schools!

Many of these soft drinks contain highly concentrated sugars like corn fructose syrup, which have a very detrimental effect on teeth. The cynic in me is thinking “Problem reaction solution”, Fill our schools with sugary foods and drinks, then offer mass medication for the entire population as the solution! Sugar is not the only problem, the artificial sweetener aspartame in the sugar free drinks has also been shown to have a corrosive effect on teeth. Of course it is not just teeth that these dangerous ingredients effect, dental health is often just a marker of overall health and well being.

We are also told that 1200 NI children have been “lucky” enough to be selected for an experiment where they will have the back of their teeth painted with this deadly chemical, at a cost to the tax payer of £1.7 million, over 4 years. Were the parents of these children given any advice on proven detrimental health effects of fluoride? Were they told that studies have proven that fluoride has been the cause of bone cancer in young boys? Were they told that fluoride causes fluorosis, which stains the teeth, and causes skeletal fluorosis?"New American research suggests that boys exposed to fluoride between the ages of five and 10 will suffer an increased rate of osteosarcoma - bone cancer - bet-ween the ages of 10 and 19".

Source The Guardian LINK

This experiment would be illegal in 98% of EU countries, and given the grave health concerns associated with fluoride, I am horrified that NI children are being subjected to this experiment. Will this experiment monitor cavities, and the associated health risks of fluoride, or will it just monitor cavities? I pretty much know the answer to that without even asking!

Should these children become ill as a result of this study, where they have been used as human guinea pigs, who will be liable? Will Mr Poots personally be liable for allowing NI children to be used in this most despicable fashion? LINK

If Edwin Poots pushes ahead with his plans to poison our water, you can be sure that a well oiled machine, designed to hoodwink the people of Northern Ireland will spring into operation. I would hazard a guess that the glossy flyers with the hard sell have already been ordered.

A well planned campaign, costing the tax payers millions, will be launched. Those of us who know the dangers associated with fluoride, will have no funding to counter-act their propaganda, even though we can present peer reviewed papers and other documentation and studies to back up our claims, we will be painted as “Looney’s” and “conspiracy theorists”. So it is the responsibility of those of us who know the dangers, to warn everyone else. As previously mentioned, fluoride is the toxic by product of the aluminium, nuclear and fertiliser industries, it is big business, they have unlimited funds to create misleading studies. Our government seems to serve corporations and not the people, if the people do not make a stand on this issue, generations will be affected by our apathy.

FACTS

Here is a few other FACTS about fluoride, please take the time to read this evidence, and please pass it on to others.

This is part one of a video presentation by Walter Graham. Walter has spent many years researching and campaigning against water fluoridation, it is mainly thanks to Walter’s hard work that we do not already have fluoridation. In 1996 water fluoridation in NI was proposed, by an overwhelming majority, councils, the people, Unions, and the Government voted against it. Yet here we are again, with the fluoride industry trying their luck to off load their toxic waste on the NI people.Please, Please take the time to listen to this interview. Ireland's Declan Waugh, speaking on Canadian radio about the devastating effect fluoride has had on the health of the Irish people. This is a must watch.
 
In 2003 the UK government passed a new law, which exempts them and water companies from liability against claimants who have been damaged or killed from fluoridated water. LINK

According to a 2004 World Health Organisation survey FLUORIDATION DOES NOT REDUCE CAVITIES, AND MANY NON FLUORIDATED COUNTRIES ACTUALLY HAD LOWER CAVITIES THAN FLUORIDATED COUNTRIES!Link

Fluoride is one of the primary ingredients in Rat killer, anaesthetic, Prozac and other anti-depressants. Between soft drinks, bottled water and toothpaste, we already get high doses of fluoride.

LINK Effects on the Pineal Gland:

"The pineal gland is responsible for the secretion of melatonin and connected to many other parts of one's body. The calcification of this gland will make a person more susceptible to depression, conformity, lethargy, metabolic problems, and learning disabilities.

It prevents a person from realising his or her fullest potential, be it physically, mentally, intellectually, emotionally or spiritually.

It enslaves, degrades and poisons humanity."

The US Centres for Disease Control and Prevention (CDC) have warned on their community Water Fluoridation page, that mixing baby formula concentrate with fluoridated water on a regular basis may increase their child’s chances of developing enamel fluorosis. So if babies bottles cannot be made with fluoridated water will the NI health minister be supplying all new parents with a reverse osmosis filtration system at a £1000 to remove the fluoride from their water?

The live Birth rate in NI for 2011 was 25,273, that would mean a cost of approx £252,730 per year on filtration systems!

Dental fluorosis Wikipedia LINK

LINK Study paper on Thyroid and fluorosis by Dr Susheela in India

Fluoride lowers IQ study LINK

20 years ago very little was known or understood about the Pineal Gland, that is not the case today, and wide spread studies have been conducted on the adverse effects fluoride has on the Pineal Gland. This excellent link details various studies on the Pineal and Fluoride. LINK

Excert “EU ambassadors in Dublin have been informed that their nationals living in Ireland should not make up baby bottles with tap water. Following an Open Letter (1) to the European Commission by leading Dutch paediatrician, Dr Gavin ten Tusscher and others associated with Amsterdam University and the NGO Ecobaby, EU diplomacies in Dublin have been alerted to the risks from tap water in Ireland which contains untrialled, falsified medicinal products (fluorosilicates) that are unsafe for bottle-fed babies. “ LINK

Studies have shown that in any population, between 1% and 5% of the population will have varying degrees of intolerance and allergy to fluoride. (An allergy is something which is defined as having the ability to cause death on contact), When this deadly chemical is added to our water, and we are forced to drink it, prepare our food with it, and wash in it, how can we avoid it? I have a great many allergies, not to food, to chemicals, I do not need to be allergy tested, I know in advance I will be allergic to it given my long list of chemical allergies and intolerances. When I travel to the ROI, I bring my own water as I know that drinking their fluoridated water would have a detrimental effect on my health and well being. Will we also be given filtration systems for our showers and drinking water?

If one is allergic to dairy produce, then they stop eating dairy, if one is allergic to fluoride, how do you avoid it when our government has added it to our drinking water?LINK

This is Declan Waugh's report on fluoridation, which has led to Kerry County Council voting to removing it from the water.

Kerry County Council have agreed they want to remove fluoride in light of the recent report by Declan Waugh (2012 Human Toxicity Environmental Implications and Legal Implications of Water Fluoridation). LINK

  Fluoridation is not only very dangerous, it is also illegal, and the UK and Irish Government are in breach of EU regulations by adding it. LINK

Fluoride is a cumulative poison that damages the immune system, poisons over 100 enzymes, makes minerals such as calcium and magnesium precipitate and become unavailable, causes premature aging, causes hypothyroidism, increases risk to cancer and bone pathologies such as osteoporosis, and causes seizures in susceptible people. Fluoride also increases the risk for the so-called autoimmune diseases, such as Lupus, Rheumatoid Arthritis, and others, and increases the incidence of mongoloidism and crib death (SIDS) in newborns. Yiamouyiannis reports that over 130 million Americans are being poisoned from water fluoridation. LINK

The global population average incidence level for neurological disease is 6.3%. The figure for Ireland is 17.5%. Irish citizens are the most exposed individuals in the world to silicafluorides which are known to be a major risk factor in developing neurological disease. To find out more read the latest scientific report at: Declan Waugh LINK

Edwin Poots is keen to quote studies between the North and South of Ireland in relation to dental cavities, demand he also produce studies on fluoride related diseases, and demand to know the difference between, infertility, cancer, thyroid problems, fluorosis, neurological problems and osteoporosis. I have in the past tried to obtain comparative studies between North and South in relation to diseases associated with fluoride, they either do not exist, or they are not available. The current UK cancer rate, is 1 in every 3 people are expected to develop cancer at some stage in their lives, it has been documented that in many areas after fluoridation begins, cancer rates go up by about 10%. This would push existing cancer rates up to almost half the population developing cancer at some stage!

Southern Ireland has twice the incidence rate of osteoporosis compared to UK with over 300,000 people estimated to suffer from this disease. Fluoride is a major risk factor in developing this disease. To find out more read the latest scientific report at: LINK


The Russians also used fluoride in Prison Camps to dumb prisoners down.
Fluoride is a primary ingredient in Sarin Nerve Gas, it is also the main ingredient in Prozac, and many other anti depressants. Take a look at the ingredients list on rat killer, or any other vermin control poison, and you will also find Fluoride listed as a primary ingredient. During WW2 the Nazis added it to the drinking water in the concentration camps, not because of any concern for the Jews dental cavities, it was added to make them docile, infertile and compliant! Now why is our government so keen to add it to our water? These facts may seem a little hard to swallow to some, but believe me they are all well documented, do not take my word for it, do your own research, these are FACTS, and easily proven. LINk


Declan Waugh's Excellent full report on fluoridation in Ireland. Published February 2012

Dr Russell Blaylock (Retired neurosurgeon) on the dangers of Fluoride. LINK


This is a really excellent report on the long term effect fluoride has on horses. Over 4 generations thorough bred horses became more and more diseased and deformed. The subsequent peer reviewed study on "Cathy's Horses", it very shocking. LINK

This web site offers links to various studies and the adverse affects of fluoride.LINK

Ten FACTS about fluoride with linked studiesLINK


LINK Studies of the adverse effects of fluoride on cows. NI has more farmers than dentists, so please be sure and share these studies with them. If the cows drink the fluoridated water, then they will be producing fluoridated milk!

LINK This is a US study which looks at the alarming percentage of fluoride in some cows milk, and the effect this would have on babies and small children.

When Poots was feeding us crap about the great teeth people in the ROI have, he failed to mention they also have the highest cancer rates in Europe! LINK

Many EU countries are even calling for a ban on all fluoride supplements, because of rising cancers and osteoporosis, and Poots is painting our children's teeth with it!!!!!  LINK

Another great LINK with lots more information about the dangers of fluoride.


Link Excellent report from the Weston A. Price Foundation in New Zealand on fluoride.

“AUSTIN -- The University of Texas will be the first school in the nation to provide fluoride-free water fountains. Student government approved the bill 35 to 2 Wednesday night to protect women and African-Americans. Studies show these two groups are particularly vulnerable to fluoride toxicity, especially if they have kidney disease, thyroid disease or diabetes.The EPA and CDC lowered the maximum level of fluoride in drinking water by 42 percent in 2011” LINK

Professor Love Texas University

“Love has researched fluoridation extensively. Love focused primarily on the diseases fluoride worsens, for the purposes of the bill. Love said fluoride is dangerous to people with kidney disease, heart disease, thyroid disease and diabetes.

“People with kidney disease are told to drink a lot of water, but this just perpetuates the problem,” Love said. “They’re consuming more and more fluoride, thus causing the kidneys to work harder to filter out fluoride.”LINK


LINK  If fluoride has been proven to exasperate these existing conditions, will Mr Poots be supplying all the people in NI who already suffer from these conditions with a £1000 water filter?

Summary

Officially, the only fluoridation of NI water, was in Holywood and Tandragee, and the people of those areas fought for years to have it removed from their water, it was only when they marched on Stormount, that the government eventually relented and stopped fluoridating their water. Unofficially, a great many people here believe that during the troubles, their water was covertly fluoridated, not because of any concern about dental cavities, but to dumb the people down. West Belfast and Coalisland are among the suspected areas that were fluoridated.

As this VIDEO clearly demonstrates, the corporations who produce this deadly toxic waste, by producing very questionable studies suggesting that fluoride lowers the chances of dental cavities, in fact by stealth devised a way to off load their toxic waste, and have it filtered by human bodies.

As detailed in this blog various medical and scientific bodies recommend that baby’s bottles are not made with fluoridated water. It has also been shown that fluoridated water both causes various diseases, and exasperates existing conditions. Then there are people like me with compromised immune systems, who would have no tolerance to this deadly chemical, is the NI office going to buy us all expensive filtration systems?

98% of EU countries have banned water fluoridation, its just bloody typical that NI bureaucrats, 30 years behind time come up with this dangerous and hair- brained solution to a minor cosmetic problem!

The dangers of fluoride are now well documented; it is also now commonly known that the Nazis* used it to dumb down captives in the concentration camps, and Edwin Poots thinks he will dump it in our water! Its not on, not now not ever. I believe this toxic waste to be so deadly, I publicly call for Poots to stand down as Health Minister for even suggesting such an action, which would inevitably cause death disease and suffering to the people of Northern Ireland. His loyalties clearly lie with the corporations who produce it, as opposed to the citizens of this country.*Nazi link

In the coming months we will be bombarded with mountains of propaganda both from NI ministers and their mouth pieces in the main stream press, we the public will be financing this onslaught of Mickey Mouse Science. And people like myself who have taken the time to study the dangers of fluoride will be undermined and silenced in the face of a massive public campaign to mind bend the masses into agreeing to this. In 2003 the UK Government passed a new law which absolves them and the water companies from all liability, if you become ill with a fluoride related disease, or a loved one dies from the added fluoride, this law means that you are on your own, and they are not in any way liable. Why would they pass such a law?

We need to stop this in its tracks, and not only stop it, we need to have it written into NI law, that at no time in the future will water fluoridation ever be allowed in NI. Holland have this written into their constitution, we need to follow their example, if we don’t they will wait another few years and try it again.

As it is dental fluorosis is on the rise in NI, thanks to imported food and drinks from fluoridated countries like the ROI. Soft drinks and bottled water companies often add fluoride, it’s near impossible to get a mouth wash or tooth paste without it. If it is allowed to go into the water supplies, people who already have too much of it in their diet will be subjected to dangerously high levels of it. Our Brothers and Sisters South of the boarder have been fighting for decades to have this toxic waste removed from their water, they have compiled a great deal of evidence on fluoride which will help us in our fight to stop them adding it.

If you have read this blog, and you are still of the opinion that you want this, then I ask you to please consider the rest of us who do not want it, we will be forced against our FREEWILL to have it. This deadly mind numbing chemical will be added to our water, and there will be no avoiding it. Fluoride is the main ingredient in Prozac, it is a medication, how dare they medicate me against my FREEWILL. When a doctor prescribes a medication he has to evaluate the disease and the most suitable medication, our government is proposing that we all be medicated with no consultation! Please pass this blog on, if we all sit back in the hope that someone else will fight this for us, then we will all pay for such apathy, and not just us, but the generations that follow us. And please, please, do not just take my word for this, do your own research. And if you see studies promoting fluoride, question them, find out who financed the studies, and what vested interest they may have in promoting it.

We all need to shout now, and shout loud, as they will push this through before we know what is happening. Phone/write/email everyone you can think off, community groups, councillors, MLAs. Visit the Facebook group, lots more very informative links have been posted on it. LINK


Thank You for taking the time to read this.


Sandra Barr


My video "No Fluoride in NI Water, detailing all the reasons why we, 
the people of NI do not want this!


LINK My follow up blog to this one, exposing the NI Chief Medical Officer Michael O'Bride and the World Health organisation. The roll they both played in the Swine flu hoax demonstrated where their loyalties lie, and its not with the people of NI, its with big pharma and the fluoride industry.
Donncha O'Carolan had dental practices North and
South, so he cannot claim ignorance about the huge
problem in the South with Fluorosis!
People with financial vested interests in fluoridation,
should not be involved in the decision making process.
LINK Donncha O'Carolan
 

This is the response I received today from Donncha O’Carolan, the Chief Dental Officer (04/05/2012)


Dear Ms Barr,

Thank you for your e-mail of 27 April regarding the fluoridation of the Northern Ireland water supply.
The Minister has asked me to reply on his behalf.

The Minister, Edwin Poots, announced on 25 April 2012 that he is considering fluoridation of the water supplies. The Minister will consult with his executive colleagues to seek their views on water fluoridation.
Fluoridation of the water supplies is internationally recognised as the most effective, cost-effective and equitable way of improving dental health and its effectiveness and safety is endorsed by all reputable health bodies including the World Health Organisation.

We understand that there are anxieties about fluoridation, however there is no significant evidence of any link to health problems. Approval at Executive and Assembly level and informed public consultation will be needed before the Minister could make a formal decision to fluoridate the public water supply.
Regards,

Donncha O'Carolan


Chief Dental Officer

They must think we are all so stupid! LIES LIES LIES! My Bullshite detector has went off the scale!

My Responce:


LIES LIES LIES!!!!!!!!!!

Do you think NI people are stupid!!!!!!!! 1000's of studies have proven both the ineffectiveness of fluoride in fighting cavities, and causing serious illness and death!

Are you people for real!!!

But thanks for the reply, I can add your propaganda and bullshit to my blog to demonstrate to the people of NI the kind of psychopaths we have in power!

Now, please supply me with the evidence to back up your ridiculous claims.

"its effectiveness and safety is endorsed by all reputable health bodies including the World Health Organisation."

WHO conducted a survey that proved that fluoride did not make one jot of difference to dental cavities, do you think we are all so dumb we cannot use Google and access study results!!!!!! As for the dangers, 98% of EU countries have voted against fluoridation based on its established dangers, the ROI is considered a rouge state because of its still using fluoride, the ROI has the highest rates of cancer and osteoporosis in Europe because of fluoridation, EU diplomats living in Ireland are advised not to make their babies bottles with the dangerous ROI fluoridated water!


Their well documented assault on the young women of the Philippines and Mexico in 1994, demonstrated what their objectives are! And Dr Jong Wook Lee, you masterminded the attempt to make the young women of the Philippines and Mexico infertile, through a tetanus vaccination, went onto to become the Head of the WHO! Those of us who pay careful attention to what is really happening in the world, know only too well what WHO’s objectives are! So do not ever mention them to me again as if they were a credible organisation!


Please also be aware, all correspondence will be published on public forums.

Sandra Barr


"Fluoridation of our community water systems can well become their most subtle weapon for our sure physical and mental deterioration”
"Fluoridation of water systems can be slow national suicide, or quick national liquidation. It is criminal insanity--treason!"

"As a research chemist of established standing, I built within the past 22 years, 3 American chemical plants and licensed 6 of my 53 patents. Based on my years of practical experience in the health-food and chemical field, let me warn: fluoridation of drinking water is criminal insanity, sure national suicide. Don`t do it.”
Dr. E.H. Bronner,
Mfg. Research Chemist, Los Angeles.
(Einstein’s nephew, and an ex prisoner of war)LINK
source