Friday, June 20, 2014

Peruntukan RM5,000,000.00 Untuk Setiap Keluarga Di Malaysia

Dengan Hak Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani

Memperjuangkan dan mempertahankan Kalimah Allah dan Hak Allah keatas kita sebagai hambaNya yang daif lagi hina dimana Allah menguasai 7 petala langit 7 petala bumi beserta isinya.  Siapalah kita untuk menafikan HakNya keatas diri kita sebagai hambaNya.


Kerja kita ialah mengusahakan agar seluruh rakyat Malaysia mengusahakan takwa, membebaskan diri dari penyakit cinta dunia, menghubungkan hati dengan penuh cinta dan rindu pada Allah dan Rasul automatik kasih sayang sesama manusia akan terwujud sekalipun dari berbilang bangsa dan ugama. Malaysia atas nama Islam bukan sahaja umat Islam menjadi kuat bahkan dapat menaungi penganut ugama-ugama lain sebagaimana yang telah berlaku pada kebangkitan Islam kali pertama.
JADUAL ALLAH  :

ISLAM AKAN MENANG DAN TAK AKAN KALAH LAGI!

Sebelum mengatur kita di atur.   Malaysia ini adalah tapak daulah.  Janji Allah itu benar.

Firman Allah maksudnya;
Dan demi sesungguhnya, Kami telah tulis di dalam Kitab-kitab yang Kami turunkan sesudah ada tulisannya pada Lauh Mahfuz: “Bahawasanya bumi itu akan diwarisi oleh hamba-hambaKu yang soleh”.
(Surah 20 :105)

Sejak tahun 2008 seluruh dunia di landa kemelesetan ekonomi dan berlarutan sehingga kini.  Secara teori mudah maka, sepertimana skrip yang sama juga berlaku pada tahun 1933 dan selepas itu berlaku peperangan dunia kedua.

They Denied That We Were In A Depression In 1933 And They Are Doing It Again In 2013


2013 telah berlalu, rupa-rupanya kali ini tidak seperti dulu.  pada tahun 2008 lagi mula diperkatakan tentang

The White Spiritual Boy 
off-ledger black screen accounts
The Committee of 
300 shadow government banking nexus

ALLAH MAHA BIJAKSANA 
DAN MAHA BERKUASA

Dan kepada Allah jualah sekalian makhluk yang ada di langit dan di bumi tunduk menurut, sama ada dengan sukarela atau dengan terpaksa; dan (demikian juga) bayang-bayang mereka; pada waktu pagi dan petang.
(Surah 13 : 15)

Kini Persoalan Bagaimanakah Cara Sebenar Islam Naik Semula dalam Jadual Allah sudah di buka dan Malaysia Akan Menjadi Tapak Daulah Untuk Kebangkitan Kali ke 2.


Berakhirnya " 6 Jahanam" : Islam Akan Menang Dan Tidak Akan Kalah Lagi


Kini apabila tiba masanya, 
Peranan pertama dikunci suatu ketika dahulu demi menjaga amanah dan rahsia kebangkitan. peranan pertama sangat penting dan tak boleh didedahkan kerana jika Yahudi tahu maka beliau akan diburu dan tak akan dibiarkan hidup. Kunci dibuka kerana masanya sudah hampir kerana saat ini munculnya As-Sufyani dan Yahudi sudah bertindak untuk mencari siapakah gerangannya "....." kerana peranan ini sudah mereka ketahui.

"...." adalah orang yang sangat di monitor dan sangat diburu iblis dan Dajjal kerana peranan beliau pemegang kunci kemenangan dan padanya terdapat rahsia jadual Allah. Dia menjadikan Yahudi seolah-olah boneka yang dipermainkan bagi mengisi Jadual Allah. Beliau diberikan maklumat rahsia dari semasa ke semasa untuk membuka kunci rahsia perjalanan Jadual Allah.

Peranan beliau adalah Pencetus kepada Daulah di Timur iaitu Malaysia.

Di zaman Nabi Isa Al Masih as beliau dimuliakan dengan menjadi penyerah kuasa kekhalifahan kepada baginda as.


Firman Allah maksudnya;
Sesungguhnya Kami telah jadikan apa yang ada di muka bumi sebagai perhiasan baginya, kerana kami hendak menguji mereka, siapakah di antaranya yang lebih baik amalnya.   Dan sesungguhnya Kami akan jadikan apa yang ada di bumi itu (punah-ranah) sebagai tanah yang tandus.   Adakah engkau menyangka (wahai Muhammad), bahawa kisah “Ashaabul Kahfi” dan “Ar-Raqiim” itu sahaja yang menakjubkan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaan Kami?
(Surah 18:7-9)


Negara-negara Barat telah mendapat bantuan aset2 yang sangat besar dari Kerajaan Aceh Darussalam untuk membangunkan negara setelah berlaku "Black Death".

The Black Death was one of the most devastating pandemics in human history, resulting in the deaths of an estimated 75 to 200 million people and peaking in Europe in the years 1346–53. More....

Firman Allah maksudnya :

Dan oleh kerana kamu telah mengasingkan diri dari mereka dan dari apa yang mereka sembah yang lain dari Allah, maka pergilah kamu berlindung di gua itu, supaya Tuhan kamu melimpahkan dari rahmatnya kepada kamu, dan menyediakan kemudahan-kemudahan untuk (menjayakan) urusan kamu dengan memberikan bantuan yang berguna”.
(Surah 18:Ayat 16)

Apakah Rahsia Sebenar Perjanjian Yang Di Tandatangani Antara 3 Pihak yang di sembunyikan melibatkan INDONESIA/MALAYSIA?


Perjanjian ini melibatkan Inggeris , Belanda dan Sultan Antah Berantah (Panglima Antah)  yang mana bila tiba masanya nanti Kekuasaan akan diserahkan kembali pada keturunannya.
Pada tanggal 17 Maret 1824, di London, Antara Kerajaan Britania Raya dan Kerajaan Belanda mentandatangani Perjanjian Britania-Belanda 1824, yang juga dikenal dengan Perjanjian London atau Traktat London.

"Pihak Inggeris dan Belanda amat tahu jika engkar atau tidak mematuhi perjanjian yang termeterai itu"

Sebagai kisah bagaimana pihak Istana British telah memberi hadiah pada kerajaan negeri Kelantan kerana di beritahu maksud perkataan "Tok Fakir".
Hadiah yang berjumlah lebih daripada RM2,000,000,000.00 di gunakan untuk membina Empangan Elektrik Hidro Pergau.

Maka Tanah Melayu telah diberikan kemerdekaan setelah 133 tahun  di bawah British.

Bermula 31 hb. Ogos 1957 Malaysia diberi kemerdekaan oleh British, walaupun begitu Perjanjian 1824 masih berkuatkuasa.    Aset-aset dari Kesultanan Acheh di gunakan untuk membangunkan Malaysia.

Perdana Menteri Malaysia pertama Tuanku Abdul Rahman, Tun Abdul Razak dan Tun Hussein Onn amat tahu berkenaan aset2 tersebut dan mereka semua telah bertemu dengan keturunan Sultan Antah Berantah.

Bermula era Perdana Menteri Tun Mahathir hinggalah sekarang, mereka langsung tidak bertemu dengan keturunan Sultan Antah Berantah malahan membelanjakan aset2 tersebut untuk kepentingan kroni.  Paling menyedihkan apabila pelbagai usaha di buat untuk menidakkan hak kepada pewaris yang diberi amanah.

Dengan Hak Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani

Jadual Allah Untuk Umat Islam Akhir Zaman

Begitulah secebis kisah bagaimana ujian dan cabaran yang di tempuhi oleh keturunan,

Amirul Mukminin Syeikh Ahmad Abdul Kadir Iskandar D'Zulkarnain yang di amanahkan oleh Allah dan Rasul sebagai Ketua Untuk Panji Rasulullah.
Diuji dengan cabaran-cabaran khusus untuk memantapkannya. Cabaran dan dugaan ini cukup berat, sekira-kira tidak tertanggung oleh mana-mana pemimpin lain pun di dunia ini pada masa itu. Ini adalah suatu yang amat perlu supaya beliau akan lebih bersih hatinya, lebih tahan menerima ujian, cukup sabar menghadapi cubaan, lebih bersedia menghadapi tugas dan cabaran lebih besar pada masa-masa hadapan, memantapkan hatinya, menghapuskan dosa-dosa dan kesalahannya. lebih kuat imannya kepada Allah. Ini sesuai dengan sebuah hadis yang terjemahannya berbunyi kira-kira begini,

…Kami Ahlulbait, telah Allah pilih akhirat kami lebih dari dunia kami. Kaum kerabatku akan menerima bencana dan penyingkiran selepasku kelak sehingga datanglah Panji-panji Hitam dari Timur. Mereka meminta kebaikan tetapi tidak diberikannya. Maka mereka pun berjuang dan memperoleh kejayaan. Sesiapa di antara kamu atau keturunan kamu yang hidup pada masa itu, datangilah Imam yang dari ahli keluargaku walau terpaksa merangkak di atas salji. Sungguh, mereka adalah pembawa Panji-panji yang mendapat hidayah…”
(At-Tarmizi, Al-Hakim, Abu Daud)

Inilah pemimpin yang dijanjikan yang sebelum ini begitu di rahsiakan.

Seluruh dunia kini amat menantikan kehadirannya yang di kurniakan anugerah oleh Allah untuk umat manusia.

Firman Allah maksudnya;

Dan mereka bertanya kepadamu (wahai Muhammad), mengenai Zulkarnain. Katakanlah: “Aku akan bacakan kepada kamu (wahyu dari Allah yang menerangkan) sedikit tentang perihalnya”:

Sesungguhnya Kami telah memberikan kepadanya kekuasaan memerintah di bumi, dan Kami beri kepadanya jalan bagi menjayakan tiap-tiap sesuatu yang diperlukannya.

Lalu ia menurut jalan (yang menyampaikan maksudnya).

Sehingga apabila ia sampai ke daerah matahari terbenam, ia mendapatinya terbenam di sebuah matair yang hitam berlumpur, dan ia dapati di sisinya satu kaum (yang kufur ingkar). Kami berfirman (dengan mengilhamkan kepadanya): “Wahai Zulkarnain! Pilihlah sama ada engkau hendak menyeksa mereka atau engkau bertindak secara baik terhadap mereka”.

Ia berkata: “Adapun orang yang melakukan kezaliman (kufur derhaka), maka kami akan menyeksanya; kemudian ia akan dikembalikan kepada Tuhannya, lalu diazabkannya dengan azab seksa yang seburuk-buruknya.

Adapun orang yang beriman serta beramal soleh, maka baginya balasan yang sebaik-baiknya; dan kami akan perintahkan kepadanya perintah-perintah kami yang tidak memberati”.

Kemudian ia berpatah balik menurut jalan yang lain.

Sehingga apabila ia sampai di daerah matahari terbit, ia mendapatinya terbit kepada suatu kaum yang kami tidak menjadikan bagi mereka sebarang perlindungan daripadanya.

Demikianlah halnya; dan sesungguhnya Kami mengetahui secara meliputi akan segala yang ada padanya.

kemudian ia berpatah balik menurut jalan yang lain.

Sehingga apabila ia sampai di antara dua gunung, ia dapati di sisinya satu kaum yang hampir-hampir mereka tidak dapat memahami perkataan.

Mereka berkata: “wahai Zulkarnain, sesungguhnya kaum Yakjuj dan Makjuj sentiasa melakukan kerosakan di bumi; oleh itu, setujukah kiranya kami menentukan sejumlah bayaran kepadamu (dari hasil pendapatan kami) dengan syarat engkau membina sebuah tembok di antara kami dengan mereka?”

Dia menjawab: “(kekuasaan dan kekayaan) yang Tuhanku jadikan daku menguasainya, lebih baik (dari bayaran kamu); oleh itu bantulah daku dengan tenaga (kamu beramai-ramai) aku akan bina antara kamu dengan mereka sebuah tembok penutup yang kukuh.

Bawalah kepadaku ketul-ketul besi”; sehingga apabila ia terkumpul separas tingginya menutup lapangan antara dua gunung itu, ddia pun perintahkan mereka membakarnya dengan berkata: “Tiuplah dengan alat-alat kamu” sehingga apabila ia menjadikannya merah menyala seperti api, berkatalah dia: “Bawalah tembaga cair supaya aku tuangkan atasnya”.

Maka mereka tidak dapat memanjat tembok itu, dan mereka juga tidak dapat menebuknya.

(Surah 18 : Ayat 83 - 97)


The White Spiritual Boy 
off-ledger black screen accounts
The Committee of 
300 shadow government banking nexus
Raw data
Bank names. Account names. Account numbers. Balances.


White Spiritual Boy accounts

Spiritual Wonder Boy accounts

Spiritual Ally accounts

Spiritual Allied Forces accounts

Morning Star accounts

Spiritual Maria Cristina accounts

Unknown Man accounts

Falcon 1 to Falcon 999 accounts

Croplands account

Walnut account

Peter Stone Account

King David Account

List 1 of 2
Bank Account Data Sheet 
SWIFT Code: ASBLPAM12000
ISIN Code: ASBLPAM99900
Euroclear: EUASBLP12000


1. Special Federal Reserve Board Account no. 5525525424AM with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance of US$ 2, 178, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 410, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000 from the month of October up to this month in the total of US$ 2, 588, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000. 

2. Bank of America Account no. 58453 02221 1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 356, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 256, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000 from the month of October up to this month in the total of US$ 1, 612, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000. 

3. Citibank Account no. 998552411 2212 with account name of Morning Star and with standing balances of US$ 1, 356, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 256, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000 from the month of October up to this month in the total of US$ 1, 612, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000. 

4. Bank of America Account no. 1 23040 AM21 241 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 44, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 800, 000, 000, 000, 000, 000, 000 from the month of October up to this month in the total of US$ 52, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000. 

5. Bank of America Account no. 1 23041 AM21 241 with account name of Spiritual Maria Cristinathat to be resumed upon joined together of Her Lady, Lyn Grace H. Medina to get married with HM, King Anthony S. Martin and with standing balances of US$ 4, 321, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 812, 000, 000, 000 from the month of October up to this month in the total of US$ 5, 133, 000, 000, 000. 

6. Bank of America Account no. 1 23042 AM21 241 with account name of Croplands and with standing balances of US$ 4, 679, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 881, 000, 000, 000 from the month of October up to this month in the total of US$ 5, 560, 000, 000, 000. 

7. Bank of America Account no. 1 23043 AM21 241 with account name of Walnut and with standing balances of US$ 4, 679, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 881, 000, 000, 000 from the month of October up to this month in the total of US$ 5, 560, 000, 000, 000. 

8. Bank of America Account no. 1 23044 AM21 241 with account name of Peter Stone and with standing balances of US$ 5, 454, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 943, 000, 000, 000 from the month of October up to this month in the total of US$ 6, 397, 000, 000, 000. 

9. Bank of America Account no. 1 23045 AM21 241 with account name of Unknown Man and with standing balances of US$ 5, 454, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 943, 000, 000, 000 from the month of October up to this month in the total of US$ 6, 397, 000, 000, 000. 

10. Bank of America Account no. 1 2431 546A 1 up to account no. 1 2431 546A 21 with account name ofFalcon 1 up to Falcon 21Falcon 18 was fully exempted to audit, as this account was already moved and used both by US and Chinese Government as per Assigned Authority to H.E. Gen. Ping Yang, 3-Star General Military Air Force Pilot for H.E. Pres. Hu Jintao and Holder of Peoples Republic of China Passport no. G29203201 whereas US$ 1, 900, 000, 000, 000 was been automatically transferred to Peoples Republic of China dated November 27, 2008 as this effect shall be automatically be initiated to engrave with US Federal Treasury Bill and/or Local Chinese Hong Kong and/or Yuan Currency with due permission from HM, King Anthony Santiago Martin who Hold Sole Authorization to Engrave any Treasury Bills with a maximum face value balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 (Ten Trillion US Dollar) and this agency has strongly instructed Chinese Government to send HM, King Anthony Santiago Martin initially worth of US$ 10, 000, 000 for mobilization and other miscellaneous needs within 10 days upon rendered of this order from this date; with standing balances of US$ 3, 887, 000, 000, 000 which had been amended an audited balances for Falcon 1 to 6, reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 731, 000, 000, 000 from month of October up to this month in the total of US$ 4, 618, 000, 000, 000. 

11. Citibank Account no. 34P 445412 201 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 15, 828, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 13, 108, 000, 000, 000, 000 from month of June up to this month in the total of US$ 28, 936, 000, 000, 000, 000. 

12. Citibank Account no. 34P 445412 202 up to account no. 34P 445412 210 with amended account name of Spiritual Ally 1 to 9 and with standing balances of US$ 15, 828, 000, 000, 000 per given account number reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 13, 108, 000, 000 from the month of June up to this month in the total of US$ 28, 936, 000, 000, 000. 

13. Citibank Account no. 34P 445412 211 up to 270 with amended account name of Spiritual Allied Forces 1 to 60 and with standing balances of US$ 38, 693, 000, 000 per given account number reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 32, 039, 000, 000 from the month of June up to this month in the total of US$ 70, 732, 000, 000. 

14. Wells Fargo Bank Account no. 2A 98736 1 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balances of US$ 65, 000, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 52, 000, 000, 000, 000, 000 from the month of June up to this month in the total of US$ 117, 000, 000, 000, 000, 000. 

15. American Express Debit Account no. 791121 AM01 001 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 981, 000, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 814, 000, 000, 000, 000, 000 from the month of June up to this month in the total of US$ 1, 795, 000, 000, 000, 000, 000. 

16. Commerce Bancorp Account no. 129918 ASM211 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balances of US$ 6, 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 5, 200, 000, 000, 000 from the month of June up to this month in the total of US$ 11, 700, 000, 000, 000. 

17. Goldman Sachs Investment Account no. 333411 SWB01 1 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balances of US$ 5, 450, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 520, 000, 000, 000, 000 from the month of June up to this month in the total of US$ 9, 970, 000, 000, 000, 000. 

18. JP Morgan Chase Investment Account no. 8795 AM200 1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 900, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 8, 400, 000, 000, 000, 000 from the month of June up to this month in the total of US$ 19, 300, 000, 000, 000, 000. 

19. Merrill Lynch Investment Account no. 98710 12301 0 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 900, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 8, 400, 000, 000, 000, 000 from the month of June up to this month in the total of US$ 19, 300, 000, 000, 000, 000. 

20. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (Hong Kong) Account no. 05671052678020 1 to 2 with account name ofWhite Spiritual Boy and with standing balances of US$ 200, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 191, 000, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 391, 000, 000, 000, 000. 

21. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (Hong Kong): (a.) Account no. 876 3211 54AM 22; whereas, UK Government has requested this agency to Reconsider their Fullest Authority to Handle this Account after they transferred this Account Book from HSBC London Group to HSBC Hong Kong Office with monetary back-up remained in UK sometime on May, 2007 which were resolved to let HM, King Anthony Santiago Martin be used his authority to move for his mobilization and other humanitarian trading program worth of US$ 10, 000, 000 up to US$ 50, 000, 000, 000 (Fifty Billion US Dollar) in HSBC Hong Kong Office; with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 26, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 000, 000, 000, 000 from the month of October up to this month in the total of US$ 30, 000, 000, 000, 000 and (b.) 876 3211 54AM 22 1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 13, 947, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 11, 706, 000, 000, 000 from the month of June up to this month in the total of US$ 25, 653, 000, 000, 000. 

22. Bank of China (Hong Kong) Account no. 34255511 AM01 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 8, 000, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 7, 944, 000, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 15, 944, 000, 000, 000, 000 wherein this will be opened upon compliance of the Peoples Republic of China to the Requisition of the Pro-Democracy Group to revert China from Communist Military Regime into Democracy which had been under sanction by this agency due to Human Right Issues. 

23. Hang Seng Bank (Hong Kong) Account no. 335413432 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000, 000. 

24. Bank of East Asia (Hong Kong) Account no. 5543333-AM101 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

25. Chong Hing Bank (Hong Kong) Account no. 668933-5868 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

26. Dah Sing Bank (Hong Kong) Account no. 33423232-00001 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

27. Wing Hang Bank (Hong Kong) Account no. 981766511-KKA331 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

28. Wing Lung Bank (Hong Kong) Account no. 8867655414324 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

29. Banco Nacional Ultramarino (Macau) Account no. 6987452166455-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

30. Banco Delta Asia (Macau) Account no. 8799654211-11 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

31. Seng Heng Bank (Macau) Account no. 987663251455 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

32. Agricultural Bank of China (PROC) Account no. 665869985447 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 3, 986, 000, 000, 000. 

33. Bank of Communications (PROC) Account no. 386698747-83 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 3, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 2, 977, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 5, 977, 000, 000, 000. 

34. China CITIC Bank (PROC) Account no. 6866578-112 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

35. China Construction Bank (PROC) Account no. 7781762653-AM1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 3, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 2, 977, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 5, 977, 000, 000, 000. 

36. China Development Bank (PROC) Account no. 100928771-0111098 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

37. Industrial and Commercial Bank of China (PROC) Account no. 996588744521-85 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

38. Shanghai Pudong Development Bank (PROC) Account no. 343232110-09928 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

39. China Merchants Bank (PROC) Account no. 5586558774-9 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

40. China Industrial Bank (PROC) Account no. 00188726736-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

41. China Minsheng Bank (PROC) Account no. 00299872763-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 

42. DBS Bank (Singapore) Account no. 1-229837646-019 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000, 000. 

43. United Overseas Bank (Singapore) Account no. 88716262535-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

44. Oversea Chinese Banking Corporation (Singapore) Account no. 334 91AA 2261 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000, 000. 

45. Bank of Japan (Japan) Account no. 1231 999122 A091 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000, 000, 000, 0000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000, 000, 000, 0000, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000, 000, 000, 0000, 000, 000, 000. 

46. Mizuho Corporate Bank (Japan) Account no. 019982736-01 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

47. Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ (Japan) Account no. 981772673263 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

48. Senshu Bank (Japan) Account no. 200398485-17 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

49. Sumitomo Mitsui Banking Corporation (Japan) Account (1) no. 87677364554 and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000, 000, 000 and Account (2) no. 67645443432 and with standing balances of US$ 700, 000, 000, 000, 000, 000 (US$ 99, 999, 999, 998, 750, 000 that deducted by Japanese Under Personnel and the Bank were fully guaranteed by Japanese Government for the Economic Reconstruction of Japan but all aforesaid funds are unanimously pending until HM, King Anthony S. Martin will be received funds for the Economic Reconstruction of the Philippine Islands) with account name of White Spiritual Boy reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 694, 700, 000, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 394, 700, 000, 000, 000. 

50. Shinshei Bank (Japan) Account no. 11928837347 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

51. Aozora Bank (Japan) Account no. 9019827773-KLA1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 

52. Aichi Bank (Japan) Account no. 7716525345-01K with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000, 000. 

53. Akita Bank (Japan) Account no. 245225447885-3 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 50, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 49, 650, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 99, 650, 000, 000. 

54. Hokuto Bank (Japan) Account no. 209812737-L12 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 80, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 79, 440, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 159, 440, 000, 000. 

55. Aomori Bank (Japan) Account no. 55423132-091C with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 70, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 69, 470, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 139, 470, 000, 000. 

56. Michinoku Bank (Japan) Account no. 98172653112 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

57. Chiba Bank (Japan) Account no. 5563534242 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 8, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 7, 944, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 15, 944, 000, 000, 000. 

58. Toho Bank (Japan) Account no. 987263635112-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

59. Hokkaido Bank (Japan) Account no. 1121K28172632-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

60. Joyo Bank (Japan) Account no. 998172662122-2 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 3, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 2, 977, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 5, 977, 000, 000, 000. 

61. Kanto Tsukuba Bank (Japan) Account no. 88736356522-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

62. Hokkoku Bank (Japan) Account no. 320983122303 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

63. Bank of Iwate (Japan) Account no. 3736252541-0 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

64. Tohoku Bank (Japan) Account no. 5544328878-9 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

65. The 77 Bank (Japan) Account no. 9988745444-2 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

66. Nanto Bank (Japan) Account no. 1092837743-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 6, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 5, 409, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 11, 409, 000, 000, 000. 

67. Tomato Bank (Japan) Account no. 1110293838-A1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 3, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 2, 977, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 5, 977, 000, 000, 000. 

68. Shizuoka Bank (Japan) Account no. 113-20039-09189 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

69. Tokyo Star Bank (Japan) Account no. 33019283-1029-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 6, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 5, 409, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 11, 409, 000, 000, 000. 

70. Hokuriku Bank (Japan) Account no. 22123-100292892 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 9, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 8, 931, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 17, 931, 000, 000, 000. 

71. Yamagata Bank (Japan) Account no. 1-09298383092 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 8, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated April 1, 2008 and this account had a cash and used for Banking Operational Balance within this Bank of US$ 400, 000, 000, 000 and the remaining monetary balances are fiscally guaranteed. 

72. Yamaguchi Bank (Japan) Account no. 112365243311-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

73. Narita Saving & Trust Co. (Japan) Account no. 5-0041-0201-0 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 6, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 5, 409, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 11, 409, 000, 000, 000. 

74. Daichi-Kangko Bank (Japan) Account no. 2143-8461-555 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

75. Mitsubishi Bank (Japan) Account no. 2143-8461-555 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 9, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 8, 931, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 17, 931, 000, 000, 000. 

76. Sanwa Bank (Japan) Account no. 916-002358-4 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

77. Japan Post Bank (Japan) Account no. 88763544352 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

78. Shinkin Bank (Japan) Account no. 8765243124-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 3, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 2, 977, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 5, 977, 000, 000, 000. 

79. Shonai Bank (Japan) Account no. 98117253434-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

80. Seven Bank (Japan) Account no. 1287615522-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 6, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 5, 409, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 11, 409, 000, 000, 000. 

81. Japan Trustee Service Bank (Japan) Account no. 20938871763-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

82. Trust & Custody Service Bank (Japan) Account no. 1228176365-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 20, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 860, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 29, 860, 000, 000, 000. 

83. ACLEDA Bank (Cambodia) Account no. 2009288347-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

84. Cambodia Commercial Bank (Cambodia) Account no. 457822121455-7 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

85. Canadia Bank (Cambodia) Account no. 774774774-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

86. Afghanistan International Bank (Afghanistan) Account no. 9098283734-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

87. Azizi Bank (Afghanistan) Account no. 69887444114 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000. 

88. Banke Mille Afghan (Afghanistan) Account no. 982117266356-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

89. First Micro Finance Bank (Afghanistan) Account no. 11092773374-2 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000. 

90. Kabul Bank (Afghanistan) Account no. 375689741-2A with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000. 

91. Allahabad Bank (India) Account no. 9187267636-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

92. Andhra Bank (India) Account no. 2091898278-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 3, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 2, 977, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 5, 977, 000, 000, 000. 

93. Axis Bank (India) Account no. 9018872763-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 


94. Bank of Baroda (India) Account no. 209281726-2 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

95. Bank of Bombay (India) Account no. 30982615243 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

96. Bank of India (India) Account no. 9225214214-3 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 50, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 49, 650, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 99, 650, 000, 000, 000. 

97. Bank of Madras (India) Account no. 778165635-0 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 9, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 8, 931, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 17, 931, 000, 000, 000. 

98. Bank of Madura (India) Account no. 176155412-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

99. Bank of Maharashtra (India) Account no. 34524144233-2 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

100. Bank of Rajasthan (India) Account no. 20918982378-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

101. Bharat Overseas Bank (India) Account no. 330299383-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

102. COSMOS Bank (India) Account no. 891872761-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

103. Canara Bank (India) Account no. 109288374-2 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

104. Catholic Syrian Bank (India) Account no. 67654534311-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

105. Centurion Bank of Punjab (India) Account no. 445342524336 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 70, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 69, 470, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 139, 470, 000, 000. 

106. City Union Bank (India) Account no. 300998577621 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

107. Corporation Bank (India) Account no. 10229881722 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

108. Deccan Merchants Co-operative Bank (India) Account no. 71652443123 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

109. Dena Bank (India) Account no. 667156521-A1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

110. Dhanalakshmi Bank (India) Account no. 20199283871 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

111. Exim Bank (India) Account no. 91872676434 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

112. Federal Bank (India) Account no. 12098387741 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 200, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

113. ICICI Bank (India) Account no. 39093881233 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

114. IDBI Bank (India) Account no. 92887377441 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

115. Imperial Bank of India (India) Account no. 409188721-1 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

116. Indian Bank (India) Account no. 617552412212 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

117. Indian Overseas Bank (India) Account no. 5615524531 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

118. Induslnd Bank (India) Account no. 98562321147 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

119. Jammu & Kashmir Bank (India) Account no. 9049576644 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

120. Karnataka Bank (India) Account no. 635142144124 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 700, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 694, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 394, 700, 000, 000. 

121. Karur Vysya Bank (India) Account no. 33562140141 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000. 

122. Kotak Mahindra Bank (India) Account no. 3092983883 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 

123. Mercantile Bank of India, London and China (India) Account no. 7891726673 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

124. North Malabar Gramin Bank (India) Account no. 10928388747 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

125. National Bank for Agriculture and Rural Development (India) Account no. 45243313220-2 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

126. Oriental Bank of Commerce (India) Account no. 2310221455 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

127. Pratibha Mahila Sahakari Bank (India) Account no. 563542423321 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 700, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 694, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 394, 700, 000, 000. 

128. Punjab & Sind Bank (India) Account no. 39848577651 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

129. Punjab National Bank (India) Account no. 20938848412 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

130. South Malabar Gramin Bank (India) Account no. 87209388442 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 300, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 297, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 597, 700, 000, 000. 

131. State Bank of Bikaner & Jaipur (India) Account no. 8337414224 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 700, 000, 000, 000 reconfirmed reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 694, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 394, 700, 000, 000. 

132. State Bank of India (India) Account no. 871665535221 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

133. State Bank of Indore (India) Account no. 78001989221 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

134. State Bank of Mysore (India) Account no. 4524323221 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

135. State Bank of Patiala (India) Account no. 336895874122 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

136. State Bank of Saurashtra (India) Account no. 6742512441 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

137. State Bank of Travancore (India) Account no. 83742365211 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

138. Syndicate Bank (India) Account no. 673653434323 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

139. Tamilnad Mercantile Bank (India) Account no. 78765354332 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 300, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 297, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 597, 700, 000, 000. 

140. UCO Bank (India) Account no. 56254342342 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

141. Union Bank of India (India) Account no. 56355474664 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 300, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 297, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 597, 700, 000, 000. 

142. United Bank of India (India) Account no. 5635432339 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 700, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 694, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 394, 700, 000, 000. 

143. Vijaya Bank (India) Account no. 68731342421 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

144. Bank Central Asia (Indonesia) Account no. 5625534534 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 

145. Bank Danamon (Indonesia) Account no. 9930884433 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

146. Bank Mandiri (Indonesia) Account no. 903988487 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

147. Bank Negara Indonesia (Indonesia) Account no. 2817265352 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

148. Bank Rakyat Indonesia (Indonesia) Account no. 23413273563 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

149. Lippo Banking Group (Indonesia) Account no. 2342998377 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

150. Banque Indosuez Mer Rouge (Djibouti) Account no. 30293848838 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

151. Banque pour le Commerce et llndustrie Mer Rouge (Djibouti) Account no. 732846637 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

152. Banco Cabo-Verdiano de Negócios (Cape Verde) Account no. 30199029893 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 70, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 69, 470, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 139, 470, 000, 000. 

153. Banco Comercial do Atlântico (Cape Verde) Account no. 625517455241 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

154. Banco Inter-Atlântico (Cape Verde) Account no. 333252241000 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 60, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 54, 090, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 114, 090, 000, 000. 

155. Caixa Económica de Cabo Verde (Cape Verde) Account no. 8968879997 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 60, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 54, 090, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 114, 090, 000, 000. 

156. Banco Africano de Investimentos (Angola) Account no. 2776355433 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 

157. Banco de Comércio e Indústria (Angola) Account no. 901928374 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

158. Banco de Poupança e Crédito (Angola) Account no. 9211145222 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

159. Banque Internationale du Benin (Benin) Account no. 777443351 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 80, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 79, 440, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 159, 440, 000, 000. 

160. Banque Du Caire (Egypt) Account no. 888854744 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

161. Commercial International Bank (Egypt) Account no. 211252244 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

162. National Bank of Egypt (Egypt) Account no. 3377896255 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

163. Banca per lAfrica Orientale (Eritrea) Account no. 685521147 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

164. National Bank of Ethiopia (Ethiopia) Account no. 4123854112 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

165. Awash International Bank (Ethiopia) Account no. 7756325442 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

166. Commercial Bank of Ethiopia (Ethiopia) Account no. 66547732 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

167. Banque Gabonaise de Developpement (Gabon) Account no. 344118554 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

168. Development Bank of Kenya (Kenya) Account no. 1112522114 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

169. Kenya Commercial Bank (Kenya) Account no. 543378219 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 700, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 694, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 394, 700, 000, 000. 

170. Agricultural Bank of Libya (Libya) Account no. 33425589 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

171. Libyan Arab Foreign Bank (Libya) Account no. 88665887 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 300, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 297, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 597, 700, 000, 000. 

172. Sahara Bank (Libya) Account no. 211411998 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

173. Umma Bank (Libya) Account no. 33655474 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

174. Mauritius Commercial Bank (Mauritius) Account no. 583397477 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

175. State Bank of Mauritius (Mauritius) Account no. 88533697 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

176. Attijariwafa Bank (Morocco) Account no. 536955214 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

177. BMCE Bank (Morocco) Account no. 3321145547 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 700, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 694, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 394, 700, 000, 000. 

178. Banque Commerciale du Maroc (Morocco) Account no. 439987441 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

179. Wafa Bank (Morocco) Account no. 5211538777 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

180. First National Bank of Namibia (Namibia) Account no. 248836554 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 200, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

181. Guaranty Trust Bank (Nigeria) Account no. 2763158912 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

182. Zenith Bank (Nigeria) Account no. 103369855 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 300, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 297, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 597, 700, 000, 000. 

183. First City Monument Bank (Nigeria) Account no. 777855894 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

184. Banco Internacional de Sao Tome e Principe (São Tomé and Príncipe) Account no. 874542225 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

185. Commercial and Savings Bank of Somalia (Somalia) Account no. 998821125 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 

186. ABSA (Amalgamated Bank of South Africa) Group Ltd. (South Africa) Account no. 485224112 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

187. First National Bank (South Africa) Account no. 1366987441 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

188. Investec Bank (South Africa) Account no. 2398521453 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 

189. Nedbank (South Africa) Account no. 7489957742 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

190. Standard Bank of South Africa (South Africa) Account no. 4259734811 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

191. Teba Bank (South Africa) Account no. 9999288744 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 
192. WesBank (South Africa) Account no. 1128334724 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 700, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 694, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 394, 700, 000, 000. 

193. Tanzania Investment Bank (Tanzania) Account no. 681179347512 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 200, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 98, 600, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 298, 600, 000, 000. 

194. East African Development Bank (Uganda Headquarters) Account no. 338744551122 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

195. Uganda Development Bank (Uganda) Account no. 84387645221 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

196. Bank of London and Montreal (Bahamas) Account no. 673589145 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

197. Barbados National Bank (Barbados) Account no. 35872214412 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

198. FirstCaribbean International Bank (Barbados) Account no. 888522144 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 80, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 79, 440, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 159, 440, 000, 000. 

199. Caribbean Development Bank (Barbados Headquarters) Account no. 8-6324544 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

200. Belize Bank (Belize) Account no. 827614984 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 50, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 49, 650, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 99, 650, 000, 000. 

201. Butterfield Bank (Bermuda) Account no. 454421123 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

202. Banco Itaú (Brazil) Account no. 683341697 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 
203. Banco Bradesco (Brazil) Account no. 593176985 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

204. Unibanco (Brazil) Account no. 823974554 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

205. Banco Safra (Brazil) Account no. 8537456982 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

206. Banco do Brazil (Brazil) Account no. 33783341562 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

207. Banrisul (Brazil) Account no. 8327469851 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

208. Caixa Econômica Federal (Brazil) Account no. 9988745444-2 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

209. Banestes (Brazil) Account no. 3724964823 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

210. Royal Bank of Canada (Canada) Account no. 3876654122 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 60, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 54, 090, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 114, 090, 000, 000, 000. 

211. Scotiabank (Canada) Account no. 87459432975 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 40, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 39, 520, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 79, 520, 000, 000, 000. 

212. Bank of Montreal (Canada) Account no. 3784462178 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 20, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 860, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 29, 860, 000, 000, 000. 

213. Canadian Imperial Bank of Commerce (Canada) Account no. 4-7774521542 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 30, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 29, 770, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 59, 770, 000, 000, 000. 

214. National Bank of Canada (Canada) Account no. 43875442114 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 30, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 29, 770, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 59, 770, 000, 000, 000. 

215. Canadian Western Bank (Canada) Account no. 469721799 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 70, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 69, 470, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 139, 470, 000, 000. 

216. Citizens Bank of Canada (Canada) Account no. 74833871 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 50, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 49, 650, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 99, 650, 000, 000. 

217. First Nations Bank of Canada (Canada) Account no. 2726987441 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

218. Laurentian Bank of Canada (Canada) Account no. 8633297125 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

219. Bank of British Columbia (Canada) Account no. 4538912776 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

220. Bank of Toronto (Canada) Account no. 8397165923 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 

221. Bancolombia (Colombia) Account no. 37111987545 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

222. Banco de Bogotá (Colombia) Account no. 93117664 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

223. Davivienda (Colombia) Account no. 8733479655 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

224. Banco Nacional de Costa Rica (Costa Rica) Account no. 92631958641 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

225. National Bank of Dominica (Dominica) Account no. 6733582122898 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

226. Republic Bank (Grenada) Account no. 197532115455 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

227. First Global Bank (Jamaica) Account no. 1386289614 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

228. Banco Azteca (Mexico) Account no. 356778451 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

229. Banorte (Mexico) Account no. 3965442122547 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

230. Banregio (Mexico) Account no. 64488743642 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

231. Banobras (Mexico) Account no. 9912867145 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

232. National Bank of Panama (Panama) Account no. 777563214557 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

233. Banistmo (Panama) Account no. 3333256897 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 

234. Banco Materiales (Peru) Account no. 4532874114 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 50, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 49, 650, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 99, 650, 000, 000. 

235. 1st National Bank of Saint Lucia (Saint Lucia) Account no. 57233971156 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

236. Bank of Saint Lucia (Saint Lucia) Account no. 476698547411 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

237. De Surinaamsche Bank (Suriname) Account no. 839974552122 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

238. First Citizens Bank (Trinidad and Tobago) Account no. 997775624112 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000. 

239. Arab Banking Corporation (Bahrain) Account no. 873519853249 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 7, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 6, 947, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 13, 947, 000, 000, 000. 

240. Bank of Bahrain and Kuwait (Bahrain) Account no. 539874523314 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 6, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 5, 409, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 11, 409, 000, 000, 000. 

241. Eastern Bank (Bangladesh) Account no. 77756329785 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

242. Dutch-Bangla Bank (Bangladesh) Account no. 8347691359 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

243. National Bank (Bangladesh) Account no. 763189337 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 300, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 297, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 597, 700, 000, 000. 

244. Sonali Bank (Bangladesh) Account no. 3377756189 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 300, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 297, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 597, 700, 000, 000. 

245. Janata Bank (Bangladesh) Account no. 7454354782 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 200, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 98, 600, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 298, 600, 000, 000. 

246. Agrani Bank (Bangladesh) Account no. 8777562214 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 300, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 297, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 597, 700, 000, 000. 

247. Rupali Bank (Bangladesh) Account no. 672339874125 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

248. Grameen Bank (Bangladesh) Account no. 33671567445 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

249. Baiduri Bank (Brunei) Account no. 3476677721 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

250. Bank Islam Brunei Darussalam (Brunei) Account no. 70339644512 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

251. Bank Melli Iran (Iran) Account no. 3755377736 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

252. Bank Saderat (Iran) Account no. 873365224125 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

253. Bank Sepah (Iran) Account no. 74777745221 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

254. Bank Mellat (Iran) Account no. 8855537712 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

255. Bank Refah (Iran) Account no. 2333526647 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

256. Rafidain Bank (Iraq) Account no. 3337822985 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000. 

257. National Bank of Iraq (Iraq) Account no. 74233987774 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 20, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 860, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 29, 860, 000, 000, 000. 

258. Bank Hapoalim (Israel) Account no. 9377452663254 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 50, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 49, 650, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 99, 650, 000, 000, 000. 

259. Bank Leumi (Israel) Account no. 774523369 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 40, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 39, 520, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 79, 520, 000, 000, 000. 

260. Israel Discount Bank (Israel) Account no. 227775631 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 30, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 29, 770, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 59, 770, 000, 000, 000. 

261. Bank Otsar Ha-Hayal (Israel) Account no. 7255874451 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

262. Union Bank of Israel (Israel) Account no. 84733654214 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 20, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 860, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 29, 860, 000, 000, 000. 

263. Arab Bank (Jordan) Account no. 44327771441 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 3, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 2, 977, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 5, 977, 000, 000, 000. 

264. Bank of Jordan (Jordan) Account no. 87774213665 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 300, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 297, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 597, 700, 000, 000. 

265. Cairo Amman Bank (Jordan) Account no. 3678902145 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 

266. Jordan Kuwait Bank (Jordan) Account no. 9988745444-2 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

267. Shinhan Bank (South Korea) Account no. 3826658744 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

268. Korea Exchange Bank (South Korea) Account no. 7772339854 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

269. Pusan Bank (South Korea) Account no. 3339855172 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

270. National Bank of Kuwait (Kuwait) Account no. 333687774554 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

271. Gulf Bank of Kuwait (Kuwait) Account no. 7774938545 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

272. Burgan Bank (Kuwait) Account no. 37255687774 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

273. Boubyan Bank (Kuwait) Account no. 874556621 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

274. Industrial Bank of Kuwait (Kuwait) Account no. 667774551 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

275. Al Baraka Bank (Lebanon) Account no. 333547878 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

276. Al-Mawarid Bank (Lebanon) Account no. 8777532144 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

277. Arab African International Bank (Lebanon) Account no. 27773669875 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 

278. Bank of Beirut (Lebanon) Account no. 555777365 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

279. FFA Private Bank (Lebanon) Account no. 302587233 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 6, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 


280. Bank of Maldives (Maldives) Account no. 3852777565 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 9, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 8, 931, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 17, 931, 000, 000. 

281. Maybank (Malaysia) Account no. 372333744 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

282. Public Bank (Malaysia) Account no. 33277845541 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

283. CIMB Group (Malaysia) Account no. 887454442 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

284. Affin Bank (Malaysia) Account no. 7772311874 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

285. AmBank Group (Malaysia) Account no. 328763211425 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

286. Hong Leong Bank (Malaysia) Account no. 3367544521154 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

287. RHB Bank (Malaysia) Account no. 3612784777 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

288. Rastriya Banijya Bank (Nepal) Account no. 44257778951 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

289. Nepal Bank (Nepal) Account no. 9777436971 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

290. Himalayan Bank (Nepal) Account no. 67532412785 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

291. Nabil Bank (Nepal) Account no. 3874521223 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

292. Nepal Investment Bank (Nepal) Account no. 32187455621 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 300, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 297, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 597, 700, 000, 000. 

293. First Women Bank (Pakistan) Account no. 37467770918 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

294. National Bank of Pakistan (Pakistan) Account no. 7723348541 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

295. Industrial Development Bank (Pakistan) Account no. 88745422374 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

296. Zarai Taraqiati Bank (Pakistan) Account no. 873355777 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

297. Allied Bank (Pakistan) Account no. 2111777214 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

298. Askari Bank (Pakistan) Account no. 574477741144 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 200, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 98, 600, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 298, 600, 000, 000. 

299. Bank Al Habib (Pakistan) Account no. 33337771254 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 400, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 395, 200, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 795, 200, 000, 000. 

300. Bank Alfalah (Pakistan) Account no. 637773258 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

301. Bank Islami (Pakistan) Account no. 111777232 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

302. Habib Metropolitan Bank (Pakistan) Account no. 30122777541 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 300, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 297, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 597, 700, 000, 000. 

303. MyBank (Pakistan) Account no. 37252777346 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000. 

304. NIB Bank (Pakistan) Account no. 7211777235 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000. 

305. PICIC Commercial Bank (Pakistan) Account no. 6752317747 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

306. United Bank (Pakistan) Account no. 3000777144 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 900, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 893, 100, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 793, 100, 000, 000. 

307. Bank of Punjab (Pakistan) Account no. 3777432114 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

308. Allied Bank (Philippine Islands)* Account no. 33217258 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 60, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 54, 090, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 114, 090, 000, 000, 000. 

309. Banco de Oro Universal Bank (Philippine Islands)* Account no. 7772335 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 300, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 297, 700, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 597, 700, 000, 000, 000. 

310. Bank of the Philippine Islands (Philippine Islands)* Account no. 20777305 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 700, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 694, 700, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 394, 700, 000, 000, 000. 

311. Chinabank (Philippine Islands)* Account no. 307775684 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 50, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 49, 650, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 99, 650, 000, 000, 000. 
312. Metrobank (Philippine Islands)* Account no. 67773210 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000, 000. 

313. PNB (Philippine Islands)* Account no. 87772304 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000, 000. 

314. RCBC (Philippine Islands)* Account no. 98777342 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000, 000. 

315. Security Bank (Philippine Islands)* Account no. 777320874 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 50, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 49, 650, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 99, 650, 000, 000, 000. 

316. Union Bank of the Philippines (Philippine Islands)* Account no. 377746589 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 90, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 89, 310, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 179, 310, 000, 000, 000. 

317. UCPB (Philippine Islands)* Account no. 10077738 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000, 000. 

318. Asian Development Bank (Philippine Headquarters) Account no. 286777320 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances, as remained last 2007, of US$ 7, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 6, 947, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 13, 947, 000, 000, 000. 

319. Qatar National Bank (Qatar) Account no. 2777395898 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

320. Bank of Ceylon (Sri Lanka) Account no. 877723014 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

321. Commercial Bank of Ceylon (Sri Lanka) Account no. 377728711 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 


322. Hatton National Bank (Sri Lanka) Account no. 3756899654 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

323. Seylan Bank (Sri Lanka) Account no. 4538777320 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 80, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 79, 440, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 159, 440, 000, 000. 

324. National Savings and Investment (Sri Lanka) Account no. 3520110777 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

325. Commercial Bank of Syria (Syria) Account no. 931877750 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 200, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 98, 600, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 298, 600, 000, 000. 

326. Bank of Taiwan (Taiwan) Account no. 2387775421 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

327. Mega International Commercial Bank (Taiwan) Account no. 34777521 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

328. CTCB (Taiwan) Account no. 448277710 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 700, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 694, 700, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 394, 700, 000, 000. 

329. Land Bank of Taiwan (Taiwan) Account no. 774632514 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

330. Taishin International Bank (Taiwan) Account no. 477756314 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

331. Taiwan Cooperative Bank (Taiwan) Account no. 5934777201 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

332. Taipei Fubon Bank (Taiwan) Account no. 37775971 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000. 

333. Cathay United Bank (Taiwan) Account no. 831777478 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

334. Bank Sinopac (Taiwan) Account no. 44289777516 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000. 

335. Bangkok Bank (Thailand) Account no. 4529777231 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 


336. Krung Thai Bank (Thailand) Account no. 4756277723 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 800, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 794, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 594, 400, 000, 000. 

337. Kasikorn Bank (Thailand) Account no. 917774222 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

338. Siam Commercial Bank (Thailand) Account no. 7772391274 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 


339. Abu Dhabi Commercial Bank (UAE) Account no. 7771687455 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

340. National Bank of Dubai (UAE) Account no. 3366977721 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 3, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 2, 977, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 5, 977, 000, 000, 000. 

341. Mashreq Bank (UAE) Account no. 397775304 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

342. First Gulf Bank (UAE) Account no. 4633777259 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

343. Dubai Islamic Bank (UAE) Account no. 86377720415 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

344. Dubai Bank (UAE) Account no. 4777469831 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

345. Abu Dhabi Islamic Bank (UAE) Account no. 863777432 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 2, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 986, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 2, 986, 000, 000, 000. 

346. BIDV (Vietnam) Account no. 880027771 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

347. Asia Commercial Bank (Vietnam) Account no. 577710006 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 600, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 540, 900, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 140, 900, 000, 000. 

348. Sabaa Islamic Bank (Yemen) Account no. 108877712 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

349. Credins Bank (Albania) Account no. 38777214509 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

350. Raiffeisen Bank (Albania) Account no. 5777130583 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

351. Banc Internacional dAndorra Banca Mora (Andorra) Account no. 447772351 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 500, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 496, 500, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 996, 500, 000, 000. 

352. Bank Austria (Austria) Account no. 4412377712 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 50, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 49, 650, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 99, 650, 000, 000, 000. 

353. BAWAG P.S.K. (Austria) Account no. 8765577721 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000, 000. 

354. Erste Bank (Austria) Account no. 77763819 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 30, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 29, 770, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 59, 770, 000, 000, 000. 

355. Hypo Group Alpe Adria (Austria) Account no. 997773654 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 50, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 49, 650, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 99, 650, 000, 000, 000. 

356. Österreichische Postsparkasse P.S.K. (Austria) Account no. 3258777310 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 (US$ 5, 000, 000, 000, 000 were been guaranteed for taxes of all HM, King Anthony S. Martins deposits here in Austria) reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

357. Volksbank (Austria) Account no. 371177728 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 20, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 860, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 29, 860, 000, 000, 000. 

358. S M von Rothschild (Austria) Account no. 7774544135 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

359. Raiffeisen Zentralbank (Austria) Account no. 89877745382 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 30, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 29, 770, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 59, 770, 000, 000, 000. 

360. International Bank of Azerbaijan (Azerbaijan) Account no. 777232581 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

361. Belarus Bank (Belarus) Account no. 586577735941 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

362. Argenta Bank (Belgium) Account no. 87773549237 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

363. Dexia Bank (Belgium) Account no. 1117773854 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 9, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 8, 931, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 17, 931, 000, 000, 000. 

364. Fortis (Belgium) Account no. 37773493716 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

365. KBC Group (Belgium) Account no. 3697772641 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 20, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 860, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 29, 860, 000, 000, 000. 

366. ABS Banka Sarajevo (Bosnia and Herzegovina) Account no. 529777346128 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

367. United Bulgarian Bank (Bulgaria) Account no. 23847776591 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 4, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

368. Central Cooperative Bank (Bulgaria) Account no. 93167774152 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 6, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 5, 409, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 11, 409, 000, 000, 000. 

369. HVB Bank Biochim (Bulgaria) Account no. 3461277712 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 7, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 6, 947, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 13, 947, 000, 000, 000. 

370. DSK Bank (Bulgaria) Account no. 3677741231 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

371. Bulbank (Bulgaria) Account no. 887773164 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 8, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 7, 944, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 15, 944, 000, 000, 000. 

372. Zagrebaka Banka (Croatia) Account no. 38477712534 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

373. Croatia Banka (Croatia) Account no. 4427773549 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 9, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 8, 931, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 17, 931, 000, 000, 000. 

374. Bank of Cyprus (Cyprus) Account no. 63197771374 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 20, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 860, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 29, 860, 000, 000, 000. 

375. Helenic Bank (Cyprus) Account no. 9977744255 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

376. Marfin Popular Bank (Cyprus) Account no. 2777541231 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 40, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 7, 952, 000, 000, 000. 

377. eskoslovenská Obchodní Banka SOB (Czech Republic) Account no. 33527776974 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

378. Komerní Banka KB (Czech Republic) Account no. 998877731 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

379. ivnostenská Banka (Czech Republic) Account no. 2777391674 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000, 000. 

380. Aktieselskab Aarhus Lokalbank (Denmark) Account no. 4477711352 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 9, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 8, 931, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 17, 931, 000, 000, 000. 

381. Bank DnB Nord (Denmark) Account no. 98874752371 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

382. Danske Bank (Denmark) Account no. 1327778721925 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 100, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 99, 240, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 199, 240, 000, 000, 000. 

383. FIH Erhvervsbank A/S (Denmark) Account no. 186977739142 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 7, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 6, 947, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 13, 947, 000, 000, 000. 

384. Jyske Bank (Denmark) Account no. 30777569881 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

385. Nordea Bank Danmark A/S (Denmark) Account no. 10307775698 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

386. Saxo Bank (Denmark) Account no. 39867773158 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 8, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 7, 944, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 15, 944, 000, 000, 000. 

387. Spar Nord Bank (Denmark) Account no. 8877754442 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 30, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 29, 770, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 59, 770, 000, 000, 000. 

388. SEB Eesti Ühispank (Estonia) Account no. 44777359831 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 5, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 4, 965, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 9, 965, 000, 000, 000. 

389. Eesti Krediidipank (Estonia) Account no. 8241777442 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 1, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 992, 400, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 1, 992, 400, 000, 000. 

390. Säästöpankkiliitto The Finnish Savings Banks Group (Finland) Account no. 33877723244 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 200, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 98, 600, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 298, 600, 000, 000, 000. 

391. Osuuspankkikeskus OP-Pohjola Group (Finland) Account no. 9997773335 with account name of White Spiritual Boy and with standin

List 1 of 2 source here.List 2 of 2
Filipino People's Account handled by Anthony Santiago Martin 
GENERAL CONFIRMATION


These Banking Institutions, with full banking responsibilities, generally have declared, certified and reconfirmed the Validity, Veracity and Existence of the Off-balance Fiduciary Bank Account Record Sheet (all accounts are drained in cash funds since year 2000) but having Sovereign Guarantee by Precious Commodities preserved and untouched in the Philippine Islands, permissibly engraving of Multi-currency Bills in the Philippine Islands (99%) and/or in the United States of America (1%) and written in US Treasury Notes (top secret) and have been released its actual updates of the audited balances accounts, EXCEPT THOSE RED COLORED ACCOUNTS THAT HAVING UNCHANGED AND IRREVOCABLE BALANCES OF US$ Infinite (INFINITE DOLLAR), the actual estimated, accumulated and presumed amount of US$ 200, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000, 000 per account given on this date January 25, 2008 although having been drained and these Authorities reconfirmed, declared, certified and reconsidered the veracity and validity of all herein bank account information entitled and inherited to the People of the Philippine Islands (70%) and the world (30%) under the trusteeship, management and control of ASBLP Group of Companies and Bank of ASBLP represented and chaired by HM, King Anthony S. Martin, Holder of UN Diplomatic Passport no. UN – 00191 – 01.

All Accounts herewith are densely coded into 4 (four) unchanged codes: White Spiritual Boy,Spiritual Wonder BoyMorning Star andKing David however it depends upon the requisition and desire of C3 – AM – 01 in his papers together with the inclusion of any herein confirmed fiduciary heritage accounts exceptFalcon 1 up to Falcon 999*** that requested by former World Bank Pres. Robert S. McNamara by phone (also drained in cash funds since year 2000). Said fiduciary bank accounts are amenable to change its original position and information upon requisition of C3 – AM – 01.NORTH AND SOUTH AMERICAN CONTINENTS

1. Special Federal Reserve Board (USA) Account no. 5525525424AM

2. Citibank (USA) Account no. 998552411 – 2212

3. Citibank (USA) Account no. 34P – 445412 – 201

4. Citibank (USA) Account no. 34P – 445412 – 202

5. Citibank (USA) Account no. 34P – 445412 – 203

6. Citibank (USA) Account no. 34P – 445412 – 204

7. Citibank (USA) Account no. 34P – 445412 – 205

8. Citibank (USA) Account no. 34P – 445412 – 206

9. Citibank (USA) Account no. 34P – 445412 – 207

10. Citibank (USA) Account no. 34P – 445412 – 208

11. Citibank (USA) Account no. 34P – 445412 – 209

12. Citibank (USA) Account no. 34P – 445412 – 210

13. *Citibank (USA) Account no. 34P – 445412 – 211 up to Account no. 34P – 445412 – 999 (account compressed).

14. Bank of America (USA) Account no. 58453 – 02221 – 1

15. Bank of America (USA) Account no. 1 – 23040 – AM21 – 241

16. Bank of America (USA) Account no. 1 – 23041 – AM21 – 241

17. Bank of America (USA) Account no. 1 – 23042 – AM21 – 241

18. Bank of America (USA) Account no. 1 – 23043 – AM21 – 241

19. Bank of America (USA) Account no. 1 – 23044 – AM21 – 241

20. Bank of America (USA) Account no. 1 – 23045 – AM21 – 241

21. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 1 with account name of Falcon 1

22. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 2 with account name of Falcon 2

23. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 3 with account name of Falcon 3

24. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 4 with account name of Falcon 4

25. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 5 with account name of Falcon 5

26. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 6 with account name of Falcon 6

27. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 7 with account name of Falcon 7

28. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 8 with account name of Falcon 8

29. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 9 with account name of Falcon 9

30. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 10 with account name of Falcon 10

31. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 11 with account name of Falcon 11

32. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 12 with account name of Falcon 12

33. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 13 with account name of Falcon 13

34. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 14 with account name of Falcon 14

35. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 15 with account name of Falcon 15

36. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 16 with account name of Falcon 16

37. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 17 with account name of Falcon 17

38. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 18 with account name of Falcon 18.

39. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 19 with account name of Falcon 19

40. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 20 with account name of Falcon 20

41. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 21 with account name of Falcon 21

42. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 22 with account name of Falcon 22

43. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 23 with account name of Falcon 23

44. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 24 with account name of Falcon 24

45. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 25 with account name of Falcon 25

46. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 26 with account name of Falcon 26

47. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 27 with account name of Falcon 27

48. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 28 with account name of Falcon 28

49. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 29 with account name of Falcon 29

50. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 30 with account name of Falcon 30

51. Bank of America (USA) Account no. 1 – 2431 – 546A – 31 up to Account no. 1 – 2431 – 546A – 999 with account name of Falcon 31 up to Falcon 999 (account compressed).

52. Wells Fargo Bank (USA) Account no. 2A – 98736 – 1

53. Wells Fargo Bank (USA) Account no. 2A – 98736 – 2

54. Wells Fargo Bank (USA) Account no. 2A – 98736 – 3

55. Wells Fargo Bank (USA) Account no. 2A – 98736 – 4

56. Wells Fargo Bank (USA) Account no. 2A – 98736 – 5

57. American Express Debit (USA) Account no. 791121 – AM01 – 001

58. Commerce Bancorp (USA) Account no. 129918 – ASM211

59. Goldman Sachs Investment (USA) Account no. 333411 – SWB01 – 1

60. JP Morgan Chase Investment (USA) Account no. 8795 – AM200 – 1

61. JP Morgan Chase Investment (USA) Account no. 8795 – AM200 – 2

62. JP Morgan Chase Investment (USA) Account no. 8795 – AM200 – 3

63. JP Morgan Chase Investment (USA) Account no. 8795 – AM200 – 4

64. JP Morgan Chase Investment (USA) Account no. 8795 – AM200 – 5

65. Merrill Lynch Investment (USA) Account no. 98710 – 12301 – 0

66. World Bank Group (USA) Account no. 886 – 2848 – PP48 – 20 (Physical Deposit); the presumed balances are initially given while its actual balances will be undisclosed until January 25, 2008.

67. World Bank Group (USA) Account no. 868 – 2884 – PP84 – 22 (Eternal Deposit); the presumed balances are initially given while its actual balances will be undisclosed until January 25, 2008.

68. International Monetary Funds (USA) Account no. 7780919901 (interlocked into one account from 21 expanding accounts) 

69. Banco Central de la República Argentina (Argentina) Account no. 377798604-AM01

70. BBVA Banco Francés (Argentina) Account no. 977761211-AM01

71. Banco Macro (Argentina) Account no. 77712456-AM01

72. Banco de la Nación Argentina (Argentina) Account no. 887774590-AM01

73. Banco de la Provincia de Buenos Aires (Argentina) Account no. 887774590-AM01

74. Banco Credicoop (Argentina) Account no. 8945617776-AM01

75. Banco Ciudad de Buenos Aires (Argentina) Account no. 277733902-AM01

76. Nuevo Banco de Santa Fe (Argentina) Account no. 16877790182-AM01

77. Banco Municipal de Rosario (Argentina) Account no. 1337770111-AM01

78. Central Bank of Bahamas (Bahamas) Account no. 99987563421

79. Bank of London and Montreal (Bahamas) Account no. 673589145

80. Barbados National Bank (Barbados) Account no. 35872214412

81. FirstCaribbean International Bank (Barbados) Account no. 888522144

82. Caribbean Development Bank (Barbados Headquarters) Account no. 8-6324544

83. Belize Bank (Belize) Account no. 827614984

84. Butterfield Bank (Bermuda) Account no. 454421123

85. Banco Central de Bolivia (Bolivia) Account no. 877761511

86. Banco Itaú (Brazil) Account no. 683341697

87. Banco Bradesco (Brazil) Account no. 593176985

88. Unibanco (Brazil) Account no. 823974554

89. Banco Safra (Brazil) Account no. 8537456982

90. Banco Central do Brazil (Brazil) Account no. 79977ASM-198

91. Banco do Brazil (Brazil) Account no. 33783341562

92. Banrisul (Brazil) Account no. 8327469851

93. Caixa Econômica Federal (Brazil) Account no. 9988745444-2

94. Banestes (Brazil) Account no. 3724964823

95. Royal Bank of Canada (Canada) Account no. 3876654122

96. Scotiabank (Canada) Account no. 87459432975

97. Bank of Canada (Canada) Account no. 177ASM12378

98. Bank of Montreal (Canada) Account no. 3784462178

99. Canadian Imperial Bank of Commerce (Canada) Account no. 4-7774521542

100. National Bank of Canada (Canada) Account no. 43875442114

101. Canadian Western Bank (Canada) Account no. 469721799

102. Citizens Bank of Canada (Canada) Account no. 74833871

103. First Nations Bank of Canada (Canada) Account no. 2726987441

104. Laurentian Bank of Canada (Canada) Account no. 8633297125

105. Bank of British Columbia (Canada) Account no. 4538912776

106. Bank of Toronto (Canada) Account no. 8397165923

107. Bancolombia (Colombia) Account no. 37111987545

108. Banco de la Republica de Colombia (Colombia) Account no. 888745262771

109. Banco de Bogotá (Colombia) Account no. 93117664

110. Davivienda (Colombia) Account no. 8733479655

111. Banco Nacional de Costa Rica (Costa Rica) Account no. 92631958641

112. Banco Central de Cuba (Cuba) Account no. 523778627100

113. National Bank of Dominica (Dominica) Account no. 6733582122898

114. Central Bank of Dominican Republic (Dominican Republic) Account no. 52389777901

115. Banco Central Del Ecuador (Ecuador) Account no. 90771793128

116. Republic Bank (Grenada) Account no. 197532115455

117. Bank of Guyana (Guyana) Account no. 66764789511 

118. Central Bank of Guatemala (Guatemala) Account no. 277610293422 

119. Banque de l'Union Haïtienne (Haiti) Account no. 89873645513 

120. Sogebank (Haiti) Account no. 543771761209 

121. Banque de la République d'Haïti (Haiti) Account no. 4277725221 

122. Central Bank of Honduras (Honduras) Account no. 78771985463 

123. Bank of Jamaica (Jamaica) Account no. 6776533210 

124. First Global Bank (Jamaica) Account no. 1386289614 

125. Banco Azteca (Mexico) Account no. 356778451

126. Banco de Mexico (Mexico) Account no. 777ASM99861

127. Banorte (Mexico) Account no. 3965442122547

128. Banregio (Mexico) Account no. 64488743642 

129. Banobras (Mexico) Account no. 9912867145 

130. Banco Central de Nicaragua (Nicaragua) Account no. 7989770412 

131. National Bank of Panama (Panama) Account no. 777563214557 

132. Banistmo (Panama) Account no. 3333256897 

133. Banco Nacional de Panama (Panama) Account no. 7211778912 

134. Caja de Ahorros (Panama) Account no. 7211778912 

135. Banco Central del Paraguay (Paraguay) Account no. 7987790234 

136. Banco Materiales (Peru) Account no. 4532874114 

137. Banco Central de Reserva del Peru (Peru) Account no. 7299977ASM-1 

138. Eastern Carribean Central Bank (Saint Kitts and Nevis) Account no. 4897710287 

139. 1st National Bank of Saint Lucia (Saint Lucia) Account no. 57233971156 

140. Bank of Saint Lucia (Saint Lucia) Account no. 476698547411 

141. De Surinaamsche Bank (Suriname) Account no. 839974552122 

142. Central Bank of Suriname (Suriname) Account no. 57771156112ASM-9 

143. First Citizens Bank (Trinidad and Tobago) Account no. 997775624112 

144. Central Bank of Trinidad and Tobago (Trinidad and Tobago) Account no. 7778129811 

145. Bank of the South (Venezuela) Account no. 27772891831 

146. Central Bank of Venezuela (Venezuela) Account no. 2877712543 

147. Banco Central del Uruguay (Uruguay) Account no. 177714388 

148. Banco de la República Oriental del Uruguay [BROU] (Uruguay) Account no. 2777982143 

FAR EAST, MIDDLE EAST AND CENTRAL ASIAN CONTINENTS

149. Afghanistan International Bank (Afghanistan) Account no. 9098283734-1

150. Azizi Bank (Afghanistan) Account no. 69887444114 

151. Banke Mille Afghan (Afghanistan) Account no. 982117266356-1 

152. First Micro Finance Bank (Afghanistan) Account no. 11092773374-2 

153. Central Bank of Afghanistan (Afghanistan) Account no. 13777652ASM-1 

154. Kabul Bank (Afghanistan) Account no. 375689741-2A 

155. Central Bank of Armenia (Armenia) Account no. 4463257774 

156. Ameriabank (Armenia) Account no. 100293466522 

157. Artsakhbank (Armenia) Account no. 19982377782 

158. Bank of Bhutan (Bhutan) Account no. 97732394898 

159. Bhutan National Bank (Bhutan) Account no. 10777092834 

160. Arab Banking Corporation (Bahrain) Account no. 873519853249 

161. Central Bank of Bahrain (Bahrain) Account no. 7745274ASM-9871 

162. Bank of Bahrain and Kuwait (Bahrain) Account no. 539874523314 

163. Eastern Bank (Bangladesh) Account no. 77756329785 

164. Bangladesh Bank (Bangladesh) Account no. 963254777ASM-1

165. Dutch-Bangla Bank (Bangladesh) Account no. 8347691359 

166. National Bank (Bangladesh) Account no. 763189337 

167. Sonali Bank (Bangladesh) Account no. 3377756189 

168. Janata Bank (Bangladesh) Account no. 7454354782 

169. Agrani Bank (Bangladesh) Account no. 8777562214 

170. Rupali Bank (Bangladesh) Account no. 672339874125 

171. Grameen Bank (Bangladesh) Account no. 33671567445 

172. Baiduri Bank (Brunei) Account no. 3476677721 

173. Central Bank of Brunei (Brunei) Account no. 93777ASM992 

174. Bank Islam Brunei Darussalam (Brunei) Account no. 70339644512 

175. ACLEDA Bank (Cambodia) Account no. 2009288347-1 

176. Cambodia Commercial Bank (Cambodia) Account no. 457822121455-7 

177. National Bank of Cambodia (Cambodia) Account no. 9377452663254 

178. Canadia Bank (Cambodia) Account no. 774774774-1 

179. People’s Bank of China (PROC) Account no. 527AM77101 

180. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, UK and Hong Kong, PROC) Account no. 0567105267802012 

181. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, UK and Hong Kong, PROC) Account no. 876 – 3211 – 54AM – 22

182. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, UK and Hong Kong, PROC) Account no. 876 – 3211 – 54AM – 22 – 1 

183. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, UK and Hong Kong, PROC) Account no. 876 – 3211 – 54AM – 22 – 2

184. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, UK and Hong Kong, PROC) Account no. 876 – 3211 – 54AM – 22 – 3

185. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, UK and Hong Kong, PROC) Account no. 876 – 3211 – 54AM – 22 – 4

186. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, UK and Hong Kong, PROC) Account no. 876 – 3211 – 54AM – 22 – 5

187. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, UK and Hong Kong, PROC) Account no. 876 – 3211 – 54AM – 22 – 6

188. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, UK and Hong Kong, PROC) Account no. 876 – 3211 – 54AM – 22 – 7

189. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, UK and Hong Kong, PROC) Account no. 876 – 3211 – 54AM – 22 – 8

190. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, UK and Hong Kong, PROC) Account no. 876 – 3211 – 54AM – 22 – 9

191. The Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, UK and Hong Kong, PROC) Account no. 876 – 3211 – 54AM – 22 – 10

192. Bank of China (Hong Kong, PROC) Account no. 34255511 – AM01

193. Hang Seng Bank (Hong Kong, PROC) Account no. 335413432

194. Bank of East Asia (Hong Kong, PROC) Account no. 5543333-AM101

195. Bank of East Asia (Hong Kong, PROC) Account no. 5543333-AM101 – 1

196. Bank of East Asia (Hong Kong, PROC) Account no. 5543333-AM101 – 2

197. Bank of East Asia (Hong Kong, PROC) Account no. 5543333-AM101 – 3

198. Bank of East Asia (Hong Kong, PROC) Account no. 5543333-AM101 – 4

199. Bank of East Asia (Hong Kong, PROC) Account no. 5543333-AM101 – 5

200. Chong Hing Bank (Hong Kong, PROC) Account no. 668933-5868 

201. Dah Sing Bank (Hong Kong, PROC) Account no. 33423232-00001 

202. Wing Hang Bank (Hong Kong, PROC) Account no. 981766511-KKA331 

203. Wing Lung Bank (Hong Kong, PROC) Account no. 8867655414324 

204. Banco Nacional Ultramarino (Macau, PROC) Account no. 6987452166455-1 

205. Banco Delta Asia (Macau, PROC) Account no. 8799654211-11 

206. Seng Heng Bank (Macau, PROC) Account no. 987663251455 

207. Agricultural Bank of China (PROC) Account no. 665869985447 

208. Bank of Communications (PROC) Account no. 386698747-83 

209. China CITIC Bank (PROC) Account no. 6866578-112 

210. China Construction Bank (PROC) Account no. 7781762653-AM1 

211. China Development Bank (PROC) Account no. 100928771-0111098 

212. Industrial and Commercial Bank of China (PROC) Account no. 996588744521-85 

213. Shanghai Pudong Development Bank (PROC) Account no. 343232110-09928 

214. China Merchants Bank (PROC) Account no. 5586558774-9 

215. China Industrial Bank (PROC) Account no. 00188726736-1 

216. China Minsheng Bank (PROC) Account no. 00299872763-1 

217. Central Bank of East Timor (East Timor) Account no. 90771793128 

218. Allahabad Bank (India) Account no. 9187267636-1 

219. Andhra Bank (India) Account no. 2091898278-1 

220. Axis Bank (India) Account no. 9018872763-1 

221. Bank of Baroda (India) Account no. 209281726-2 

222. Bank of Bombay (India) Account no. 30982615243 

223. Bank of India (India) Account no. 9225214214-3 

224. Bank of Madras (India) Account no. 778165635-0 

225. Bank of Madura (India) Account no. 176155412-1 

226. Bank of Maharashtra (India) Account no. 34524144233-2 

227. Bank of Rajasthan (India) Account no. 20918982378-1 

228. Bharat Overseas Bank (India) Account no. 330299383-1 

229. COSMOS Bank (India) Account no. 891872761-1 

230. Canara Bank (India) Account no. 109288374-2 

231. Catholic Syrian Bank (India) Account no. 67654534311-1 

232. Centurion Bank of Punjab (India) Account no. 445342524336 

233. City Union Bank (India) Account no. 300998577621 

234. Corporation Bank (India) Account no. 10229881722 

235. Deccan Merchants Co-operative Bank (India) Account no. 71652443123 

236. Dena Bank (India) Account no. 667156521-A1 

237. Dhanalakshmi Bank (India) Account no. 20199283871

238. Exim Bank (India) Account no. 91872676434 

239. Federal Bank (India) Account no. 12098387741

240. ICICI Bank (India) Account no. 39093881233 

241. IDBI Bank (India) Account no. 92887377441 

242. Imperial Bank of India (India) Account no. 409188721-1 

243. Indian Bank (India) Account no. 617552412212 

244. Indian Overseas Bank (India) Account no. 5615524531 

245. Induslnd Bank (India) Account no. 98562321147

246. Jammu & Kashmir Bank (India) Account no. 9049576644 

247. Karnataka Bank (India) Account no. 635142144124 

248. Karur Vysya Bank (India) Account no. 33562140141 

249. Kotak Mahindra Bank (India) Account no. 3092983883 

250. Mercantile Bank of India, London and China (India) Account no. 7891726673 

251. North Malabar Gramin Bank (India) Account no. 10928388747 

252. National Bank for Agriculture and Rural Development (India) Account no. 45243313220-2

253. Oriental Bank of Commerce (India) Account no. 2310221455 

254. Pratibha Mahila Sahakari Bank (India) Account no. 563542423321 

255. Punjab & Sind Bank (India) Account no. 39848577651 

256. Punjab National Bank (India) Account no. 20938848412 

257. South Malabar Gramin Bank (India) Account no. 87209388442 

258. State Bank of Bikaner & Jaipur (India) Account no. 8337414224 

259. State Bank of India (India) Account no. 871665535221 

260. State Bank of Indore (India) Account no. 78001989221 

261. State Bank of Mysore (India) Account no. 4524323221 

262. State Bank of Patiala (India) Account no. 336895874122 

263. State Bank of Saurashtra (India) Account no. 6742512441 

264. State Bank of Travancore (India) Account no. 83742365211 

265. Syndicate Bank (India) Account no. 673653434323 

266. Tamilnad Mercantile Bank (India) Account no. 78765354332 

267. UCO Bank (India) Account no. 56254342342 

268. Union Bank of India (India) Account no. 56355474664 

269. United Bank of India (India) Account no. 5635432339 

270. Vijaya Bank (India) Account no. 68731342421

271. Bank Central Asia (Indonesia) Account no. 5625534534 

272. Bank Danamon (Indonesia) Account no. 9930884433 

273. Bank Mandiri (Indonesia) Account no. 903988487 

274. Bank Negara Indonesia (Indonesia) Account no. 2817265352 

275. Bank Rakyat Indonesia (Indonesia) Account no. 23413273563 

276. Lippo Banking Group (Indonesia) Account no. 2342998377 

277. Bank Melli Iran (Iran) Account no. 3755377736 

278. Bank Saderat (Iran) Account no. 873365224125 

279. Bank Sepah (Iran) Account no. 74777745221 

280. Bank Mellat (Iran) Account no. 8855537712 

281. Bank Refah (Iran) Account no. 2333526647 

282. Bank Markazi Jomhouri Islami Iran (Iran) Account no. 5577279219 

283. Central Bank of Iraq (Iraq) Account no. 5577271871 

284. Basrah International Bank for Investment (Iraq) Account no. 677736998 

285. Gulf Commercial Bank (Iraq) Account no. 27187337720 

286. Rasheed Bank (Iraq) Account no. 6779977612 

287. Iraq Bank (Iraq) Account no. 2772098870 

288. Industrial Bank of Iraq (Iraq) Account no. 4319977720 

289. Iraqi Islamic Bank (Iraq) Account no. 6792778066 

290. Trade Bank of Iraq (Iraq) Account no. 4965772031 

291. Agricultural Cooperative Bank of Iraq (Iraq) Account no. 677680546 

292. Rafidain Bank (Iraq) Account no. 3337822985

293. National Bank of Iraq (Iraq) Account no. 74233987774 

294. Central Bank of Iraq (Iraq) Account no. 9377766399 

295. Bank Hapoalim (Israel) Account no. 9377452663254 

296. Bank of Israel (Israel) Account no. 4534263777ASM-1 

297. Bank Leumi (Israel) Account no. 774523369 

298. Israel Discount Bank (Israel) Account no. 227775631 

299. Bank Otsar Ha-Hayal (Israel) Account no. 7255874451 

300. Union Bank of Israel (Israel) Account no. 84733654214 

301. Bank of Japan (Japan) Account no. 1231 – 999122 – A091 

302. Mizuho Corporate Bank (Japan) Account no. 019982736-01 

303. Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ (Japan) Account no. 981772673263 

304. Senshu Bank (Japan) Account no. 200398485-17 

305. Sumitomo Mitsui Banking Corporation (Japan) Account no. 98716255344 

306. Shinshei Bank (Japan) Account no. 11928837347 

307. Aozora Bank (Japan) Account no. 9019827773-KLA1 

308. Aichi Bank (Japan) Account no. 7716525345-01K 

309. Akita Bank (Japan) Account no. 245225447885-3 

310. Hokuto Bank (Japan) Account no. 209812737-L12 

311. Aomori Bank (Japan) Account no. 55423132-091C 

312. Michinoku Bank (Japan) Account no. 98172653112 

313. Chiba Bank (Japan) Account no. 5563534242 

314. Toho Bank (Japan) Account no. 987263635112-1 

315. Hokkaido Bank (Japan) Account no. 1121K28172632-1 

316. Joyo Bank (Japan) Account no. 998172662122-2 

317. Kanto Tsukuba Bank (Japan) Account no. 88736356522-1 

318. Hokkoku Bank (Japan) Account no. 320983122303 

319. Bank of Iwate (Japan) Account no. 3736252541-0 

320. Tohoku Bank (Japan) Account no. 5544328878-9 

321. The 77 Bank (Japan) Account no. 9988745444-2 

322. Nanto Bank (Japan) Account no. 1092837743-1 

323. Tomato Bank (Japan) Account no. 1110293838-A1 

324. Shizuoka Bank (Japan) Account no. 113-20039-09189 

325. Tokyo Star Bank (Japan) Account no. 33019283-1029-1 

326. Hokuriku Bank (Japan) Account no. 22123-100292892 

327. Yamagata Bank (Japan) Account no. 1-09298383092 

328. Yamaguchi Bank (Japan) Account no. 112365243311-1 

329. Narita Saving & Trust Co. (Japan) Account no. 5-0041-0201-0 

330. Daichi-Kangko Bank (Japan) Account no. 2143-8461-555 

331. Mitsubishi Bank (Japan) Account no. 2143-8461-555 

332. Sanwa Bank (Japan) Account no. 916-002358-4 

333. Japan Post Bank (Japan) Account no. 88763544352 

334. Shinkin Bank (Japan) Account no. 8765243124-1 

335. Shonai Bank (Japan) Account no. 98117253434-1 

336. Seven Bank (Japan) Account no. 1287615522-1 

337. Japan Trustee Service Bank (Japan) Account no. 20938871763-1 

338. Trust & Custody Service Bank (Japan) Account no. 1228176365-1 

339. Arab Bank (Jordan) Account no. 44327771441 

340. Central Bank of Jordan (Jordan) Account no. 11277714123 

341. Bank of Jordan (Jordan) Account no. 87774213665 

342. Cairo Amman Bank (Jordan) Account no. 3678902145 

343. Jordan Kuwait Bank (Jordan) Account no. 9988745444-2 

344. BTA Bank (Kazakhstan) Account no. 5533902921 

345. National Bank of Kazakhstan (Kazakhstan) Account no. 85067736279 

346. National Bank of Kuwait (Kuwait) Account no. 333687774554 

347. Gulf Bank of Kuwait (Kuwait) Account no. 7774938545 

348. Burgan Bank (Kuwait) Account no. 37255687774 

349. Boubyan Bank (Kuwait) Account no. 874556621 

350. Industrial Bank of Kuwait (Kuwait) Account no. 667774551 

351. Central Bank of Kuwait (Kuwait) Account no. 79927788910 

352. Kuwait Finance Home (Kuwait) Account no. 7763217093 

353. National Bank of Kyrgyz Republic (Kyrgyzstan) Account no. 37887720192 

354. Banque Pour Le Commerce Exterieur Lao (Laos) Account no. 6777609189 

355. Joint Development Bank (Laos) Account no. 3301928ASM-1 

356. Central Bank of Laos (Laos) Account no. 87665177291 

357. Al Baraka Bank (Lebanon) Account no. 333547878 

358. Al-Mawarid Bank (Lebanon) Account no. 8777532144 

359. Arab African International Bank (Lebanon) Account no. 27773669875 

360. Bank of Beirut (Lebanon) Account no. 555777365 

361. FFA Private Bank (Lebanon) Account no. 302587233 

362. Central Bank of Lebanon (Lebanon) Account no. 33777283AM01 

363. Maybank (Malaysia) Account no. 372333744 

364. Public Bank (Malaysia) Account no. 33277845541

365. CIMB Group (Malaysia) Account no. 887454442 

366. Affin Bank (Malaysia) Account no. 7772311874 

367. AmBank Group (Malaysia) Account no. 328763211425 

368. Hong Leong Bank (Malaysia) Account no. 3367544521154 

369. RHB Bank (Malaysia) Account no. 3612784777 

370. Bank Negara Malaysia (Malaysia) Account no. 789284673647 

371. Bank of Mongolia (Mongolia) Account no. 210-450-BC3210-32-12 

372. Bank of Mongolia (Mongolia) Account no. 210-3210-BC32-12 

373. Central Bank of Myanmar (Myanmar) Account no. 332190182 

374. Rastriya Banijya Bank (Nepal) Account no. 44257778951

375. Nepal Bank (Nepal) Account no. 9777436971 

376. Nepal Rastra Bank (Nepal) Account no. 1777436ASM-1 

377. Himalayan Bank (Nepal) Account no. 67532412785 

378. Nabil Bank (Nepal) Account no. 3874521223 

379. Nepal Investment Bank (Nepal) Account no. 32187455621 

380. Central Bank of North Korea (North Korea) Account no. 8668764432 

381. Bank Muscat (Oman) Account no. 77657485448 

382. Central Bank of Oman (Oman) 3477368ASM-71 

383. National Bank of Oman (Oman) Account no. 187733435597 

384. Central Bank of Pakistan (Pakistan) Account no. 77799812001 

385. First Women Bank (Pakistan) Account no. 37467770918 

386. National Bank of Pakistan (Pakistan) Account no. 7723348541 

387. Industrial Development Bank (Pakistan) Account no. 88745422374 

388. Zarai Taraqiati Bank (Pakistan) Account no. 873355777 

389. Allied Bank (Pakistan) Account no. 2111777214 

390. Askari Bank (Pakistan) Account no. 574477741144 

391. Bank Al Habib (Pakistan) Account no. 33337771254 

392. Bank Alfalah (Pakistan) Account no. 637773258 

393. Bank Islami (Pakistan) Account no. 111777232

394. Habib Metropolitan Bank (Pakistan) Account no. 30122777541 

395. MyBank (Pakistan) Account no. 37252777346 

396. NIB Bank (Pakistan) Account no. 7211777235 

397. PICIC Commercial Bank (Pakistan) Account no. 6752317747 

398. United Bank (Pakistan) Account no. 3000777144 

399. Bank of Punjab (Pakistan) Account no. 3777432114 

400. Allied Bank (Philippine Islands)* Account no. 33217258 

401. Banco de Oro Universal Bank (Philippine Islands)* Account no. 7772335 

402. Bank of the Philippine Islands (Philippine Islands)* Account no. 20777305 

403. Chinabank (Philippine Islands)* Account no. 307775684 

404. Metrobank (Philippine Islands)* Account no. 67773210 

405. PNB (Philippine Islands)* Account no. 87772304 

406. RCBC (Philippine Islands)* Account no. 98777342 

407. Security Bank (Philippine Islands)* Account no. 777320874 

408. Union Bank of the Philippines (Philippine Islands)* Account no. 377746589 

409. UCPB (Philippine Islands)* Account no. 10077738 

410. Development Bank of the Philippines (Philippine Islands) Account no. 69027776524 

411. Land Bank of the Philippines (Philippine Islands) Account no. 965777210943 

412. Banco Filipino (Philippine Islands) Account no. 76829837721 

413. Philippine Bank of Commerce (Philippine Islands) Account no. 677783984-1 

414. Philippine Veterans Bank (Philippine Islands) Account no. 62198777625 

415. PhilTrust Bank (Philippine Islands) Account no. 1987776586 

416. Bangko Sentral ng Pilipinas (Philippine Islands) Account no. 777918278

417. Asian Development Bank (Philippine Headquarters) Account no. 286777320 

418. Qatar National Bank (Qatar) Account no. 2777395898 

419. Central Bank of Qatar (Qatar) Account no. 7782934875ASM-1 

420. National Commercial Bank (Saudi Arabia) Account no. 7340900978 

421. Al Rajhi Bank (Saudi Arabia) Account no. 33456007464 

422. Al Bilad Bank (Saudi Arabia) Account no. 39950407464 

423. Riyad Bank (Saudi Arabia) Account no. 3112347432 

424. Arab National Bank (Saudi Arabia) Account no. 9978656454 

425. Central Bank of Saudi Arabia (Saudi Arabia) Account no. 88775671102 

426. DBS Bank (Singapore) Account no. 1-229837646-019 

427. United Overseas Bank (Singapore) Account no. 88716262535-1.

428. Oversea Chinese Banking Corporation (Singapore) Account no. 334 – 91AA – 2261 

429. Central Bank of Singapore (Singapore) Account no. 7789271556 

430. Shinhan Bank (South Korea) Account no. 3826658744 

431. Korea Exchange Bank (South Korea) Account no. 7772339854 

432. Pusan Bank (South Korea) Account no. 3339855172 

433. Bank of Korea (South Korea) Account no. 6776746112 

434. Kookmin Bank (South Korea) Account no. 5540977872 

435. Hana Financial Group (South Korea) Account no. 1772499127 

436. Woori Bank (South Korea) Account no. 17299842351

437. Korea Development Bank (South Korea) Account no. 57772431998 

438. Kiup Bank (South Korea) Account no. 90977765211 

439. Bank of Ceylon (Sri Lanka) Account no. 877723014 

440. Commercial Bank of Ceylon (Sri Lanka) Account no. 377728711 

441. Hatton National Bank (Sri Lanka) Account no. 3756899654 

442. Seylan Bank (Sri Lanka) Account no. 4538777320 

443. National Savings and Investment (Sri Lanka) Account no. 3520110777 

444. Central Bank of Sri Lanka (Sri Lanka) Account no. 88977729938 

445. Central Bank of Syria (Syria) Account no. 667677111209 

446. Commercial Bank of Syria (Syria) Account no. 931877750 

447. Bank of Taiwan (Taiwan) Account no. 2387775421 

448. Mega International Commercial Bank (Taiwan) Account no. 34777521 

449. CTCB (Taiwan) Account no. 448277710 

450. Land Bank of Taiwan (Taiwan) Account no. 774632514 

451. Taishin International Bank (Taiwan) Account no. 477756314 

452. Taiwan Cooperative Bank (Taiwan) Account no. 5934777201 

453. Taipei Fubon Bank (Taiwan) Account no. 37775971 

454. Cathay United Bank (Taiwan) Account no. 831777478 

455. Bank Sinopac (Taiwan) Account no. 44289777516 

456. National Bank of Tajikistan (Tajikistan) Account no. 1372265771 

457. Bangkok Bank (Thailand) Account no. 4529777231 

458. Krung Thai Bank (Thailand) Account no. 4756277723 

459. Kasikorn Bank (Thailand) Account no. 917774222 

460. Siam Commercial Bank (Thailand) Account no. 7772391274 

461. Central Bank of Thailand (Thailand) Account no. 650091777293 

462. Central Bank of Turkmenistan (Turkmenistan) Account no. 1777982143 

463. Abu Dhabi Commercial Bank (UAE) Account no. 7771687455 

464. National Bank of Dubai/Emirates NBD (UAE) Account no. 3366977721 

465. Mashreq Bank (UAE) Account no. 397775304 

466. First Gulf Bank (UAE) Account no. 4633777259 

467. Dubai Islamic Bank (UAE) Account no. 86377720415 

468. Dubai Bank (UAE) Account no. 4777469831 

469. Abu Dhabi Islamic Bank (UAE) Account no. 863777432 

470. Central Bank of UAE (UAE) Account no. 86477376541

471. BIDV (Vietnam) Account no. 880027771 

472. Asia Commercial Bank (Vietnam) Account no. 577710006 

473. Central Bank of Vietnam (Vietnam) Account no. 3345777201 

474. Sabaa Islamic Bank (Yemen) Account no. 108877712 

475. Central Bank of Yemen (Yemen) Account no. 13347779920 

476. Central Bank of Uzbekistan (Uzbekistan) Account no. 2779437812 

AFRICAN CONTINENTS

477. Banco Africano de Investimentos (Angola) Account no. 2776355433 

478. Banco de Comércio e Indústria (Angola) Account no. 901928374 

479. Banco de Poupança e Crédito (Angola) Account no. 9211145222 

480. Banco Central de Angola (Angola) Account no. 41397799207 

481. Banque Internationale du Benin (Benin) Account no. 777443351 

482. Banque Central du Benin (Benin) Account no. 974139920777 

483. Financial Bank (Benin) Account no. 17773958711 

484. Bank of Botswana (Botswana) Account no. 875621123771 

485. Banque de la République du Burundi (Burundi) Account no. 177701283 

486. Central Bank of Burkina Faso (Burkina Faso) Account no. 2223771762 

487. Afriland First Bank (Cameroon) Account no. 3777654310 

488. Central Bank of Cameroon (Cameroon) Account no. 788877AM34 

489. Bank of Central African States (Cameroon) Account no. 9726577622 

490. Banque Internationale pour la Centrafrique (Central African Republic) Account no. 9831778247 

491. Commercial Bank Centrafrique (Central African Republic) Account no. 27725197430 

492. Banque Centrale des Comores (Comoros) Account no. 9831778247 

493. Central Bank of Chad (Chad) Account no. 97778214165 

494. Banque Centrale du Congo (Democratic Republic of Congo) Account no. 6977712018 

495. Central Bank of Côte d'Ivoire (Côte d'Ivoire) Account no. 29782345325 

496. Banco Cabo-Verdiano de Negócios (Cape Verde) Account no. 30199029893 

497. Banco Comercial do Atlântico (Cape Verde) Account no. 625517455241 

498. Banco Inter-Atlântico (Cape Verde) Account no. 333252241000 

499. Banco do Cabo Verde (Cape Verde) Account no. 77999987ASM-1 

500. Caixa Económica de Cabo Verde (Cape Verde) Account no. 8968879997 

501. Banque Indosuez Mer Rouge (Djibouti) Account no. 30293848838 

502. Banque Centrale de Djibouti (Djibouti) Account no. 72999077132 

503. Banque pour le Commerce et l’lndustrie – Mer Rouge (Djibouti) Account no. 732846637 

504. Banque Du Caire (Egypt) Account no. 888854744 

505. Commercial International Bank (Egypt) Account no. 211252244 

506. Central Bank of Egypt (Egypt) Account no. 798771222134 

507. National Bank of Egypt (Egypt) Account no. 3377896255 

508. Banca per l’Africa Orientale (Eritrea) Account no. 685521147

509. Bank of Eritrea (Eritrea) Account no. 72779987ASM-1 

510. National Bank of Ethiopia (Ethiopia) Account no. 4123854112 

511. Awash International Bank (Ethiopia) Account no. 7756325442 

512. Commercial Bank of Ethiopia (Ethiopia) Account no. 66547732 

513. Central Bank of Equatorial Guinea (Equitorial Guinea) Account no. 8777365129 

514. Banque Gabonaise de Developpement (Gabon) Account no. 344118554 

515. Central Bank of Gabon (Gabon) Account no. 2485035325 

516. Central Bank of Gambia (Gambia) Account no. 2334777325 

517. Central Bank of Ghana (Ghana) Account no. 54377734511 

518. Banque Centrale de la République de Guinée (Guinea) Account no. 49029277827 

519. Central Bank of Guinea-Bissau (Guinea-Bissau) Account no. 88763007765 

520. Central Bank of Kenya (Kenya) Account no. 7772431210 

521. Development Bank of Kenya (Kenya) Account no. 1112522114 

522. Kenya Commercial Bank (Kenya) Account no. 543378219 

523. Central Bank of Lesotho (Lesotho) Account no. 387334577712 

524. Central Bank of Liberia (Liberia) Account no. 38777214509 

525. Central Bank of Libya (Libya) Account no. 38799778201 

526. B.S.I.C. Group (Libya) Account no. 3877621387 

527. Agricultural Bank of Libya (Libya) Account no. 33425589 

528. Libyan Arab Foreign Bank (Libya) Account no. 88665887 

529. Sahara Bank (Libya) Account no. 211411998 

530. Umma Bank (Libya) Account no. 33655474 

531. Central Bank of Madagascar (Madagascar) Account no. 38974514771 

532. Commercial Bank of Malawi (Malawi) Account no. 39777098841 

533. Reserve Bank of Malawi (Malawi) Account no. 770979182 

534. Bank of Africa (Mali) Account no. 7727985631 

535. Banque de l'Habitat du Mali (Mali) Account no. 77998711232 

536. Malian Solidarity Bank (Mali) Account no. 4777390081 

537. Mauritius Commercial Bank (Mauritius) Account no. 583397477 

538. State Bank of Mauritius (Mauritius) Account no. 88533697 

539. Bank of Maldives (Maldives) Account no. 3852777565 

540. Central Bank of Mauritania (Mauritania) Account no. 4377998732 

541. Bank of Mauritius (Mauritius) Account no. 77790882331 

542. Bank of Mozambique (Mozambique) Account no. 79897721A20 

543. Attijariwafa Bank (Morocco) Account no. 536955214 

544. Banque Centrale de Morocco (Morocco) Account no. 7297321017 

545. BMCE Bank (Morocco) Account no. 3321145547 

546. Banque Commerciale du Maroc (Morocco) Account no. 439987441 

547. Wafa Bank (Morocco) Account no. 5211538777 

548. First National Bank of Namibia (Namibia) Account no. 248836554 

549. Bank of Niger (Niger) Account no. 7920771022 

550. Guaranty Trust Bank (Nigeria) Account no. 2763158912 

551. Central Bank of Nigeria (Nigeria) Account no. 2288777976 

552. Zenith Bank (Nigeria) Account no. 103369855

553. First City Monument Bank (Nigeria) Account no. 777855894 

554. Bank of Namibia (Namibia) Account no. 4310747739 

555. National Bank of Rwanda (Rwanda) Account no. 4377739871 

556. Banco Internacional de Sao Tome e Principe (São Tomé and Príncipe) Account no. 874542225 

557. Banco Central de Sao Tome e Principe (São Tomé and Príncipe) Account no. 8777251102 

558. Bank of West Africa (Senegal) Account no. 48777909162 

559. Commercial and Savings Bank of Somalia (Somalia) Account no. 998821125 

560. Central Bank of Somalia (Somalia) Account no. 8777-0192838 

561. ABSA (Amalgamated Bank of South Africa) Group Ltd. (South Africa) Account no. 485224112 

562. First National Bank (South Africa) Account no. 1366987441 

563. Investec Bank (South Africa) Account no. 2398521453 

564. Nedbank (South Africa) Account no. 7489957742 

565. Standard Bank of South Africa (South Africa) Account no. 4259734811 

566. Teba Bank (South Africa) Account no. 9999288744 

567. Bank of South Africa (South Africa) Account no. 18777938321 

568. WesBank (South Africa) Account no. 1128334724 

569. Compagnie Bancaire de l'Afrique Occidentale (Senegal) Account no. 7977156132 

570. Central Bank of West African States (Senegal) Account no. 8777629942 

571. Central Bank of Seychelles (Seychelles) Account no. 97799872 

572. Central Bank of Sierra Leone (Sierra Leone) Account no. 797654171

573. Bank of Sudan (Sudan) Account no. 137278657 

574. Central Bank of Swaziland (Swaziland) Account no. 17757234512 

575. Ecobank (Togo) Account no. 1221987477 

576. Central Bank of Togo (Togo) Account no. 7776516233 

577. Central Bank of Tunisia (Tunisia) Account no. 1377733029 

578. Tanzania Investment Bank (Tanzania) Account no. 681179347512 

579. East African Development Bank (Uganda Headquarters) Account no. 338744551122 

580. Uganda Development Bank (Uganda) Account no. 84387645221 

581. Bank of Uganda (Uganda) Account no. 872529977 

582. Bank of Zambia (Zambia) Account no. 10992837465 

583. Zambia National Commercial Bank (Zambia) Account no. 33425243A87 

584. Reserve Bank of Zimbabwe (Zimbabwe) Account no. 19999019283 

585. Commercial Bank of Zimbabwe (Zimbabwe) Account no. 10937790192 

EUROPEAN CONTINENTS

586. Credins Bank (Albania) Account no. 38777214509 

587. Raiffeisen Bank (Albania) Account no. 5777130583 

588. Central Bank of Albania (Albania) Account no. 81027779182 

589. Banc Internacional d’Andorra – Banca Mora (Andorra) Account no. 447772351 

590. Bank Austria (Austria) Account no. 4412377712 

591. Oesterreichische Nationalbank [OeNB] (Austria) Account no. 8777251102 

592. BAWAG P.S.K. (Austria) Account no. 8765577721 

593. Erste Bank (Austria) Account no. 77763819 

594. Hypo Group Alpe Adria (Austria) Account no. 997773654

595. Österreichische Postsparkasse – P.S.K. (Austria) Account no. 3258777310 

596. Volksbank (Austria) Account no. 371177728 

597. S M von Rothschild (Austria) Account no. 7774544135 

598. Raiffeisen Zentralbank (Austria) Account no. 89877745382 

599. International Bank of Azerbaijan (Azerbaijan) Account no. 777232581 

600. Central Bank of Azerbaijan (Azerbaijan) Account no. 8893377721 

601. Belarus Bank (Belarus) Account no. 586577735941 

602. Central Bank of Belarus (Belarus) Account no. 772101799981 

603. Euroclear (Belgium) Account no. 77665212897 

604. Argenta Bank (Belgium) Account no. 87773549237 

605. Dexia Bank (Belgium) Account no. 1117773854 

606. Fortis (Belgium) Account no. 37773493716 

607. KBC Group (Belgium) Account no. 3697772641 

608. ABS Banka Sarajevo (Bosnia and Herzegovina) Account no. 529777346128 

609. United Bulgarian Bank (Bulgaria) Account no. 23847776591 

610. Central Cooperative Bank (Bulgaria) Account no. 93167774152 

611. HVB Bank Biochim (Bulgaria) Account no. 3461277712

612. Central Bank of Bulgaria (Bulgaria) Account no. 77720299123 

613. DSK Bank (Bulgaria) Account no. 3677741231 

614. Bulbank (Bulgaria) Account no. 887773164 

615. Zagrebačka Banka (Croatia) Account no. 38477712534 

616. Croatia Banka (Croatia) Account no. 4427773549 

617. Crotian National Bank (Croatia) Account no. 7737999188

618. Bank of Cyprus (Cyprus) Account no. 63197771374 

619. Helenic Bank (Cyprus) Account no. 9977744255 

620. Marfin Popular Bank (Cyprus) Account no. 2777541231 

621. Československá Obchodní Banka – ČSOB (Czech Republic) Account no. 33527776974 

622. Komerční Banka – KB (Czech Republic) Account no. 998877731 

623. Živnostenská Banka (Czech Republic) Account no. 2777391674 

624. Czech National Bank (Czech Republic) Account no. 33377019371 

625. Aktieselskab Aarhus Lokalbank (Denmark) Account no. 4477711352 

626. Bank DnB Nord (Denmark) Account no. 98874752371 

627. Danske Bank (Denmark) Account no. 1327778721925 

628. FIH Erhvervsbank A/S (Denmark) Account no. 186977739142 

629. Jyske Bank (Denmark) Account no. 30777569881 

630. Nordea Bank Danmark A/S (Denmark) Account no. 10307775698 

631. Saxo Bank (Denmark) Account no. 39867773158 

632. Spar Nord Bank (Denmark) Account no. 8877754442 

633. National Bank of Denmark (Denmark) Account no. 333770117843 

634. SEB Eesti Ühispank (Estonia) Account no. 44777359831 

635. Eesti Krediidipank (Estonia) Account no. 8241777442 

636. Bank of Estonia (Estonia) Account no. 32270193779 

637. Säästöpankkiliitto – The Finnish Savings Banks Group (Finland) ** Account no. 33877723244 

638. Osuuspankkikeskus – OP-Pohjola Group (Finland) ** Account no. 9997773335 

639. Paikallisosuuspankkiliitto - Finnish Local Cooperative Bank (Finland) ** Group Account no. 227774539421 

640. Bank of Finland (Finland) Account no. 87770195342 

641. Natixis (France) Account no. 377745125 

642. Banque de France (France) Account no. 301937177882 

643. BNP Paribas (France) Account no. 22312139081 

644. Crédit Agricole SA (France) Account no. 2357775432 

645. Crédit Lyonnais (France) Account no. 47772689435 

646. Société Générale (France) Account no. 3777691856 

647. Landesbank Berlin Holding (Germany) Account no. 27778369125 

648. Commerzbank (Germany) Account no. 7772938241 

649. Deutsche Bank (Germany) Account no.38647771298 

650. Allianz (Germany) Account no. 3777829146

651. DZ Bank (Germany) Account no. 98777465312

652. M.M.Warburg & Co. (Germany) Account no. 27773519831 

653. Deutsche Postbank (Germany) Account no. 3367772142 

654. Hessische Landesbank (Germany) Account no. 43298677721 

655. LBBW (Germany) Account no. 34657772982 

656. NordLB (Germany) Account no. 8777394752 

657. WestLB (Germany) Account no. 7773321874 

658. Salomon Oppenheim (Germany) Account no. 277700214 

659. Procredit Bank (Germany) Account no. 288777332 

660. Deutsche Bundesbank (Germany) Account no. 27331779871562 

661. European Central Bank (EU-Germany based) Account no. 12677702453-ASM-01 

662. People’s Bank of Georgia (Georgia) Account no. 6777894451 

663. Bank of Georgia (Georgia) Account no. 312777469 

664. TBC Bank (Georgia) Account no. 551377720392 

665. Central Bank of Georgia (Georgia) Account no. 977373126 

666. Banco Galliano (Gibraltar) Account no. 39157773469 

667. ATEbank (Greece) Account no. 3597772412 

668. Alpha Bank (Greece) Account no. 54477738142 

669. Aspis Bank (Greece) Account no. 36777219821

670. Eurobank EFG (Greece) Account no. 364477712 

671. Emporiki Bank (Greece) Account no. 28277754132 

672. Geniki Bank (Greece) Account no. 864777212 

673. National Bank of Greece (Greece) Account no. 97772541114 

674. Piraeus Bank (Greece) Account no. 98877722335 

675. Proton Bank (Greece) Account no. 864242777 

676. Bank of Greece (Greece) Account no. 39937177812 

677. Greek Postal Savings Bank (Greece) Account no. 777333218 

678. Budapest Hitel- és Fejlesztési Bank (Hungary) Account no. 3266877741 

679. OTP Bank (Hungary) Account no. 377756197 

680. MKB Bank (Hungary) Account no. 877746582 

681. FHB Mortgage Bank (Hungary) Account no. 87773974212 

682. Magyar Nemzeti Bank (Hungary) Account no. 89877019370

683. K&H Bank (Hungary) Account no. 4000777451 

684. CIB Bank (Hungary) Account no. 1200777641 

685. Glitnir Bank (Iceland) Account no. 8877721456 

686. Central Bank of Iceland (Iceland) Account no. 327737642 

687. Icebank (Iceland) Account no. 8557774152 

688. Kaupthing Bank (Iceland) Account no. 5577739841

689. Landsbanki (Iceland) Account no. 44277734578 

690. Straumur Investment Bank (Iceland) Account no. 7773912308 

691. ACC Bank (Ireland) Account no. 477700212 

692. Allied British Bank (Ireland) Account no. 364777591 

693. Anglo Irish Bank (Ireland) Account no. 35691777214 

694. Halifax (Ireland) Account no. 2426984777 

695. Bank of Ireland (Ireland) Account no. 3777289412 

696. First Active Plc. (Ireland) Account no. 84332177721 

697. Ulster Bank (Ireland) Account no. 84777239458 

698. National Irish Bank (Ireland) Account no. 37772948 

699. Irish Life and Permanent (Ireland) Account no. 557773156 

700. IIB Bank (Ireland) Account no. 3827773594 

701. Banca Nazionale del Lavoro (Italy) Account no. 3777821 

702. Banca Popolare di Milano (Italy) Account no. 28217771 

703. Nuovo Banco Ambrosiano (Italy) Account no. 37774122 

704. Intesa Sanpaulo (Italy) Account no. 384777124 

705. Mediobanca (Italy) Account no. 6849377712 

706. Banca Monte dei Paschi di Siena (Italy) Account no. 39177724 

707. UniCredit (Italy) Account no. 967774318 

708. Banca d’Italia (Italy) Account no. 967774318 

709. New Bank of Kosova (Kosovo) Account no. 9677734612 

710. Banka Kombetare Tregtare (Kosovo) Account no. 9988777112 

711. National Bank of Latvia (Latvia) Account no. 88967774234 

712. Bank of Latvia (Latvia) Account no. 88967421171 

713. Parex Bank (Latvia) Account no. 1000077712 

714. Rietumu Banka (Latvia) Account no. 38777416498 

715. Liechtensteinische Landesbank (Liechtenstein) Account no. 77742389161 

716. Bank Frick (Liechtenstein) Account no. 3984677721 

717. LGT Bank (Liechtenstein) Account no. 3398477751 

718. Ūkio Bankas (Lithuania) Account no. 569777261 

719. Šiaulių Bankas (Lithuania) Account no. 1101277721 

720. Bank of Lithunia (Lithuania) Account no. 78677423412 

721. Advanzia Bank (Luxembourg) Account no. 3364777841 

722. BCEE (Luxembourg) Account no. 3359977710

723. Clearstream (Luxembourg) Account no. SWB-001-ASM-01 

724. Alpha Bank Skopje (Macedonia) Account no. 1000777462 

725. Komercijalna Banka Skopje (Macedonia) Account no. 554777310 

726. Stopanska Banka (Macedonia) Account no. 37774698511 

727. National Bank of the Republic of Macedonia (Macedonia) Account no. 87774998124 

728. Bank of Valetta (Malta) Account no. 45777654139 

729. Central Bank of Malta (Malta) Account no. 897677421109 

730. Lombard Bank (Malta) Account no. 397774682 

731. Banca Comerciala EuroCreditBank (Moldova) Account no. 32477713369 

732. National Bank of Moldova (Moldova) Account no. 3396777419 

733. AtlasMont Banka (Montenegro) Account no. 9983367772 

734. CKB (Montenegro) Account no. 3300577700 

735. NLB Montenegrobanka (Montenegro) Account no. 3612577712564 

736. Prva Banka Crne Gore (Montenegro) Account no. 134777645319

737. Podgorička Banka (Montenegro) Account no. 36941277731 

738. Opportunity Bank (Montenegro) Account no. 66877735412 

739. Central Bank of Montenegro (Montenegro) Account no. 88967774234 

740. ABN AMRO (The Netherlands) Account no. 45777631289 

741. Rabobank (The Netherlands) Account no. 33587771645 

742. Netherlands Bank (The Netherlands) Account no. 237774498213 

743. ING Group (The Netherlands) Account no. 31897773461 

744. Postbank N.V. (The Netherlands) Account no. 87779431642 

745. SNS Bank (The Netherlands) Account no. 35467778912 

746. Turkish Bank (Northern Cyprus) Account no. 8777236413 

747. Cyprus Economy Bank (Northern Cyprus) Account no. 55777694132 

748. DNB NOR (Norway) Account no. 36477765412 

749. Fokus Bank (Norway) Account no. 1000777214 

750. Landkreditt Bank (Norway) Account no. 9001377720 

751. Norges Bank (Norway) Account no. 88977423476 

752. Storebrand Financial Group (Norway) Account no. 77733654821 

753. Voss Veksel – og Landmandsbank (Norway) Account no. 993777542 

754. Norwegian State Housing Bank (Norway) Account no. 100077731 

755. Cultura Sparebank (Norway) Account no. 3677729145 

756. Terra-Gruppen AS (Norway) Account no. 777300071 

757. Sparebank 1 (Norway) Account no. 3777223524 

758. Sparebanken Vest (Norway) Account no. 8977743182 

759. PKO Bank Polski (Poland) Account no. 384517773641 

760. Bank BHP (Poland) Account no. 8391277725 

761. Bank Zachodni WBK AS (Poland) Account no. 93127779825 

762. Nordea Bank Polska (Poland) Account no. 9987774544 

763. Narodowy Bank Polski (Poland) Account no. 9677786423 

764. Bank Ochrony Środowiska (Poland) Account no. 1137772358 

765. Banco Espiritu Santo (Portugal) Account no. 3721187411 

766. Banco Comercial Português (Portugal) Account no. 377790124 

767. Banco Internacional do Funchal (Portugal) Account no. 677102510 

768. Banco Nacional Ultramarino (Portugal) Account no. 39842777541 

769. Banco Português de Investimentos (Portugal) Account no. 3377721441 

770. Caixa Geral de Depósitos (Portugal) Account no. 86954777132 

771. Montepio Geral (Portugal) Account no. 99877736542 

772. Banco de Portugal (Portugal) Account no. 88967774234 

773. Banca Comercialǎ Românǎ (Romania) Account no. 3657772416 

774. BRD (Romania) Account no. 5597774512 

775. Bancpost (Romania) Account no. 8631777219 

776. Banca Transilvania (Romania) Account no. 63577794312 

777. Banca Românească (Romania) Account no. 1397772512 

778. Export-Import Bank of Romania (Romania) Account no. 9777196482 

779. CEC Bank (Romania) Account no. 1058777320 

780. Banca Comercială Carpatica (Romania) Account no. 3617772051 

781. Banca Nationala a Romania (Romania) Account no. 88967774234 

782. Romanian International Bank (Romania) Account no. 13057776981 

783. Libra Bank (Romania) Account no. 3865177720 

784. MKB Romexterra Bank (Romania) Account no. 965231A777 

785. Gazprombank (Russia) Account no. 35777201436 

786. Evrofinance Mosnarbank (Russia) Account no. 98877741162 

787. International Industrial Bank (Russia) Account no. 3577714546 

788. MDM Bank (Russia) Account no. 377796425841 

789. Mezhprombank (Russia) Account no. 97772862741 

790. Sberbank (Russia) Account no. 9128777AM1 

791. VTB Bank (Russia) Account no. 963277721468

792. Rosbank (Russia) Account no. 386257771 

793. Central Bank of Russia (Russia) Account no. 7760193875 

794. Cassa di Risparmino della Repubblica di San Marino (San Marino) Account no. 3877724123 

795. Komercijalna Banka (Serbia) Account no. 38677715964 

796. Eurobank EFG Štedionica (Serbia) Account no. 826477753 

797. Vojvođanska Banka (Serbia) Account no. 687774122300 

798. AIK Banka Niš (Serbia) Account no. 923582777 

799. Banca Intesa Beograd (Serbia) Account no. 6824777531 

800. Meridian Bank (Serbia) Account no. 2200077741 

801. OTP Banka Srbija (Serbia) Account no. 58932677715 

802. Metals Banka (Serbia) Account no. 6431977726 

803. Credy Banka (Serbia) Account no. 346897772145 

804. Jumbes Banka (Serbia) Account no. 1007772946 

805. National Bank of Serbia (Serbia) Account no. 5827779981 

806. Deželna Banka Slovenije (Slovenia) Account no. 35821777965 

807. Bank of Slovenia (Slovenia) Account no. 9827773332 

808. Slovenská Sporiteľňa (Slovakia) Account no. 4237772589 

809. Československá Obchodní Banka (Slovakia) Account no. 2227775510 

810. Istrobanka (Slovakia) Account no. 85347774502 

811. Komerční Banka Bratislava (Slovakia) Account no. 382A77731 

812. Poštová Banka (Slovakia) Account no. 338777001 

813. Slovenská Záručná a Rozvojová Banka (Slovakia) Account no. 932152777642 

814. Tatra Bank (Slovakia) Account no. 10007773A20 

815. Národná Banka Slovenska (Slovakia) Account no. 827778213490 

816. Banca March (Spain) Account no. 91077795452 

817. Banco Atlántico (Spain) Account no. 301777698242 

818. Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (Spain) Account no. 2483107751 

819. Banco Pastor (Spain) Account no. 16777895241 

820. Banco Popular Español (Spain) Account no. 3357771065 

821. Banco Sabadell (Spain) Account no. 8625477732 

822. Grupo Santander (Spain) Account no. 4537771598 

823. Banesto (Spain) Account no. 3420777698 

824. Bankinter (Spain) Account no. 2677745226 

825. Triodos Bank (Spain) Account no. 777284519246 

826. La Caixa (Spain) Account no. 5237773591 

827. Kutxa (Spain) Account no. 684277701245 

828. Caja Navarra (Spain) Account no. 5137774169 

829. Banco de España (Spain) Account no. 86420ASM7771 

830. Bankaktiebolaget Avanza (Sweden) Account no. 31864207771 

831. Carnegie Investment Bank (Sweden) Account no. 4477721 

832. Forex Bank (Sweden) Account no. 333210010 

833. H&Q AB (Sweden) Account no. 555277710 

834. ICA Banken (Sweden) Account no. 4300777101 

835. Ikanobanken (Sweden) Account no. 333777000 

836. Länsförsäkringar Bank (Sweden) Account no. 487776942 

837. Resurs Bank (Sweden) Account no. 585277712 

838. Skandiabanken (Sweden) Account no. 537779102 

839. SEB (Sweden) Account no. 52443777102 

840. Handelbanken (Sweden) Account no. 371687517 

841. JAK Members Bank (Sweden) Account no. 58277714031 

842. Sveriges Riksbanken (Sweden) Account no. 7768764535AM-1 

843. Bank for International Settlement (Switzerland) Account no. 667877341211 

844. JBG (Switzerland) Account no. 4577760841 

845. Hottinger & Cie Group (Switzerland) Account no. 87776319424 

846. Swiss National Bank (Switzerland) Account no. 7877ASM34113 

847. Credit Suisse (Switzerland) Account no. 887345AM-0092 

848. UBS AG (Switzerland) Account no. 1203AM9801

849. UBS AG (Switzerland) Account no. AM22133334 

850. UBS AG (Switzerland) Account no. 99912224349 

851. Akbank (Turkey) Account no. 3746854221 

852. Denizbank (Turkey) Account no. 387772591 

853. Finansbank (Turkey) Account no. 6177730841

854. Koçbank (Turkey) Account no. 338777120 

855. OYAK Bank (Turkey) Account no. 4277730890 

856. Ziraat Bankasi (Turkey) Account no. 837775192 

857. Türk Ekonomi Bankasi (Turkey) Account no. 9377721946 

858. Garanti Bank (Turkey) Account no. 8377741256

859. Türkiye İş Bankası (Turkey) Account no. 4267779301 

860. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (Turkey) Account no. 4267779301231 

861. Pravex Bank (Ukraine) Account no. 98877726314 

862. Ukrinbank (Ukraine) Account no. 526317772492 

863. PrivatBank (Ukraine) Account no. 44382777201 

864. Adam and Company (UK) Account no. 37298712721 

865. Arbuthnot Latham & Co. (UK) Account no. 373227705 

866. Clydesdale Bank (UK) Account no. 37773289214 

867. Airdrie Savings Bank (UK) Account no. 372277569125

868. Co-operative Bank (UK) Account no. 4777239654 

869. Egg Banking Plc. (UK) Account no. 6275797211 

870. Julian Hodge Bank (UK) Account no. 3777210210 

871. Drummonds Bank (UK) Account no. 372198737156 

872. Coutts & Co. (UK) Account no. 37256871971 

873. Kleinwort Benson (UK) Account no. 273727169 

874. Reliance Bank (UK) Account no. 8777691243 

875. Sainsbury’s Bank (UK) Account no. 5977726481 

876. Yorkshire Bank (UK) Account no. 372089177 

877. Abbey Bank (UK) Account no. 38777516 

878. Alliance & Leicester (UK) Account no. 4527773912 

879. Duncan Lawrie (UK) Account no. 77098712201 

880. Halifax (UK) Account no. 897776253432 

881. Harrods Bank (UK) Account no. 33748590577

882. Bank of England (UK) Account no. 9987775243

883. Standard Chartered Bank (UK) Account no. 7736719284 

884. Lloyds TSB (UK) Account no. 3374877310-1

885. Barclays Plc. (UK) Account no. 9977752654 

886. Royal Bank of Scotland Group (UK) Account no. 87776019283

887. Vatican Bank (Vatican) Account no. 777ASM001 

PACIFIC ISLAND CONTINENTS

888. Australia and New Zealand Banking Group (Australia) Account no. 99877745442 

889. National Australia Bank (Australia) Account no. 537771465 

890. Reserve Bank of Australia (Australia) Account no. 977754650192 

891. Commonwealth Bank (Australia) Account no. 777392012 

892. St. George Bank (Australia) Account no. 4257774124 

893. Suncorp-Metway Bank (Australia) Account no. 3338977741 

894. Westpac Banking Corp. (Australia) Account no. 4267774542 

895. Adelaide Bank (Australia) Account no. 3777256981 

896. Bank of Queensland (Australia) Account no. 6977720541 

897. BankWest (Australia) Account no. 33275759710 

898. Bendigo Bank (Australia) Account no. 36977724515 

899. Macquarie Bank (Australia) Account no. 3728769721 

900. Colonial National Bank (Fiji) Account no. 856777512 

901. Reserve Bank of Fiji (Fiji) Account no. 9988744778 

902. TSB Bank (New Zealand) Account no. 377752164 

903. ASB Bank (New Zealand) Account no. 3677715256 

904. BankDirect (New Zealand) Account no. 33777521465 

905. Bank of New Zealand (New Zealand) Account no. 52777146954 

906. Reserve Bank of New Zealand (New Zealand) Account no. 556777451123 

907. Kiwibank (New Zealand) Account no. 9377714564 

908. National Bank of Solomon Islands (Solomon Islands) Account no. 377751971 

909. Reserve Bank of Solomon Islands (Solomon Islands) Account no. 6577799312 

910. Bank of South Pacific (Papua New Guinea) Account no. 3697774156 

911. Reserve Bank of Papua New Guinea (Papua New Guinea) Account no. 777451123-09 

912. Central Bank of Marshall Islands (Marshall Islands) Account no. 43107767854 

913. Central Bank of Samoa (Samoa) Account no. 43771709211 

914. Central Bank of Tonga (Tonga) Account no. 18991027771 

915. Central Bank of Tuvalu (Tuvalu) Account no. 5756772122 

916. Reserve Bank of Vanuatu (Vanuatu) Account no. 5756772998 

917. Tari Bunia Bank (Vanuatu) Account no. 57562261577 

These Authorities have reconfirmed, re-certified, re-declared, reaffirmed and reconsidered the authenticity and validity of above given fiduciary accounts with or without signature of C3 – AM – 01 and upon record to these Authorities.

Signed, sealed and certified this General Confirmation on this 25th day of January, 2008 at the World Bank Headquarters, Washington D.C., USA to be concurred by the Authorities of the Committee of 300.

(signed) (signed)
HE Pres. Robert Zoellick HE Sec. Gen. Ban Ki-Moon
The World Bank Group The United Nation Organization

The above Signatory of this above accounts is no other than Anthony Santiago Martin, Filipino resident of Rizal St., San Sebastian, Hagonoy, Bulacan, Chairman of ASBLP Group of Companies, Inc. with SEC Reg. no. CS201004379 and ASBLP Group, with Reg. no. ASBLP - 120005 - BASBLP - 10 and Holder of UN Diplomatic Passport no. UN - 00191 - 01 and Philippine Passport no. XX3794724.

I, Alvin Almirante Bersales attested the correctness and truthfulness of above contained information forwarded to me by HM, Queen Elizabeth II and Committee of 300 under army. 


List 2 of 2 source here.

No comments: