Tuesday, May 21, 2013

Bagaimana Anda Boleh Jadi Jutawan Untuk Kali Pertama

Jangan hiraukan kata-kata mereka yang anda tidak ada peluang untuk mendapatkan peluang yang besar serta hebat yang boleh memberi perubahan besar hidup anda.

Berita hebat ini pasti menjadi impian besar dalam hidup anda selama ini bakal menjadi satu realiti dan sedang menghampiri anda.

Mari kita raikan bersama , saya akan membantu dan menolong anda untuk menjadi jutawan.

Kandungan surat ini membongkarkan rahsia:  Satu rancangan mudah untuk anda dalam ledakan terhebat revolusi IT dalam abad 21.

Pembaca yang di hormati,

Bila jam berdetik menjelang malam ke detik hari yang baru. . .

 786 orang jutawan baru di lahirkan.

Dan, perkara ini bukan suatu yang luarbiasa telah berlaku pada 24 jam yang telah berlalu.

Faktanya...seramai 786 orang jutawan BARU juga berjaya dilahirkan semalam.

Bilangan tersebut bukan kesilapan menaip, atau salah kenyataan. Ia adalah nombor purata jutawan baru yang diwujudkan setiap hari!
 
Dan, kerana peluang yang luar biasa dan kebebasan yang ada pada kita di dunia ini, satu daripada setiap 20 isi rumah di dunia kini mempunyai nilai bersih 7-angka pendapatan.


Tetapi media arus perdana tidak pernah memberitahu anda kisah ini.
Dan, mungkin itulah sebabnya. . .

Ramai orang berfikir bahawa kemelesetan ekonomi telah membuat impian mereka mustahil untuk dicapai.
Tetapi itu hanya tidak benar.

Ramai daripada beribu-ribu jutawan baru yang diwujudkan setiap hari berbuat demikian selepas kehilangan pekerjaan mereka dan juga rumah-rumah mereka.
 
Saya tahu seorang wanita yang bernama Wendy, yang suatu waktu dulu, tinggal di jalan-jalan dan kadang-kadang keluar dari kereta. Tetapi dia tidak pernah berputus asa untuk mencapai kebesaran.
 
Beliau percaya dalam impian dan berani bermimpi. Dan, ketabahan beliau membenarkan beliau untuk bangkit daripada $ 10,000 dalam hutang untuk menjadi jutawan berkali-kali.
 
Untuk berbuat demikian dia hanya mengambil kesempatan daripada beberapa rahsia yang kuat saya akan berkongsi dengan anda hari ini. Dan, jalan itu kepada impian menjadi kenyataan!
 
Ramai orang lain terpaksa beralih kepada bantuan makanan dan kebajikan sebelum menemui nasib mereka. . .
  • Ambil Jeff Harris - keciciran kolej yang digunakan untuk bekerja sebagai kerani kedai runcit dan di tempat barang terbuang untuk menyokong isteri dan tiga kanak-kanak. Hari ini beliau adalah penasihat pelaburan jutawan di York, SC 
  • Kemudian ada Steve Maxwell - seorang jurutera yang tahu apa-apa tentang membuat wang. . . Yang bernilai lebih daripada $ 30 juta hari ini.
 Dan, majoriti yang luas orang-orang yang mencapai kekayaan di negara ini tidak menyangka akan menjadi jutawan dalam hidup mereka.
 
The Great Depession dicipta bilangan terbesar
jutawan baru Amerika yang pernah melihat!
Malah, 80% daripada orang-orang yang membina pendapatan bersih sebanyak $ 5 juta atau lebih datang dari kelas pertengahan atau keluarga berpendapatan rendah.

Sejumlah besar, rakyat Amerika yang mengumpul kekayaan serius mengikuti jalan yang mudah yang membawa kepada ganjaran yang kebanyakan orang tidak dapat menikmati.
Ini adalah jalan yang anda boleh mula mengambil sekarang. Dan, satu lonjakan kekayaan anda boleh kecapi walaupun    dalam masa yang baik dan buruk.
 
Sebagai contoh situasi pada zaman kemelesetan:


Apabila anda berfikir tempoh yang gelap ini membuat anda putus asa dan terdesak, Maka visi kekayaan dan kemakmuran tidak datang ke fikiran anda.
 
Dan lagi, Pada Zaman Kemelesetan Besar melanda bilangan terbesar juga jutawan baru akan lahir!
 
Dan tahap yang sama meningkatkan penjanaan kekayaan yang sedang berlaku sekarang, seperti yang kita bercakap.
Malah, pada masa persembahan ini, sebanyak. . .

Realitinya, saat terkini...
 
25 % dari semua Jutawan di USA mencapai pendapatan 7 angka dalam tempoh 2 tahun yang lalu .
 
1 dari 4 jutawan yang menikmati pendapatan itu bukan hasil dari kejayaan 10 tahun yang lalu atau warisi dari keluarga yang kaya.  Mereka milikki dan nikmati pendapatan dalam era kemelesetan.

Apabila anda mempertimbangkan berapa ramai orang yang berada di dunia ini. . . dan bagaimana waktu ini kemelesetan ekonomi. . . anda tidak boleh membantu tetapi sebaliknya ada kesimpulan asas:
 
Kita berada dalam masa yang belum pernah berlaku dalam sejarah, di mana kekayaan sedang bergerak kehadapan. Dan, berjuta-juta penduduk dunia purata menjadi sangat kaya.
Tiada apa yang boleh sekat anda untuk terus maju kehadapan.
Tetapi anda tidak akan mendengar tentang 'berita baik ini' daripada akhbar-akhbar atau pun TV.
 
Hari ini saya akan menawarkan anda sesuatu dan media arus perdana tidak akan - penyelesaian.

Satu penyelesaian yang memberikan anda potensi untuk menjadi salah satu daripada 786 jutawan baru yang dilahirkan setiap hari.
 
Tetapi saya perlu berterus-terang dengan anda. . .
Walaupun mesej yang saya menyampaikan hari ini adalah harapan dan pencapaian, saya tidak akan berpura-pura bahawa ekonomi dunia tidak akan menghadapi halangan yang serius.
 

No comments: